FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about TV Commercials
Quiz about TV Commercials

The Ultimate TV Commercials Quiz | Marketing


Have fun trying to remember; some of these are quite old.

A multiple-choice quiz by MissAndyagain. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. World Trivia
  6. »
  7. Marketing
  8. »
  9. U.S. Commercials

Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
25,841
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
6546
Last 3 plays: Guest 72 (8/10), Guest 73 (6/10), Guest 98 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. 'Ask any mermaid ya happen to see, what's the best tuna ...'

Answer: (Four Words)
Question 2 of 10
2. 'It takes two hands to handle a _______ ' Hint


Question 3 of 10
3. 'Keep your ____ on your fries' Hint


Question 4 of 10
4. NAME THE PRODUCT FOR THIS AD SLOGAN...'It's nice to share, when I share, I feel glaaaad' Hint


Question 5 of 10
5. Song...'We love to see you smile' Hint


Question 6 of 10
6. 'How many licks does it take, to get to the center of a ______________' Hint


Question 7 of 10
7. SONG...'Like a Rock...' Hint


Question 8 of 10
8. 'Once you pop you just can't stop' Hint


Question 9 of 10
9. 'We do good work' Hint


Question 10 of 10
10. THE ORIGINAL ... Song 'You've got an uncle in the furniture business ....'

Answer: (Two Words)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Mar 26 2024 : Guest 72: 8/10
Mar 20 2024 : Guest 73: 6/10
Mar 11 2024 : Guest 98: 10/10
Feb 23 2024 : Guest 12: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'Ask any mermaid ya happen to see, what's the best tuna ...'

Answer: Chicken of the Sea

This old commercial theme song came to me just the other morning for some reason, I still don't know why...Haha
2. 'It takes two hands to handle a _______ '

Answer: Whopper

3. 'Keep your ____ on your fries'

Answer: eyes

4. NAME THE PRODUCT FOR THIS AD SLOGAN...'It's nice to share, when I share, I feel glaaaad'

Answer: Good 'n Plenty

It's quite an old commercial
5. Song...'We love to see you smile'

Answer: McDonald's

6. 'How many licks does it take, to get to the center of a ______________'

Answer: Tootsie Roll Pop

The world may never know!
7. SONG...'Like a Rock...'

Answer: Chevy

8. 'Once you pop you just can't stop'

Answer: Pringles

9. 'We do good work'

Answer: Belvedere Construction

10. THE ORIGINAL ... Song 'You've got an uncle in the furniture business ....'

Answer: Joshua Doore

Source: Author MissAndyagain

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/18/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us