Fun Trivia
Sections
Trivia Questions
Trivia Quizzes
Daily and Hourly Trivia Games
Ask FunTrivia - Get Answers to Questions
Crossword Puzzles
Trivia Questions Archive
Trivia
Animal Trivia
Bible Trivia
Brain Teasers
Celebrity Quizzes
Trivia For Kids
General Knowledge
Geography Quizzes
History Trivia
Hobbies Trivia
Humanities Quizzes
Literature Quizzes
Movie Trivia
Music Trivia
Famous People Trivia
Religion Quizzes
Science Trivia
Sports Trivia
Television Trivia
World Trivia
All Trivia and Quiz Topics
Services
Gold Memberships: Gift Certificates
Get Daily Email Trivia
Create a Daily Trivia Tournament
Pub Trivia Question Packs
Buy Trivia Questions
Large Scale Content / Data Licensing
Contact Us
New Player
Log In
New Player
|
Log In
FREE!
Click here to
Join FunTrivia
. Thousands of games, quizzes, and lots more!
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 25 Quiz
Match the song to the singer/band that debuted in the Australian Singles Chart in the weeks between August 9th and September 13th 1971.
A matching quiz by
wwe84
. Estimated time: 3 mins.
Home
»
Quizzes
»
Music Trivia
»
1970s Music
»
1970s - Australian Singles Chart
Share on
Facebook
Share on
Twitter
Share by
E-Mail
Author
wwe84
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
420,254
Updated
Jul 23 25
# Qns
15
Difficulty
Easy
Avg Score
12 / 15
Plays
112
Last 3 plays
: Dalgleish (
15/15
), piet (
15/15
), Strike121 (
2/15
).
You must have Javascript enabled to play this game.
(a)
Drag-and-drop
from the right to the left, or (b)
click
on a right side answer box and then on a left side box to move it.
Questions
Choices
1
.
"Never Ending Song Of Love"
Daddy Cool
2
.
"He's Gonna Step On You Again"
Raiders
3
.
"Draggin' The Line"
The Sweet
4
.
"Tom-Tom Turnaround"
Delaney & Bonnie & Friends
5
.
"Eat At Home"
Tom Clay
6
.
"Indian Reservation (The Lament Of The Cherokee Reservation)"
Paul and Linda McCartney
7
.
"Get It On"
T. Rex
8
.
"What The World Needs Now Is Love"
New World
9
.
"Signs"
John Denver
10
.
"Take Me Home, Country Roads"
Five Man Electrical Band
11
.
"Come Back Again"
Tommy James
12
.
"Bangla Desh"
Ted Mulry
13
.
"Marcia"
John Kongos
14
.
"Co-Co"
George Harrison
15
.
"The Dawn Song"
Billy Thorpe & The Aztecs
Select each answer
1. "Never Ending Song Of Love"
---
Daddy Cool
Raiders
The Sweet
Delaney & Bonnie & Friends
Tom Clay
Paul and Linda McCartney
T. Rex
New World
John Denver
Five Man Electrical Band
Tommy James
Ted Mulry
John Kongos
George Harrison
Billy Thorpe & The Aztecs
2. "He's Gonna Step On You Again"
---
Daddy Cool
Raiders
The Sweet
Delaney & Bonnie & Friends
Tom Clay
Paul and Linda McCartney
T. Rex
New World
John Denver
Five Man Electrical Band
Tommy James
Ted Mulry
John Kongos
George Harrison
Billy Thorpe & The Aztecs
3. "Draggin' The Line"
---
Daddy Cool
Raiders
The Sweet
Delaney & Bonnie & Friends
Tom Clay
Paul and Linda McCartney
T. Rex
New World
John Denver
Five Man Electrical Band
Tommy James
Ted Mulry
John Kongos
George Harrison
Billy Thorpe & The Aztecs
4. "Tom-Tom Turnaround"
---
Daddy Cool
Raiders
The Sweet
Delaney & Bonnie & Friends
Tom Clay
Paul and Linda McCartney
T. Rex
New World
John Denver
Five Man Electrical Band
Tommy James
Ted Mulry
John Kongos
George Harrison
Billy Thorpe & The Aztecs
5. "Eat At Home"
---
Daddy Cool
Raiders
The Sweet
Delaney & Bonnie & Friends
Tom Clay
Paul and Linda McCartney
T. Rex
New World
John Denver
Five Man Electrical Band
Tommy James
Ted Mulry
John Kongos
George Harrison
Billy Thorpe & The Aztecs
6. "Indian Reservation (The Lament Of The Cherokee Reservation)"
