FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Pretty Little Liars
Quiz about Pretty Little Liars

10 Question Literature Quiz: Pretty Little Liars | Authors


Written by Sara Shepard. I was looking at website and realized there was no quiz for "Pretty Little Liars". It's an awesome series so I decided to make a quiz for each of the books. This is for the first book. This is my first quiz, ENJOY!

A multiple-choice quiz by squeakymices. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Literature Trivia
  6. »
  7. Authors Q-S
  8. »
  9. Sara Shepard

Author
squeakymices
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
292,693
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
2010
- -
Question 1 of 10
1. What ethnicity is Maya? Hint


Question 2 of 10
2. What song was Hanna listening to when she crashed Sean's car? Hint


Question 3 of 10
3. What nickname did Ali give Emily? Hint


Question 4 of 10
4. Who was Emily's boyfriend?
Hint


Question 5 of 10
5. Who was the first person to get a message from A? Hint


Question 6 of 10
6. What is Hanna's secret? Hint


Question 7 of 10
7. What is Spencer's secret? Hint


Question 8 of 10
8. What is Aria's secret? Hint


Question 9 of 10
9. What is Emily's secret? Hint


Question 10 of 10
10. Where is the setting of this story? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 25 2024 : Guest 24: 7/10
Jun 15 2024 : jamiria09: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What ethnicity is Maya?

Answer: African-American

Maya moves into Alison's old house.
2. What song was Hanna listening to when she crashed Sean's car?

Answer: 'Baby Got Back'

Most people know this song as 'I Like Big Butts', but it's called 'Baby Got Back' by Sir Mix a Lot.
3. What nickname did Ali give Emily?

Answer: Killer

She was called Killer because she was like Ali's guard dog, always trying to protect her.
4. Who was Emily's boyfriend?

Answer: Ben

Ben and Emily break up because of Emily and Maya.
5. Who was the first person to get a message from A?

Answer: Aria

She receives this message when Ezra turns around and realizes that she is his student and not really a college student as she implies.
6. What is Hanna's secret?

Answer: She is bulimic

She first became bulimic when she visited her father and he called her a piggy. She went into the bathroom and used her stepsister Kate's toothbrush to vomit up the food.
7. What is Spencer's secret?

Answer: She stole Wren, her sister's boyfriend

Spencer has a problem with her sister's boyfriends because when she was younger she had a crush on Melissa's then boyfriend, Ian, and kissed him. That was an even darker secret than the fact that she stole Wren (which Melissa and her parents knew about, but not anyone else).
8. What is Aria's secret?

Answer: She is dating her English teacher

Aria saw her father cheating on her mother with one of his colleagues. This is technically not Aria's secret, it's her father's, Byron.
9. What is Emily's secret?

Answer: She loves her best friend as more than a friend

This all started when she kissed Ali back in seventh grade and now she is in love with her friend Maya.
10. Where is the setting of this story?

Answer: Rosewood, Pennsylvania

'Gossip thrives amid the Mercedes-Benzes, mega mansions, and perfectly manicured hedges in the exclusive town of Rosewood, Pennsylvania.' From the back of the first book.
Source: Author squeakymices

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us