FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Never Have I Ever  The Lying Game
Quiz about Never Have I Ever  The Lying Game

"Never Have I Ever" - The Lying Game Quiz


This is my first quiz, yayyy! I am going to try to read a book a week and create a quiz. Let's see how it goes. Enjoy my quiz on Sara Shepard's second book in the Lying Game Series. Good Luck!

A multiple-choice quiz by peyton0724. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Literature Trivia
  6. »
  7. Authors Q-S
  8. »
  9. Sara Shepard

Author
peyton0724
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
364,823
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
5 / 10
Plays
159
-
Question 1 of 10
1. My name is Sutton Mercer, I died two weeks ago. My memory is a little foggy, so please help me with events that may or may not help me solve my own murder. Emma, Laurel, Madeline and Charlotte are at La Paloma Country Club for breakfast, when Madeline whips out a silver flask. What drink was Madeline planning to make with the contents of the flask? Hint


Question 2 of 10
2. My sister Emma is trying to find out who killed me. A credit card statement for Sutton Mercer arrives in the mail. Emma sees that is mine and decides to see if I charged anything the day I died. I did, at Clique. How much was that charge? Hint


Question 3 of 10
3. Emma and I aren't the only twins. While cleaning the garage with my dad, Emma gets an eerie sensation of being watched. She turns to see the Twitter Twins drive by, laughing at her; they think they are laughing at me, Sutton. Or do they? What color and type of SUV do they drive? Hint


Question 4 of 10
4. Emma sneaks the window and goes swimming with Ethan. Upon returning home, Laurel catches her. Emma says she just took a shower, but Laurel is much smarter than that. Who does Laurel accuse Emma of being with? Hint


Question 5 of 10
5. At Misha's party, Misha advises Emma that someone was at her back-to-school party behind her back, thinking it will anger her. Who is this person? Hint


Question 6 of 10
6. Putting a scarf over her eyes, Ethan surprises Emma by taking her to an opening party at the Tucson Photography Institute. Where is the photographer who shot the pictures based? Hint


Question 7 of 10
7. The Twitter Twins drop Emma off at the towing lot; she goes to get my car to find it was already signed out by Sutton Mercer. I don't remember this. When did I sign out my car? Maybe, to jog my memory you can tell me what make and model my car is? Hint


Question 8 of 10
8. Emma goes stag to the Halloween Homecoming dance, and of all people Ethan takes Sam, the sales girl from Clique. What costumes did Ethan and Sam wear? Hint


Question 9 of 10
9. After the Homecoming the girls have a sleepover and play Two Truths and a Lie. Which one of the following statements was not one of Madeline's? Hint


Question 10 of 10
10. After a long night with excellent prank pulled by the Twitter Twins against Emma, the person they assume to be me, Sutton, Emma goes into my room, exhausted. Somebody reaches around her and covers her mouth. Startled, she swings around, and looks into the eyes of this person. Who is it? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. My name is Sutton Mercer, I died two weeks ago. My memory is a little foggy, so please help me with events that may or may not help me solve my own murder. Emma, Laurel, Madeline and Charlotte are at La Paloma Country Club for breakfast, when Madeline whips out a silver flask. What drink was Madeline planning to make with the contents of the flask?

Answer: Bloody Mary

When the waitress comes to the table asking the girls what they would like to drink, Madeline orders four glasses of tomato juice. "We can have Bloody Marys," she says with a wink. Her father shows up, and appears to know what they are drinking. We learn later in the book that he is abusive towards Madeline.
2. My sister Emma is trying to find out who killed me. A credit card statement for Sutton Mercer arrives in the mail. Emma sees that is mine and decides to see if I charged anything the day I died. I did, at Clique. How much was that charge?

Answer: $80.00

Emma and Ethan go to Clique to find out who I was with and what I bought.
Samantha, the sales girl at Clique is uncooperative in giving Emma information. Apparently, I stole from there the day I died. This gives Emma an idea. To get more information on what her twin did that day, she shoves a purse under her shirt, to intentionally get caught, knowing Samantha will call the police again. At the station, my sister hopes to uncover who I was with when I was arrested the day she died.
3. Emma and I aren't the only twins. While cleaning the garage with my dad, Emma gets an eerie sensation of being watched. She turns to see the Twitter Twins drive by, laughing at her; they think they are laughing at me, Sutton. Or do they? What color and type of SUV do they drive?

Answer: White Lincoln

Gabby and Lili are called the Twitter Twins because they are always on Twitter, tweeting everything. They never put their iPhones away.
4. Emma sneaks the window and goes swimming with Ethan. Upon returning home, Laurel catches her. Emma says she just took a shower, but Laurel is much smarter than that. Who does Laurel accuse Emma of being with?

Answer: Alex

Alex was Emma's best friend in Las Vegas, and she is the only person of her past life she is in contact with. Laurel reads a text from Alex on Emma's phone, stating she misses her. Jumping to conclusions, my little sis assumes Alex is a guy.
5. At Misha's party, Misha advises Emma that someone was at her back-to-school party behind her back, thinking it will anger her. Who is this person?

Answer: Laurel

Misha was wrong when she thought letting me (or Emma in this case) know that Laurel attended her party would hurt me. Before I died, I would have been livid. Laurel has been saying that since I did not pick her up, she was stuck at home that night. It just so happens that was the night I died.

The relief that floods over Emma that Laurel is not a suspect causes her to hug her and tell her she is glad she had a good time.
6. Putting a scarf over her eyes, Ethan surprises Emma by taking her to an opening party at the Tucson Photography Institute. Where is the photographer who shot the pictures based?

Answer: London

Emma really appears to be enjoying the photographs on display by a London-based photographer, when her eyes lock with Misha's. She grabs Ethan and they make a break for it out the door. Knowing she is on restriction, Emma is sure that Misha will tell my parents about her violation.
7. The Twitter Twins drop Emma off at the towing lot; she goes to get my car to find it was already signed out by Sutton Mercer. I don't remember this. When did I sign out my car? Maybe, to jog my memory you can tell me what make and model my car is?

Answer: 1965 Volvo

When helping my dad clean out the garage, Emma starts talking to him about his motorcycle. He is amused by her interest, considering the only vehicle I obsessed about was my 1965 Volvo.
8. Emma goes stag to the Halloween Homecoming dance, and of all people Ethan takes Sam, the sales girl from Clique. What costumes did Ethan and Sam wear?

Answer: Robin Hood and Marian

Emma could not handle the sight of seeing them together. Knowing Sam hated her, Ethan would choose her of all people as a date. Later, Ethan tells Emma that it would not work with Sam, because all he did was talk about Emma.
9. After the Homecoming the girls have a sleepover and play Two Truths and a Lie. Which one of the following statements was not one of Madeline's?

Answer: She has touched a dead body

Madeline does tell them that she did go to Pima for a consultation for a boob job, but decided against it. She does not give any clue of what other statement is true or which one is a lie. Gabby said she touched a dead body, making me believe more and more that the Twitter Twins are behind my death.
10. After a long night with excellent prank pulled by the Twitter Twins against Emma, the person they assume to be me, Sutton, Emma goes into my room, exhausted. Somebody reaches around her and covers her mouth. Startled, she swings around, and looks into the eyes of this person. Who is it?

Answer: Thayer

As Emma looks into Thayer's eyes a chill runs down her spine. Something feels wrong about this. Could he be my killer? I have a different vision: I see my Volvo speeding ahead as Thayer reaches up in fear. Did I run him over??
Source: Author peyton0724

This quiz was reviewed by FunTrivia editor looney_tunes before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us