---
Daddy Cool
Raiders
The Sweet
Delaney & Bonnie & Friends
Tom Clay
Paul and Linda McCartney
T. Rex
New World
John Denver
Five Man Electrical Band
Tommy James
Ted Mulry
John Kongos
George Harrison
Billy Thorpe & The Aztecs
7. "Get It On"
---
Daddy Cool
Raiders
The Sweet
Delaney & Bonnie & Friends
Tom Clay
Paul and Linda McCartney
T. Rex
New World
John Denver
Five Man Electrical Band
Tommy James
Ted Mulry
John Kongos
George Harrison
Billy Thorpe & The Aztecs
8. "What The World Needs Now Is Love"
---
Daddy Cool
Raiders
The Sweet
Delaney & Bonnie & Friends
Tom Clay
Paul and Linda McCartney
T. Rex
New World
John Denver
Five Man Electrical Band
Tommy James
Ted Mulry
John Kongos
George Harrison
Billy Thorpe & The Aztecs
9. "Signs"
---
Daddy Cool
Raiders
The Sweet
Delaney & Bonnie & Friends
Tom Clay
Paul and Linda McCartney
T. Rex
New World
John Denver
Five Man Electrical Band
Tommy James
Ted Mulry
John Kongos
George Harrison
Billy Thorpe & The Aztecs
10. "Take Me Home, Country Roads"
---
Daddy Cool
Raiders
The Sweet
Delaney & Bonnie & Friends
Tom Clay
Paul and Linda McCartney
T. Rex
New World
John Denver
Five Man Electrical Band
Tommy James
Ted Mulry
John Kongos
George Harrison
Billy Thorpe & The Aztecs
11. "Come Back Again"
---
Daddy Cool
Raiders
The Sweet
Delaney & Bonnie & Friends
Tom Clay
Paul and Linda McCartney
T. Rex
New World
John Denver
Five Man Electrical Band
Tommy James
Ted Mulry
John Kongos
George Harrison
Billy Thorpe & The Aztecs
12. "Bangla Desh"
---
Daddy Cool
Raiders
The Sweet
Delaney & Bonnie & Friends
Tom Clay
Paul and Linda McCartney
T. Rex
New World
John Denver
Five Man Electrical Band
Tommy James
Ted Mulry
John Kongos
George Harrison
Billy Thorpe & The Aztecs
13. "Marcia"
---
Daddy Cool
Raiders
The Sweet
Delaney & Bonnie & Friends
Tom Clay
Paul and Linda McCartney
T. Rex
New World
John Denver
Five Man Electrical Band
Tommy James
Ted Mulry
John Kongos
George Harrison
Billy Thorpe & The Aztecs
14. "Co-Co"
---
Daddy Cool
Raiders
The Sweet
Delaney & Bonnie & Friends
Tom Clay
Paul and Linda McCartney
T. Rex
New World
John Denver
Five Man Electrical Band
Tommy James
Ted Mulry
John Kongos
George Harrison
Billy Thorpe & The Aztecs
15. "The Dawn Song"
---
Daddy Cool
Raiders
The Sweet
Delaney & Bonnie & Friends
Tom Clay
Paul and Linda McCartney
T. Rex
New World
John Denver
Five Man Electrical Band
Tommy James
Ted Mulry
John Kongos
George Harrison
Billy Thorpe & The Aztecs
Most Recent Scores
Oct 07 2025 : Dalgleish:
15/15
Oct 05 2025 : piet:
15/15
Oct 04 2025 : Strike121: 2/15
Oct 03 2025 : Guest 90: 4/15
Oct 01 2025 : TERRYHURST22: 5/15
Sep 24 2025 : Guest 1: 1/15
Sep 19 2025 : wellenbrecher:
15/15
Sep 14 2025 : pollucci19:
15/15
Sep 14 2025 : wycat: 11/15
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Never Ending Song Of Love"
Answer:
Delaney & Bonnie & Friends
"Never Ending Song Of Love" from Delaney & Bonnie & Friends debuted in the Australian Singles Chart on August 9th 1971.
The highest Australian chart peak was 16.
Highest worldwide peak was one (New Zealand).
2. "He's Gonna Step On You Again"
Answer:
John Kongos
"He's Gonna Step On You Again" from John Kongos debuted in the Australian Singles Chart on August 9th 1971.
The highest Australian chart peak was six.
Highest worldwide peak was two (South Africa).
Album: "Kongos" (1972).
3. "Draggin' The Line"
Answer:
Tommy James
"Draggin' The Line" from Tommy James debuted in the Australian Singles Chart on August 9th 1971.
The highest Australian chart peak was 20.
Highest worldwide peak was two (Canada).
