FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Pretty Little Liars 1
Quiz about Pretty Little Liars 1

Pretty Little Liars #1 Trivia Quiz


This is a quiz on the "Pretty Little Liars" series of books by Sara Shepard. Have fun and enjoy.

A multiple-choice quiz by tailsatc. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Literature Trivia
  6. »
  7. Authors Q-S
  8. »
  9. Sara Shepard

Author
tailsatc
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
320,420
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
1026
Question 1 of 10
1. Who, out of the four liars, was the last to talk to Alison before she went missing? Hint


Question 2 of 10
2. What did Emily's mother formerly do for a job? Hint


Question 3 of 10
3. Who was the new girl that was living in Alison's old bedroom? Hint


Question 4 of 10
4. What did Aria's mum and dad want their children to call them? Hint


Question 5 of 10
5. Who does Aria meet at Snookers? Hint


Question 6 of 10
6. What two things Hanna did steal from Tiffany's? Hint


Question 7 of 10
7. What is Melissa's new boyfriend's name? Hint


Question 8 of 10
8. What did Aria's first message from A say? Hint


Question 9 of 10
9. Who was Emily's boyfriend? Hint


Question 10 of 10
10. What is is Jenna's physical problem? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 25 2024 : Guest 24: 8/10
Jun 15 2024 : Guest 2: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who, out of the four liars, was the last to talk to Alison before she went missing?

Answer: Spencer Hastings

Ali was trying to hypnotise the girls but before she could do Spencer, Spencer leapt up and complained that it was too dark. Then they started arguing so Spencer said, "Leave", pointing at the door. So Alison left. Then Spencer ran after her, but couldn't find her.
2. What did Emily's mother formerly do for a job?

Answer: Elementary school teacher

In the first chapter it says that Emily's mother used to be an elementary school teacher but retired and now her job was as the Rosewood, Pennsylvania, Welcome Wagon Lady. She would put lots of random things into a basket (dried fruit, guide to Rosewood) and give them to the new residents in Rosewood.
3. Who was the new girl that was living in Alison's old bedroom?

Answer: Maya St. Germain

Maya St. Germain and her family live in Alison's old house. Maya's bedroom is Alison's old bedroom. When Emily goes round to give her the welcome basket, Maya takes her up to her bedroom, where, for the first time, Emily tries weed.
4. What did Aria's mum and dad want their children to call them?

Answer: Ella and Byron

In the second chapter, on the way into Rosewood, it says that Aria's parents wanted their kids to call them by their first names, Ella and Byron.
5. Who does Aria meet at Snookers?

Answer: Ezra Fitz

She meets Ezra in Snookers. Ezra buys her a Scotch and they start talking. Ezra later turns out to be her English teacher.
6. What two things Hanna did steal from Tiffany's?

Answer: a bracelet with a round charm and earrings

Mona stole the charm bracelet with a heart shaped toggle and Hanna slipped both earrings and a bracelet with a round charm. Hanna got caught on security cameras but Mona didn't.
7. What is Melissa's new boyfriend's name?

Answer: Wren

Spencer steals Wren from her sister. Spencer has done this in the past with another of Melissa's boyfriends, Ian.
8. What did Aria's first message from A say?

Answer: Aria: Surprise! I wonder what your pig puppet will have to say about this...-A

In English Mr Fitz is writing on the board. When Mr Fitz turns around and sees Aria he says "Holy ...". It was Ezra. Aria looks down at her cell phone and it says
"Aria: Surprise! I wonder what your pig puppet will have to say about this...-A."
9. Who was Emily's boyfriend?

Answer: Ben

Ben was Emily's boyfriend at the start but they break up because of Maya.
10. What is is Jenna's physical problem?

Answer: she is blind

When Ali set off a firework aiming for Toby it accidentally hit Jenna, because she was with Toby, and caused her to become blind. To the girls this is known as the "Jenna Thing" and Ali makes them swear not to tell anyone.
Source: Author tailsatc

This quiz was reviewed by FunTrivia editor looney_tunes before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us