Quiz about Gli animali
Quiz about Gli animali

Gli animali Trivia Quiz


Can you guess these animal names in Italian? I will give you an animal name in Italian and you have to find the English translation. Divertiti!(Have fun!)

A multiple-choice quiz by ilgatto. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. World Trivia
  6. »
  7. Languages
  8. »
  9. Italian

Author
ilgatto
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
194,377
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Very Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
1768
Last 3 plays: Guest 76 (9/10), Guest 192 (10/10), Guest 109 (10/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. How do you say "la giraffa" in English? Hint

bird
giraffe
deer
pig

2. How do you say "l'elefante" in English? Hint

leopard
marmot
monkey
elephant

3. How would you say "la marmotta" in English? Hint

marmot
monkey
pig
lion

4. How do you say "leone" in English? Hint

lion
lizard
leopard
locust

5. How do you say "la zebra" in English? Hint

zebra
lion
deer
bird

6. How do you say "il cervo" in English? Hint

mouse
cat
dog
deer

7. How do you say "il leopardo" in English? Hint

leopard
lion
cat
tiger

8. How would you say "l'orso bianco" in English? Hint

purple bear
brown bear
polar bear
black bear

9. Now, let's translate the animal into Italian. How would "snake" translate into Italian? Hint

l'orso bianco
il gatto
il serpente
l'uccello

10. How would you say dog in Italian? Hint

il cane
il gatto
il gattopardo
l'uccello




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. How do you say "la giraffa" in English?

Answer: giraffe

Yes, "la giraffa" means "giraffe" in Italian. "l'uccello" is a bird, "il cervo" is a deer, and "il maiale" is a pig.
2. How do you say "l'elefante" in English?

Answer: elephant

Yes, "l'elefante" is the Italian word for "elephant". The other translations are "il gattopardo" leopard, "la scimmia" monkey, and "la marmotta" marmot.
3. How would you say "la marmotta" in English?

Answer: marmot

Yes, "la marmotta" translates into marmot. If you already didn't know, a marmot is a furry mammal that can often be seen at your local zoo.
4. How do you say "leone" in English?

Answer: lion

Yes, "leone" is the Italian word for lion. This king of beasts can often be spotted on a safari of the African Serengeti.
5. How do you say "la zebra" in English?

Answer: zebra

Did you know that zebras use their stripes to confuse lions when they are hunted?
6. How do you say "il cervo" in English?

Answer: deer

"il cervo" means deer, " il topo" is a mouse, "il gatto" is a cat, and "il cane" is a dog.
7. How do you say "il leopardo" in English?

Answer: leopard

Yes! "Il leopardo" is the common Italian word for "leopard" though "il gattopardo" has also become well known abroad thanks to the famous novel of that title by Guiseppe di Lampedusa. "Il gatto" is a cat, "il leone" is a lion, and "la tigre" is a tiger.
8. How would you say "l'orso bianco" in English?

Answer: polar bear

If you literally translated "l'orso bianco" you would get "the white bear". This makes sense because polar bears are white.
9. Now, let's translate the animal into Italian. How would "snake" translate into Italian?

Answer: il serpente

Yes, the correct answer is "il serpente". The other translations are cat, bird, and polar bear.
10. How would you say dog in Italian?

Answer: il cane

Don't confuse "il cane" with the English word "cane"!
Source: Author ilgatto

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Beatka before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Feb 05 2023 : Guest 76: 9/10
Feb 04 2023 : Guest 192: 10/10
Feb 01 2023 : Guest 109: 10/10
Feb 01 2023 : Guest 98: 10/10
Jan 24 2023 : Guest 24: 10/10
Jan 24 2023 : Guest 184: 10/10
Jan 02 2023 : masfon: 10/10
Jan 02 2023 : jackslade: 10/10
Jan 02 2023 : ssabreman: 10/10

Score Distribution

quiz
Related Quizzes
1. Italian Colors Very Easy
2. Dice le "Cards" Easier
3. Italian Verbs Easier
4. Basic Italian Phrases Easier
5. Italian Phrases Average
6. Italian Words and Verbs Average
7. Nel Ristorante Average
8. An Italian Romance Average
9. Italian Expressions of Time Average
10. A Tavola! Average
11. Absurd Italian 465 Average
12. Absurd Italian 506 Average

2/8/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us