FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Pretty Little Liars
Quiz about Pretty Little Liars

Pretty Little Liars Quiz for Experts | Authors


I just finished this book by Sara Shepard and wanted to make a quiz on it, so I am!

A multiple-choice quiz by Charmed4Life15. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Literature Trivia
  6. »
  7. Authors Q-S
  8. »
  9. Sara Shepard

Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
253,214
Updated
Jul 23 22
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
1280
Awards
Top 20% Quiz
- -
Question 1 of 10
1. What is the name of the girl that goes missing? Hint


Question 2 of 10
2. The girls live where in Pennsylvania? Hint


Question 3 of 10
3. What is the name of Aria's English teacher/boyfriend? Hint


Question 4 of 10
4. What is the "name" of the person that gives the girls the text messages, emails, and notes? Hint


Question 5 of 10
5. What is the name of Spencer's sister's second boyfriend? Hint


Question 6 of 10
6. What is the name of the new girl that moves into Ali's house? Hint


Question 7 of 10
7. Who sees Wren and Spencer making out? Hint


Question 8 of 10
8. After Ali goes missing, where do the DiLaurentis's move to? Hint


Question 9 of 10
9. What sport is Emily involved in? Hint


Question 10 of 10
10. What store does Hanna steal jewelry from? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 25 2024 : Guest 24: 9/10
Jun 13 2024 : Guest 76: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is the name of the girl that goes missing?

Answer: Ali Dilaurentis

In the beginning of the book Ali goes missing when she leaves the sleep over. The other girls are Ali's best friends.
2. The girls live where in Pennsylvania?

Answer: Rosewood

The girls live in the perfect town of Rosewood, Pennsylvania. Rosewood Day is where they go to school in Rosewood.
3. What is the name of Aria's English teacher/boyfriend?

Answer: Ezra

Ezra and Aria hit it off at a bar one day. Aria had no idea that Ezra would be her new English teacher at Rosewood!
4. What is the "name" of the person that gives the girls the text messages, emails, and notes?

Answer: A

Aria is the first person to get a message from A. You don't find out who A is at the end of the book.
5. What is the name of Spencer's sister's second boyfriend?

Answer: Wren

Spencer's sister's, Melissa, first boyfriend is Ian who becomes Spencer's field hockey coach. Her second boyfriend is Wren. Spencer likes Wren and Wren likes Spencer, but he has a girlfriend!
6. What is the name of the new girl that moves into Ali's house?

Answer: Maya

Maya moves into the missing girl's house. She offers one of the girls a "smoke" when they go inside.
7. Who sees Wren and Spencer making out?

Answer: Melissa

Spencer and Wren like each other, but there is a problem - Wren is going out with Spencer's sister. Wren and Spencer start kissing and Melissa sees them through the window.
8. After Ali goes missing, where do the DiLaurentis's move to?

Answer: Maryland

Ali's family moves to Maryland after Ali goes missing because they can't take it. They come back at the end of the book for a certain reason.
9. What sport is Emily involved in?

Answer: Swimming

Emily is a state-ranked swimmer at the beginning of the book. She blows swimming off for her new "friend" Maya.
10. What store does Hanna steal jewelry from?

Answer: Tiffany's

Hanna and her friend Mona go to Tiffany's and steal two bracelets and some earrings. Hanna gets caught and Mona doesn't.
Source: Author Charmed4Life15

This quiz was reviewed by FunTrivia editor looney_tunes before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us