FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Nancy Drew Computer Games
Quiz about Nancy Drew Computer Games

'Nancy Drew' Computer Games Trivia Quiz


This quiz is about the 'Nancy Drew' PC games. It covers ten of the games in the series.

A multiple-choice quiz by 13erin22. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Video Game Trivia
  6. »
  7. Video Games L-P
  8. »
  9. Nancy Drew Video Games

Author
13erin22
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
223,199
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
1114
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 68 (9/10), Guest 73 (8/10), Guest 73 (5/10).
- -
Question 1 of 10
1. In 'Secrets Can Kill', what is the name of the diner that Daryl Grey works in? Hint


Question 2 of 10
2. In 'Stay Tuned for Danger', who is the villain?
Hint


Question 3 of 10
3. In 'Message in a Haunted Mansion', what does Abby bring you downstairs for? Hint


Question 4 of 10
4. In 'Treasure in the Royal Tower', What color is Jacque's medallion? Hint


Question 5 of 10
5. In 'The Final Scene', What is on Maya's shirt when she gets kidnapped? Hint


Question 6 of 10
6. In 'The Secret of the Scarlet Hand', What is the name of the king on the jade carving that gets stolen? Hint


Question 7 of 10
7. In 'Ghost Dogs of Moon Lake', The four dogs' names are Iggy, Lucy, Xander and which other name? Hint


Question 8 of 10
8. In 'The Haunted Carousel', what do you tip over accidentally that makes Elliot mad? Hint


Question 9 of 10
9. In 'Danger on Deception Island', what is the card hand you must type into the wall panels? Hint


Question 10 of 10
10. In 'The Secret of Shadow Ranch', What is the gold shaped like at the end of the game? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 11 2024 : Guest 68: 9/10
Jan 28 2024 : Guest 73: 8/10
Jan 14 2024 : Guest 73: 5/10
Jan 07 2024 : Guest 152: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In 'Secrets Can Kill', what is the name of the diner that Daryl Grey works in?

Answer: Maxine's Diner

Daryl works here most of the time during the game. Maxine's has a ton of old 50s stuff, including a cool jukebox.
2. In 'Stay Tuned for Danger', who is the villain?

Answer: Dwayne Powers

Dwayne is supposed to be a really good agent, but it turns out he's not so good after all. He ends up locking you and Lillian on the set at the end of the game.
3. In 'Message in a Haunted Mansion', what does Abby bring you downstairs for?

Answer: A sťance

Abby holds a weird sťance to "summon the spirits" in the house. Later you find out that she rigged the whole thing.
4. In 'Treasure in the Royal Tower', What color is Jacque's medallion?

Answer: Blue

As you go to get the medallion from Jacque's locker, you get knocked out over the head and someone steals the medallion. You find it later though, in Professor Hotchkiss' room.
5. In 'The Final Scene', What is on Maya's shirt when she gets kidnapped?

Answer: Butterflies

Maya goes into Brady Armstrong's dressing room to have an interview, and she gets kidnapped! You have only three days to find her until the theater gets torn down!
6. In 'The Secret of the Scarlet Hand', What is the name of the king on the jade carving that gets stolen?

Answer: King Pacal

The carving is a valuable Mayan artifact that plays a key role in this game. Henrick steals the carving to save it from being stolen by someone who may sell it on the Black Market.
7. In 'Ghost Dogs of Moon Lake', The four dogs' names are Iggy, Lucy, Xander and which other name?

Answer: Vitus

The dogs were supposedly haunting the house that Mickey Malone used to live in. The dogs are actually very nice and cute, and they aren't ghosts!
8. In 'The Haunted Carousel', what do you tip over accidentally that makes Elliot mad?

Answer: Paint

You open the door a little too far and tip over some paint. Elliot gets mad at you and won't talk to you until you speak with Joy.
9. In 'Danger on Deception Island', what is the card hand you must type into the wall panels?

Answer: Royal Flush

You have to type in a 10, Jack, Queen, King, and Ace to make a Royal Flush. If you do all this, a secret passageway will appear.
10. In 'The Secret of Shadow Ranch', What is the gold shaped like at the end of the game?

Answer: Hearts

Dirk Valentine hid these gold hearts for his sweetheart, Francis Humber, who sadly never found them. Dirk was an outlaw, and Francis' father, a sheriff, had it in for Dirk.
Source: Author 13erin22

This quiz was reviewed by FunTrivia editor kyleisalive before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/3/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us