Quiz about The One With All The Clothes
Quiz about The One With All The Clothes

The One With All The Clothes Trivia Quiz


This is the first part of my quiz all about the clothes worn by the six 'Friends' throughout seasons one to nine. Enjoy!

A multiple-choice quiz by Linaw50. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Friends
  8. »
  9. 'Friends' Themed Quizzes

Author
Linaw50
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
141,631
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
4006
Last 3 plays: Guest 172 (8/10), Guest 77 (10/10), Guest 69 (9/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. What number appears on Joey's red jersey in 'The One With The Football'? Hint

33
23
22
32

2. What colour bridesmaid dress did Monica have to wear at Ross's wedding to Emily? Hint

green
red
peach
blue

3. Who did Rachel dress up as for Ross's fantasy in the first episode of season three?

Answer: (Two Words)
4. In 'The One With The Holiday Armadillo', who does Joey dress up as? Hint

Spiderman
Superman
Santa
an armadillo

5. At Monica's Halloween party in season eight, what does Chandler dress as? Hint

a potato
a rabbit
a sailor
Santa

6. What was the colour, according to Ross, of the shirt that he tried to get back from Mona's apartment?

Answer: (One Word)
7. In the pilot episode, what is Rachel wearing when she enters Central Perk? Hint

a red dress
jeans and a t-shirt
a wedding dress
a Little Bo-Peep outfit

8. What was Joey dressed as when the 'Friends' arrived in Vegas? Hint

a Roman gladiator
Santa
an elf
Superman

9. What item of clothing did Ross have a problem with while on a date with Elizabeth Hornswoggle in series five? Hint

armadillo costume
red sweater
leather pants
white shirt

10. What was the colour of the dress which Rachel had to wear to Barry and Mindy's wedding? Hint

violet
blue
pink
yellow


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What number appears on Joey's red jersey in 'The One With The Football'?

Answer: 22

Chandler ripped Joey's red jersey while trying to hold him back in a game of football.
2. What colour bridesmaid dress did Monica have to wear at Ross's wedding to Emily?

Answer: red

A scene deleted from 'The One With Ross's Wedding' showed Emily and Monica buying the bridesmaid dresses.
3. Who did Rachel dress up as for Ross's fantasy in the first episode of season three?

Answer: Princess Leia

Rachel dressed up as Princess Leia for Ross although it was spoiled by Chandler revealing a certain secret before.
4. In 'The One With The Holiday Armadillo', who does Joey dress up as?

Answer: Superman

Chandler dressed up as Santa and Ross was dressed as an armadillo.
5. At Monica's Halloween party in season eight, what does Chandler dress as?

Answer: a rabbit

Joey came dressed as Chandler, Ross came as 'Spudnik', Monica came dressed as Catwoman, Phoebe came as Supergirl and Rachel came wearing a new dress because she wouldn't be able to fit in it again for a long time.
6. What was the colour, according to Ross, of the shirt that he tried to get back from Mona's apartment?

Answer: salmon

Ross insisted that the shirt was salmon but everyone else thought it was pink.
7. In the pilot episode, what is Rachel wearing when she enters Central Perk?

Answer: a wedding dress

Rachel walks into Central Perk while the gang are conforting Ross about Carol.
8. What was Joey dressed as when the 'Friends' arrived in Vegas?

Answer: a Roman gladiator

Joey didn't want them to come and see him in vegas because the film he was supposed to be starring in had been shut down.
9. What item of clothing did Ross have a problem with while on a date with Elizabeth Hornswoggle in series five?

Answer: leather pants

In "The One With All the Resolutions", Ross vowed to do one new thing every day. One day his 'new thing' was asking out a stranger in the coffee shop - she turned out to be named Elizabeth Hornswoggle. On the day of the date, his 'new thing' was to wear leather pants. Unforunately, they were not a good choice - he got too hot in them, and then couldn't get them back on after pulling them down to 'air out'.
10. What was the colour of the dress which Rachel had to wear to Barry and Mindy's wedding?

Answer: pink

Rachel was so embarrassed at wearing the outfit that it took a lot of encouragement to get her to come out of her room.
Source: Author Linaw50

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 20 2023 : Guest 172: 8/10
Jan 01 2023 : Guest 77: 10/10
Dec 21 2022 : Guest 69: 9/10
Dec 16 2022 : Guest 68: 8/10
Dec 16 2022 : Guest 129: 8/10

Score Distribution

quiz
1/28/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us