FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Bone  The Great Cow Race By Jeff Smith
Quiz about Bone  The Great Cow Race By Jeff Smith

"Bone - The Great Cow Race" By Jeff Smith Quiz


Book number two - "The Great Cow Race" (published 2005)is all about...you guessed it racing cows and so much more.

A multiple-choice quiz by ejfletch. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Entertainment Trivia
  6. »
  7. Comics A-D
  8. »
  9. Bone

Author
ejfletch
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
304,390
Updated
Jul 23 22
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
203
- -
Question 1 of 10
1. How did Smiley get the cow suit? Hint


Question 2 of 10
2. What does Gran'ma Ben do every year? Hint


Question 3 of 10
3. How did Lucius fall off of the roof? Hint


Question 4 of 10
4. What messes up the cow race? Hint


Question 5 of 10
5. Who is the mystery cow? Hint


Question 6 of 10
6. What is the name of the honey seller that Thorn takes a liking to? Hint


Question 7 of 10
7. How did Fone Bone sign his letter to Thorn? Hint


Question 8 of 10
8. Why was Phoney tied to a stake covered in eggs? Hint


Question 9 of 10
9. How did the cow races start? Hint


Question 10 of 10
10. Who is in the udder of the mystery cow suit? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. How did Smiley get the cow suit?

Answer: He made it.

Apparently there weren't any costume shops in town.
2. What does Gran'ma Ben do every year?

Answer: Races in the Cow Race.

Gran'ma Ben is the only human racing against all the cows.
3. How did Lucius fall off of the roof?

Answer: He cut the rope that was around his waist securing him to the roof.

Smiley was getting annoying and Lucius got so fed up he accidentally slammed his axe down on the rope that had him secured to the roof.
4. What messes up the cow race?

Answer: The rat creatures were chasing Smiley & Fone Bone & Phoney and interrupted the race.

The rat creatures were chasing Fone Bone through the woods and he led them to where the race was being run.
5. Who is the mystery cow?

Answer: Smiley

It was Phoney's idea for Smiley to put the costume on and enter the race so that he, Smiley, could make more money of the people who were betting on the race.
6. What is the name of the honey seller that Thorn takes a liking to?

Answer: Tom

Thorn actually got mad at Tom because he was making fun of Fone Bone's enormous nose.
7. How did Fone Bone sign his letter to Thorn?

Answer: Your secret admirer.

This isn't the first love letter that Fone Bone has written to Thorn. And as far as the reader knows, he never actually gives them to her.
8. Why was Phoney tied to a stake covered in eggs?

Answer: The townspeople found out he was trying to fix the race and cheat them out of their money.

Lucius thought it would be a good idea to leave Phoney tied to the stake because the eggs were hardening over his mouth and he couldn't talk.
9. How did the cow races start?

Answer: We never do find out.

This is the most important day of the year for Gran'ma Ben.
10. Who is in the udder of the mystery cow suit?

Answer: Phoney

Not exactly the most convincing cow suit.
Source: Author ejfletch

This quiz was reviewed by FunTrivia editor DakotaNorth before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/25/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us