Quiz about TV Commercial Slogans
Quiz about TV Commercial Slogans

TV Commercial Slogans Trivia Quiz


A quick trip through the catch phrases of TV commercials from the 1960s, 70s and 80s.

A multiple-choice quiz by Trainerman. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. World Trivia
  6. »
  7. Marketing
  8. »
  9. U.S. Commercials

Author
Trainerman
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
1,875
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
7262
Last 3 plays: BurgGurl (8/10), Guest 74 (7/10), Guest 34 (5/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. What product's ad said, 'When you want to bring out the flavor and bring out the zest, just bring out the...'? Hint

Hunt's Catsup
French's Mustard
A-1 Steak Sauce
Hellman's Mayonnaise

2. 'It's what's up front that counts,' was a slogan for which product? Hint

Wing Tip shoes
Packard Automobiles
Playtex Bras
Winston Cigarettes

3. 'Please don't squeeze the...'? Hint

Florida Oranges
Sun Maid raisins
Charmin Tissue
Corn Flakes

4. 'Strong enough for a man but made for a woman,' was the slogan for which deodorant? Hint

Sure
Right Guard
Tickle
Secret

5. 'Come to where the flavor is, come to (what) country'? Hint

Marlboro
Milky Way
Dannon
Camel

6. 'Come see the softer side of...(what)'? Hint

Sears
Downy fabric softener
Sealy Posterpedic
K-Mart

7. 'This is not your father's...(what)'? Hint

Dodge
Oldsmobile
Ford
Plymouth

8. What Truck claimed it was, 'Like a rock!'? Hint

Chevrolet
GMC
Dodge
Ford

9. What beer company's slogan said, 'You only go around once in life, so you've got to grab for all the gusto you can.'? Hint

Budweiser
Schlitz
Michelob
Miller

10. What cigarette's claim was, 'Outstanding! And, they are Mild!'? Hint

Pall Mall
Tareyton
Viceroy
BelAir


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What product's ad said, 'When you want to bring out the flavor and bring out the zest, just bring out the...'?

Answer: Hellman's Mayonnaise

'Bring out the Hellman's and bring out the best!' in the good old days when cholesterol wasn't a problem!
2. 'It's what's up front that counts,' was a slogan for which product?

Answer: Winston Cigarettes

In the days when 'The Flintstones' were brought to you by Winston. Joe Camel had some fore-runners!
3. 'Please don't squeeze the...'?

Answer: Charmin Tissue

Mr. Whipple's claim to fame.
4. 'Strong enough for a man but made for a woman,' was the slogan for which deodorant?

Answer: Secret

Here's a secret: Real men would rather stink.
5. 'Come to where the flavor is, come to (what) country'?

Answer: Marlboro

With a great theme song, perhaps inspired by the 'Magnificent Seven'
6. 'Come see the softer side of...(what)'?

Answer: Sears

7. 'This is not your father's...(what)'?

Answer: Oldsmobile

From the 80's. Lisa Marie Presley appeared in one. I thought her Dad drove Pink Cadillacs!
8. What Truck claimed it was, 'Like a rock!'?

Answer: Chevrolet

9. What beer company's slogan said, 'You only go around once in life, so you've got to grab for all the gusto you can.'?

Answer: Schlitz

As soon as these commercial ceased, Schlitz's sales went FLAT.
10. What cigarette's claim was, 'Outstanding! And, they are Mild!'?

Answer: Pall Mall

Mild enough to keep you only mildly hacking.
Source: Author Trainerman

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Bruyere before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 30 2023 : BurgGurl: 8/10
Jan 30 2023 : Guest 74: 7/10
Jan 25 2023 : Guest 34: 5/10
Jan 24 2023 : croghaneer: 6/10
Jan 23 2023 : Guest 71: 0/10
Jan 20 2023 : Guest 107: 6/10
Jan 20 2023 : blah2023: 7/10
Jan 19 2023 : Guest 172: 6/10
Jan 17 2023 : Guest 47: 7/10

Score Distribution

quiz
1/31/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us