FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Pretty Little Liars Flawless
Quiz about Pretty Little Liars Flawless

Pretty Little Liars: Flawless Trivia Quiz


Sara Shepard As promised here is the quiz for the second book in the 'Pretty Little Liars' series, 'Flawless'. SPOILERS!

A multiple-choice quiz by squeakymices. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Literature Trivia
  6. »
  7. Authors Q-S
  8. »
  9. Sara Shepard

Author
squeakymices
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
297,627
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
5 / 10
Plays
669
- -
Question 1 of 10
1. Who was the first character to speak dialogue in "Flawless"? Hint


Question 2 of 10
2. Toby Cavanaugh was considered the black cat of the town. He was accused of doing many things. Which of these was not a rumor concerning Toby? Hint


Question 3 of 10
3. What reason did Ali tell her friends for why they should set off the fireworks into Toby's tree house? Hint


Question 4 of 10
4. Who knew what Ali had seen Toby doing to Jenna in the tree house the night of the 'Jenna thing'? Hint


Question 5 of 10
5. What is Hanna's punishment for wrecking the Ackards's car? Hint


Question 6 of 10
6. What did Hanna's father say that caused Hanna's eating problems? Hint


Question 7 of 10
7. Where did Emily and Maya meet after Ali's funeral? Hint


Question 8 of 10
8. How did Mike Montgomery learn about his father's affair? Hint


Question 9 of 10
9. What song does Aria sing to ease her panic attacks? Hint


Question 10 of 10
10. Did Toby say that he could live with his mistakes in his suicide note?



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who was the first character to speak dialogue in "Flawless"?

Answer: Spencer

Spencer starts out the dialogue in this book with "I think she needs more blush."
2. Toby Cavanaugh was considered the black cat of the town. He was accused of doing many things. Which of these was not a rumor concerning Toby?

Answer: He does not eat anything that's why he was so skinny.

Because Toby was creepy, the only person he talked to was his stepsister Jenna.
3. What reason did Ali tell her friends for why they should set off the fireworks into Toby's tree house?

Answer: To get back at him for staring through the window while they were changing.

I posed the question that way because in the fourth book, it is revealed that Ali had planned the whole thing with Jenna.
4. Who knew what Ali had seen Toby doing to Jenna in the tree house the night of the 'Jenna thing'?

Answer: Spencer

Ali told Spencer and warned her not to tell the others or else she would find a way to get Spencer in trouble for the whole incident.
5. What is Hanna's punishment for wrecking the Ackards's car?

Answer: Working at a rehabilitation clinic for burn victims

Hanna's father paid a visit to discuss Hanna.
6. What did Hanna's father say that caused Hanna's eating problems?

Answer: "Little piggy not feeling so good?"

This statement makes the beginning of Hanna's eating disorder. After that, Hanna retreated to the bathroom and shoved a toothbrush down her throat.
7. Where did Emily and Maya meet after Ali's funeral?

Answer: Gray Horse Inn

The two of them end up making out and Emily's shirt becomes unbuttoned. This all leads to Emily receiving a text from A which leads to her leave quickly.
8. How did Mike Montgomery learn about his father's affair?

Answer: He saw Byron and Meredith together in a bar

Mike went to a bar named Victory Brewery with his sister. Aria recognized her father and Meredith and tried to get Mike out before he realized but Byron laughed and Mike spotted them.
9. What song does Aria sing to ease her panic attacks?

Answer: Frere Jacques

She sings the French version to calm herself down.
10. Did Toby say that he could live with his mistakes in his suicide note?

Answer: Yes

He killed himself because he thought that Emily had discovered his secret.
Source: Author squeakymices

This quiz was reviewed by FunTrivia editor LadyCaitriona before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us