Quiz about Locate the College
Quiz about Locate the College

Locate the College Trivia Quiz


For all those high school seniors (and their parents!) who are busy investigating colleges! Name the city and state where you will find the named college. Good luck!

A multiple-choice quiz by shaynapie. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. World Trivia
  6. »
  7. Colleges & Universities
  8. »
  9. US Colleges

Author
shaynapie
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
91,891
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
11 / 15
Plays
6526
Last 3 plays: TheDude93 (14/15), Guest 70 (11/15), jackseleven (14/15).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Tulane University Hint

Atlanta, Georgia
St. Louis , Missouri
New Orleans, Louisiana
Memphis, Tennessee

2. University of Florida Hint

Miami, Florida
Gainesville, Florida
Orlando, Florida
St. Petersburg, Florida

3. Florida State University Hint

Miami, Florida
Tallahassee, Florida
Tampa, Florida
Boca Raton, Florida

4. Stanford University Hint

San Diego, California
Palo Alto, California
Sacramento, California
Waco, Texas

5. University of Pennsylvania Hint

State College, Pennsylvania
Philadelphia, Pennsylvania
Pittsburgh, Pennsylvania
Harrisburg, Pennsylvania

6. Lewis and Clark College Hint

Boston, Massachusetts
Portland, Maine
New Orleans, Louisiana
Portland, Oregon

7. Duke University Hint

Washington, DC
Roanoke, Virginia
Durham, North Carolina
Nashville, Tennessee

8. Cornell University Hint

Philadelphia, Pennsylvania
Buffalo, New York
New Haven, Connecticut
Ithaca, New York

9. Colorado College Hint

Boulder, Colorado
Colorado Springs, Colorado
Denver, Colorado
Columbine, Colorado

10. University of New England Hint

Boston, Massachusetts
Providence, Rhode Island
Portland, Maine
Burlington, Vermont

11. Rutgers University Hint

New York, New York
Washington, DC
Wilmington, Delaware
New Brunswick, New Jersey

12. American University Hint

Washington, DC
Philadelphia, Pennsylvania
Boston, Massachusetts
New York, New York

13. Northwestern University Hint

Seattle, Washington
Evanston, Illinois
Spokane, Washington
Anchorage, Alaska

14. Georgia Institute of Technology (Georgia Tech) Hint

Atlanta, Georgia
Columbus, Georgia
Athens, Georgia
Dunwoody, Georgia

15. Bucknell University Hint

Columbus, Ohio
Lewisburg, Pennsylvania
Indianapolis, Indiana
Amherst, Massachusetts


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Tulane University

Answer: New Orleans, Louisiana

It's the only school that I personally know of that gives days off for Mardi Gras!
2. University of Florida

Answer: Gainesville, Florida

3. Florida State University

Answer: Tallahassee, Florida

4. Stanford University

Answer: Palo Alto, California

aka the "Harvard of the West".
5. University of Pennsylvania

Answer: Philadelphia, Pennsylvania

My alma mater! Go Quakers!
6. Lewis and Clark College

Answer: Portland, Oregon

Famous Alumni include Monica Lewinsky.
7. Duke University

Answer: Durham, North Carolina

It's also located near the University of North Carolina in Chapel Hill.
8. Cornell University

Answer: Ithaca, New York

The Cornell School of Medicine is based in New York City, though.
9. Colorado College

Answer: Colorado Springs, Colorado

The college is next door to the American Numismatic Association.
10. University of New England

Answer: Portland, Maine

If you ever go to visit, make sure to see the art gallery on campus. They get great visiting exhibits!
11. Rutgers University

Answer: New Brunswick, New Jersey

Rutgers is the State University of New Jersey.
12. American University

Answer: Washington, DC

13. Northwestern University

Answer: Evanston, Illinois

The business school at Northwestern is named after Kellogg.
14. Georgia Institute of Technology (Georgia Tech)

Answer: Atlanta, Georgia

Their newer dorms were originally built for the Atlanta Olympics!
15. Bucknell University

Answer: Lewisburg, Pennsylvania

Source: Author shaynapie

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bloomsby before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 05 2023 : TheDude93: 14/15
Jan 04 2023 : Guest 70: 11/15
Dec 13 2022 : jackseleven: 14/15
Dec 10 2022 : poetkah: 15/15
Dec 10 2022 : dee1304: 12/15
Dec 10 2022 : stashamaria: 15/15
Nov 28 2022 : Guest 172: 15/15

Score Distribution

quiz
1/26/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us