Album: "Christian Of The World" (1971).
4. "Tom-Tom Turnaround"
Answer:
New World
"Tom-Tom Turnaround" from New World debuted in the Australian Singles Chart on August 16th 1971.
The highest Australian chart peak was 23.
Highest worldwide peak was three (Ireland and New Zealand).
Album: "New World" (1971).
5. "Eat At Home"
Answer:
Paul and Linda McCartney
"Eat At Home" from Paul and Linda McCartney debuted in the Australian Singles Chart on August 16th 1971.
The highest Australian chart peak was 21.
Highest worldwide peak was six (Norway).
Album: "Ram" (1971).
6. "Indian Reservation (The Lament Of The Cherokee Reservation)"
Answer:
Raiders
"Indian Reservation (The Lament Of The Cherokee Reservation)" from Raiders debuted in the Australian Singles Chart on August 16th 1971.
The highest Australian chart peak was 25.
Highest worldwide peak was one (United States).
Cover version of: Don Fardon - "Indian Reservation (The Lament Of The Cherokee Reservation)" (1968).
Album: "Indian Reservation" (1971).
7. "Get It On"
Answer:
T. Rex
"Get It On" from T. Rex debuted in the Australian Singles Chart on August 23rd 1971.
The highest Australian chart peak was 14.
The song peaked at number one in:
Ireland.
United Kingdom.
Album: "Electric Warrior" (1971).
8. "What The World Needs Now Is Love"
Answer:
Tom Clay
"What The World Needs Now Is Love" from Tom Clay debuted in the Australian Singles Chart on August 23rd 1971.
The highest Australian chart peak was three.
Cover version of: Jackie DeShannon - "What The World Needs Is Love" (1965).
Album: "What The World Needs Now Is Love" (1971).
9. "Signs"
Answer:
Five Man Electrical Band
"Signs" from Five Man Electrical Band debuted in the Australian Singles Chart on August 30th 1971.
The highest Australian chart peak was five.
Highest worldwide peak was three (United States).
Album: "Good-byes and Butterflies" (1970).
10. "Take Me Home, Country Roads"
Answer:
John Denver
"Take Me Home, Country Roads" from John Denver debuted in the Australian Singles Chart on August 30th 1971.
The highest Australian chart peak was 24.
Highest worldwide peak was two (United States).
Album: "Poems, Prayers & Promises" (1971).
11. "Come Back Again"
Answer:
Daddy Cool
"Come Back Again" from Daddy Cool debuted in the Australian Singles Chart on September 6th 1971.
The highest Australian chart peak was three.
Album: "Daddy Who? Daddy Cool" (1971).
12. "Bangla Desh"
Answer:
George Harrison
"Bangla Desh" from George Harrison debuted in the Australian Singles Chart on September 6th 1971.
The highest Australian chart peak was 22.
Highest worldwide peak was two (Switzerland).
13. "Marcia"
Answer:
Ted Mulry
"Marcia" from Ted Mulry debuted in the Australian Singles Chart on September 6th 1971.
The highest Australian chart peak was 48.
Album: "Julia EP" (1971).
14. "Co-Co"
Answer:
The Sweet
"Co-Co" from The Sweet debuted in the Australian Singles Chart on September 6th 1971.
The highest Australian chart peak was 42.
The song peaked at number one in:
Belgium.
Rhodesia.
South Africa.
Switzerland.
West Germany.
Album: "Funny How Sweet Co-Co Can Be" (1971).
15. "The Dawn Song"
Answer:
Billy Thorpe & The Aztecs
"The Dawn Song" from Billy Thorpe & The Aztecs debuted in the Australian Singles Chart on September 13th 1971.
The highest Australian chart peak was 41.
Source: Author
wwe84
This quiz was reviewed by FunTrivia editor
agony
before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
This quiz is part of series
1970s Australian Top 50 Songs
:
Volumes 1-25
1.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 1
Average
2.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 2
Easier
3.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 3
Easier
4.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 4
Easier
5.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 5
Easier
6.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 6
Easier
7.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 7
Average
8.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 8
Average
9.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 9
Average
10.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 10
Average
11.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 11
Easier
12.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 12
Easier
Referenced Topics
Match Quizzes
Music
World
1970s Music
African Geography
Australians: Famous & Historical
Germany
Music from 1971
John Denver
George Harrison
1970s Country Music
T. Rex
Other Destinations
Explore Other Quizzes by
wwe84
Go to
1970s Music
Quizzes
More
1970s - Australian Singles Chart
Quizzes
FunTrivia
Homepage
10/27/2025, Copyright 2025
FunTrivia, Inc. -
Report an Error / Contact Us