FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Sara Shepard  The Citizens of Rosewood
Quiz about Sara Shepard  The Citizens of Rosewood

Sara Shepard - The Citizens of Rosewood Quiz


Fans of Sara Shepard's "Pretty Little Liars Series" know all about Spencer, Emily, Hanna and Aria, but how much do you know about the other residents of Rosewood? SPOILER ALERT for anyone who hasnt read ALL the books in the series.

A multiple-choice quiz by pop_culture. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Literature Trivia
  6. »
  7. Authors Q-S
  8. »
  9. Sara Shepard

Author
pop_culture
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
352,913
Updated
Jul 23 22
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
5 / 10
Plays
246
- -
Question 1 of 10
1. Which college did Melissa attend? Hint


Question 2 of 10
2. Which character admits to Aria that, years earlier, his older sibling commited suicide while he was in the house? Hint


Question 3 of 10
3. What breed of dog is Dot? Hint


Question 4 of 10
4. Who is Violet? Hint


Question 5 of 10
5. Who was Jason's best friend in highschool? Hint


Question 6 of 10
6. Who, besides Jenna, was injured the night of "the Jenna thing"? Hint


Question 7 of 10
7. What is the name of the exchange student who comes to stay with the Kahns? Hint


Question 8 of 10
8. Whats the name of the mall frequented by all the citizens of Rosewood? Hint


Question 9 of 10
9. Who is Lola? Hint


Question 10 of 10
10. What are the names of Emily's sisters? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which college did Melissa attend?

Answer: Penn

Melissa had just graduated from Penn when the first book began and had been accepted into the Wharton School of Business. Her parents bought her a townhouse in downtown Philly to celebate.
2. Which character admits to Aria that, years earlier, his older sibling commited suicide while he was in the house?

Answer: Noel Kahn

He tells Aria this after they run into each other at a seance, when Aria was trying to contact Ali.
3. What breed of dog is Dot?

Answer: Miniature Pinscher

Dot is Hanna's Miniature Pinscher. She dotes on him, buying him treats and dressing him in little outfits. At times it seems that Hanna loves Dot more than any human in her life.
4. Who is Violet?

Answer: Emily's daughter

Violet is Emily's secret daughter with Isaac. Emily went to stay with her sister while pregnant, and had little Violet adopted straight away; her parents never even knew!
5. Who was Jason's best friend in highschool?

Answer: Darren Wilden

This became very handy for the family later, as Wilden became a cop and helped to hide "Courtney's" existence.
6. Who, besides Jenna, was injured the night of "the Jenna thing"?

Answer: Mona Vanderwaal

She was burned and left with substantial scarring. This was one of the reasons for Mona becoming "A".
7. What is the name of the exchange student who comes to stay with the Kahns?

Answer: Klaudia

Klaudia breifly breaks Aria and Noel up, but eventually they work things out and Klaudia moves on to Aria's ex, Ezra!
8. Whats the name of the mall frequented by all the citizens of Rosewood?

Answer: The King James Mall

Filled with all the girls' favourite stores and Hanna's favourite resturant, Rive Gauche, the King James sometimes seems to be another character!
9. Who is Lola?

Answer: Aria's sister

Lola is the baby that Aria and Mike's dad has with his girlfriend (with whom he had an affair before divorcing their mother) Meredith.
10. What are the names of Emily's sisters?

Answer: Carolyn and Beth

Emily is the baby of the family. She shares a bedroom with Carolyn until the ninth book when Carolyn goes to college. It's Carolyn she goes to stay with to hide her pregnancy. Carolyn DID NOT approve. Beth didn't really appear until the ninth book when she showed up for a visit and took Em to a wild party.
Source: Author pop_culture

This quiz was reviewed by FunTrivia editor LadyCaitriona before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us