Quiz about Where is that College
Quiz about Where is that College

Where is that College? Trivia Quiz


Can you guess where this University is located? It's fairly tough, but I bet you know at least half! Give it a shot!

A multiple-choice quiz by amyliz82. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. World Trivia
  6. »
  7. Colleges & Universities
  8. »
  9. US Colleges

Author
amyliz82
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
23,338
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
6665
Last 3 plays: Guest 76 (4/10), Guest 67 (6/10), james1947 (9/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Where is Drake University? Hint

Wailuka, Hawaii
Des Moines, Iowa
Durham, North Carolina
Drake, Ohio

2. Where is James Madison University? Hint

Harrisonburg, Arkansas
Harrisonburg, Virginia
Philadelphia, Pennsylvania
Salem, Massachusetts

3. Where is Chapman University? Hint

Portland, Oregon
Miami, Florida
Orange, California
Norman, Oklahoma

4. Where is Ithaca College? Hint

Ithaca, New York
Columbus, Ohio
Washington D.C.
Golden, Colorado

5. Where is Samford University? Hint

Lincoln, Nebraska
Birmingham, Alabama
Albany, New York
Chicago, Illinois

6. Where is Drury University? Hint

Portland, Oregon
Springfield, Missouri
Baldwin City, Kansas
Pierre, South Dakota

7. Where is Harvard University? Hint

Dover, Delaware
Albany, New York
Cambridge, Massachusetts
Washington D.C.

8. Where is Creighton University? Hint

Creighton, Mississippi
San Diego, California
Denver, Colorado
Omaha, Nebraska

9. Where is Yale University? Hint

Cambridge, Massachusetts
New York, New York
New Haven, Connecticut
Philadelphia, Pennsylvania

10. Where is Stanford University? Hint

Sacramento, California
Los Angeles, California
Stanford, California (Palo Alto, CA)
San Francisco, California


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Where is Drake University?

Answer: Des Moines, Iowa

Drake University is one of the top Universities in the Midwest!
2. Where is James Madison University?

Answer: Harrisonburg, Virginia

3. Where is Chapman University?

Answer: Orange, California

4. Where is Ithaca College?

Answer: Ithaca, New York

5. Where is Samford University?

Answer: Birmingham, Alabama

6. Where is Drury University?

Answer: Springfield, Missouri

GREAT SCHOOL!
7. Where is Harvard University?

Answer: Cambridge, Massachusetts

8. Where is Creighton University?

Answer: Omaha, Nebraska

9. Where is Yale University?

Answer: New Haven, Connecticut

10. Where is Stanford University?

Answer: Stanford, California (Palo Alto, CA)

Stanford is sometimes nicknamed the "Harvard of the West Coast".
Source: Author amyliz82

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bloomsby before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 24 2023 : Guest 76: 4/10
Jan 19 2023 : Guest 67: 6/10
Jan 19 2023 : james1947: 9/10
Jan 08 2023 : Guest 172: 5/10
Jan 07 2023 : Guest 72: 5/10
Jan 05 2023 : TurkishLizzy: 10/10
Jan 04 2023 : Guest 70: 8/10
Dec 31 2022 : Guest 74: 1/10
Dec 27 2022 : Guest 73: 6/10

Score Distribution

quiz
1/26/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us