FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Who Said What on Television
Quiz about Who Said What on Television

Who Said What on Television Trivia Quiz


'As Mighty Mouse said in The New Adventures Of Mighty Mouse, 'No wonder they call television a medium, it's so seldom rare or well-done.' Can you match these 'well-done' quotes to the American TV character who said it? Have fun!

A multiple-choice quiz by metoo. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. TV Mixture
  8. »
  9. Quotes Mixture

Author
metoo
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
1,189
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Tough
Avg Score
8 / 15
Plays
6725
Last 3 plays: Guest 85 (6/15), Guest 70 (9/15), Guest 173 (4/15).
- -
Question 1 of 15
1. 'You know something? If you couldn't read, you couldn't look up what was on television.' Hint


Question 2 of 15
2. 'Be kind to the people you meet on the way up, because you're going to meet the same people on the way down.' Hint


Question 3 of 15
3. 'One who fights fire with fire only gets in trouble with Smokey the Bear.' Hint


Question 4 of 15
4. 'If Sunday's supposed to be the day of rest, how can I rest when I'm going to church?' Hint


Question 5 of 15
5. 'What's more important, bowling or watching your kid rot?' Hint


Question 6 of 15
6. 'I never play horseshoes, 'cause Mother taught us not to throw our clothes around.' Hint


Question 7 of 15
7. 'If you're going to be a failure, you might as well be a success at it.' Hint


Question 8 of 15
8. 'There she was - dejected, desperate, and stoned. Everything I could hope for in a woman.' Hint


Question 9 of 15
9. 'Why do they call it rush hour when nothing moves?' Hint


Question 10 of 15
10. 'If you don't show up to a party, everyone will assume you're fat.' Hint


Question 11 of 15
11. 'A little song, a little dance, a little seltzer down your pants.' Hint


Question 12 of 15
12. 'It takes a smart man to know he's stupid.' Hint


Question 13 of 15
13. 'There's a standard formula for success in the entertainment medium and that is: Beat it to death if it succeeds.' Hint


Question 14 of 15
14. 'Television has done much for psychiatry by spreading information about it, as well as contributing to the need for it.' Hint


Question 15 of 15
15. 'May the good fairy sprinkle stardust on your bippy.' Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Today : Guest 85: 6/15
Jun 05 2024 : Guest 70: 9/15
Jun 04 2024 : Guest 173: 4/15
Jun 01 2024 : Guest 50: 5/15
May 22 2024 : Guest 69: 12/15
May 21 2024 : Guest 65: 0/15
May 09 2024 : Guest 73: 7/15
May 02 2024 : USA1492: 15/15
Apr 26 2024 : Guest 207: 9/15

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'You know something? If you couldn't read, you couldn't look up what was on television.'

Answer: Beaver Cleaver

From 'Leave It to Beaver'.
2. 'Be kind to the people you meet on the way up, because you're going to meet the same people on the way down.'

Answer: Ralph Kramden

From 'The Honeymooners'.
3. 'One who fights fire with fire only gets in trouble with Smokey the Bear.'

Answer: Herman Munster

From'Tthe Munsters'.
4. 'If Sunday's supposed to be the day of rest, how can I rest when I'm going to church?'

Answer: Archie Bunker

This one is from 'All in the Family'.
5. 'What's more important, bowling or watching your kid rot?'

Answer: Oscar Madison

from 'The Odd Couple'
6. 'I never play horseshoes, 'cause Mother taught us not to throw our clothes around.'

Answer: Mr. Ed

A horse is a horse, of course, of course...and his name is 'Mr. Ed'.
7. 'If you're going to be a failure, you might as well be a success at it.'

Answer: Bud Anderson

Bud was the teenage son on 'Father Knows Best'
8. 'There she was - dejected, desperate, and stoned. Everything I could hope for in a woman.'

Answer: Louie DePalma

from Taxi
9. 'Why do they call it rush hour when nothing moves?'

Answer: Mork

from 'Mork and Mindy'
10. 'If you don't show up to a party, everyone will assume you're fat.'

Answer: Stephanie Vanderkellen

Stephanie was the rich snob on 'The Newhart Show'.
11. 'A little song, a little dance, a little seltzer down your pants.'

Answer: Chuckles the Clown

a classic line from 'The Mary Tyler Moore Show'
12. 'It takes a smart man to know he's stupid.'

Answer: Barney Rubble

Fred Flintstone's best friend.
13. 'There's a standard formula for success in the entertainment medium and that is: Beat it to death if it succeeds.'

Answer: Ernie Kovacs

But no one could ever copy 'The Ernie Kovacs Show'
14. 'Television has done much for psychiatry by spreading information about it, as well as contributing to the need for it.'

Answer: Alfred Hitchcock

Alfred presented his words of wisdom in 'Alfred Hitchcock Presents'.
15. 'May the good fairy sprinkle stardust on your bippy.'

Answer: Dick Martin

from 'Laugh-In'
Source: Author metoo

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ArleneRimmer before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/13/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us