Quiz about Memorable Advertising Slogans
Quiz about Memorable Advertising Slogans

Memorable Advertising Slogans Trivia Quiz


Test your knowledge of ad slogans through the years.

A multiple-choice quiz by chessart. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. World Trivia
  6. »
  7. Marketing
  8. »
  9. U.S. Commercials

Author
chessart
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
331
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
12189
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: parrarobbie (7/10), Guest 74 (8/10), Guest 99 (9/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Which company gained a name for itself by advertising that 'We're number two; we try harder'? Hint

General Mills cereals
United Airlines
Ford
Avis Rental Cars

2. What product completes the phrase, 'When you say ________________, you've said it all'? Hint

Levi Strauss
Rolls Royce
Budweiser
Bordens ice cream

3. 'Wouldn't you really rather have a ____________?' Hint

vacation
party
sauna
Buick

4. What completes this: 'See the USA, in a ____________'? Hint

Greyhound Bus
Lincoln
Mercury
Chevrolet

5. 'Does she or doesn't she'? Hint

Prell
Clairol Hair Coloring
Suave
Finesse

6. 'Aren't you glad you use _________? Don't you wish everybody did?' Hint

Ivory
Dial
Listerine
Scope

7. 'The best part of waking up is __________ in your cup.' Hint

Maxwell House
orange juice
Folgers
Cain's

8. '___________ had a better idea.' Hint

General Electric
Ford
Westinghouse
Microsoft

9. 'Progress is our most important product.' Hint

Westinghouse
IBM
Packard-Bell
General Electric

10. 'Don't put a cold in your pocket. Use ________________?' Hint

Kleenex tissues
Ivory soap
Puff's tissues
Dial soap


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which company gained a name for itself by advertising that 'We're number two; we try harder'?

Answer: Avis Rental Cars

2. What product completes the phrase, 'When you say ________________, you've said it all'?

Answer: Budweiser

3. 'Wouldn't you really rather have a ____________?'

Answer: Buick

4. What completes this: 'See the USA, in a ____________'?

Answer: Chevrolet

5. 'Does she or doesn't she'?

Answer: Clairol Hair Coloring

6. 'Aren't you glad you use _________? Don't you wish everybody did?'

Answer: Dial

7. 'The best part of waking up is __________ in your cup.'

Answer: Folgers

8. '___________ had a better idea.'

Answer: Ford

9. 'Progress is our most important product.'

Answer: General Electric

10. 'Don't put a cold in your pocket. Use ________________?'

Answer: Kleenex tissues

Source: Author chessart

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 30 2023 : parrarobbie: 7/10
Jan 29 2023 : Guest 74: 8/10
Jan 26 2023 : Guest 99: 9/10
Jan 26 2023 : Guest 66: 8/10
Jan 26 2023 : Guest 172: 8/10
Jan 25 2023 : Guest 73: 8/10
Jan 25 2023 : Guest 71: 4/10
Jan 25 2023 : Guest 34: 8/10
Jan 24 2023 : Guest 71: 9/10

Score Distribution

quiz
1/31/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us