Fun Trivia
Sections
Trivia Questions
Trivia Quizzes
Daily and Hourly Trivia Games
Ask FunTrivia - Get Answers to Questions
Crossword Puzzles
Trivia Questions Archive
Trivia
Animal Trivia
Bible Trivia
Brain Teasers
Celebrity Quizzes
Trivia For Kids
General Knowledge
Geography Quizzes
History Trivia
Hobbies Trivia
Humanities Quizzes
Literature Quizzes
Movie Trivia
Music Trivia
Famous People Trivia
Religion Quizzes
Science Trivia
Sports Trivia
Television Trivia
World Trivia
All Trivia and Quiz Topics
Services
Gold Memberships: Gift Certificates
Get Daily Email Trivia
Create a Daily Trivia Tournament
Pub Trivia Question Packs
Buy Trivia Questions
Large Scale Content / Data Licensing
Contact Us
New Player
Log In
New Player
|
Log In
FREE!
Click here to
Join FunTrivia
. Thousands of games, quizzes, and lots more!
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 41 Quiz
Match the song to the singer/band that debuted in the Australian Singles Chart in the weeks between October 2nd and 30th 1972.
A matching quiz by
wwe84
. Estimated time: 3 mins.
Home
»
Quizzes
»
Music Trivia
»
1970s Music
»
1970s - Australian Singles Chart
Share on
Facebook
Share on
Twitter
Share by
E-Mail
Author
wwe84
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
420,686
Updated
Aug 26 25
# Qns
15
Difficulty
Easy
Avg Score
12 / 15
Plays
89
Last 3 plays
: Strike121 (
3/15
), pollucci19 (
15/15
), jry63 (
5/15
).
You must have Javascript enabled to play this game.
(a)
Drag-and-drop
from the right to the left, or (b)
click
on a right side answer box and then on a left side box to move it.
Questions
Choices
1
.
"Rock Me Baby"
Michael Jackson
2
.
"Rainbow On the River/We'll Meet Again"
Lieutenant Pigeon
3
.
"Woman To Woman"
Joe Cocker
4
.
"Tight Rope"
Chuck Berry
5
.
"Mouldy Old Dough"
Leon Russell
6
.
"Sugar Me"
Bulldog
7
.
"Go All The Way"
Bruce Ruffin
8
.
"Standing In The Road"
Blackfoot Sue
9
.
"I Can See Clearly Now"
Chicago
10
.
"Believe It Just Like Me"
Johnny Farnham
11
.
"Mad About You"
Lynsey de Paul
12
.
"Ben"
Billy Thorpe & The Aztecs
13
.
"No"
Johnny Nash
14
.
"Saturday In The Park"
Raspberries
15
.
My Ding-A-Ling
Jamie Redfern
Select each answer
1. "Rock Me Baby"
---
Michael Jackson
Lieutenant Pigeon
Joe Cocker
Chuck Berry
Leon Russell
Bulldog
Bruce Ruffin
Blackfoot Sue
Chicago
Johnny Farnham
Lynsey de Paul
Billy Thorpe & The Aztecs
Johnny Nash
Raspberries
Jamie Redfern
2. "Rainbow On the River/We'll Meet Again"
---
Michael Jackson
Lieutenant Pigeon
Joe Cocker
Chuck Berry
Leon Russell
Bulldog
Bruce Ruffin
Blackfoot Sue
Chicago
Johnny Farnham
Lynsey de Paul
Billy Thorpe & The Aztecs
Johnny Nash
Raspberries
Jamie Redfern
3. "Woman To Woman"
---
Michael Jackson
Lieutenant Pigeon
Joe Cocker
Chuck Berry
Leon Russell
Bulldog
Bruce Ruffin
Blackfoot Sue
Chicago
Johnny Farnham
Lynsey de Paul
Billy Thorpe & The Aztecs
Johnny Nash
Raspberries
Jamie Redfern
4. "Tight Rope"
---
Michael Jackson
Lieutenant Pigeon
Joe Cocker
Chuck Berry
Leon Russell
Bulldog
Bruce Ruffin
Blackfoot Sue
Chicago
Johnny Farnham
Lynsey de Paul
Billy Thorpe & The Aztecs
Johnny Nash
Raspberries
Jamie Redfern
5. "Mouldy Old Dough"
---
Michael Jackson
Lieutenant Pigeon
Joe Cocker
Chuck Berry
Leon Russell
Bulldog
Bruce Ruffin
Blackfoot Sue
Chicago
Johnny Farnham
Lynsey de Paul
Billy Thorpe & The Aztecs
Johnny Nash
Raspberries
Jamie Redfern
6. "Sugar Me"
---
Michael Jackson
Lieutenant Pigeon
Joe Cocker
Chuck Berry
Leon Russell
Bulldog
Bruce Ruffin
Blackfoot Sue
Chicago
Johnny Farnham
Lynsey de Paul
Billy Thorpe & The Aztecs
Johnny Nash
Raspberries
Jamie Redfern
7. "Go All The Way"
---
Michael Jackson
Lieutenant Pigeon
Joe Cocker
Chuck Berry
Leon Russell
Bulldog
Bruce Ruffin
Blackfoot Sue
Chicago
Johnny Farnham
Lynsey de Paul
Billy Thorpe & The Aztecs
Johnny Nash
Raspberries
Jamie Redfern
8. "Standing In The Road"
---
Michael Jackson
Lieutenant Pigeon
Joe Cocker
Chuck Berry
Leon Russell
Bulldog
Bruce Ruffin
Blackfoot Sue
Chicago
Johnny Farnham
Lynsey de Paul
Billy Thorpe & The Aztecs
Johnny Nash
Raspberries
Jamie Redfern
9. "I Can See Clearly Now"
---
Michael Jackson
Lieutenant Pigeon
Joe Cocker
Chuck Berry
Leon Russell
Bulldog
Bruce Ruffin
Blackfoot Sue
Chicago
Johnny Farnham
Lynsey de Paul
Billy Thorpe & The Aztecs
Johnny Nash
Raspberries
Jamie Redfern
10. "Believe It Just Like Me"
---
Michael Jackson
Lieutenant Pigeon
Joe Cocker
Chuck Berry
Leon Russell
Bulldog
Bruce Ruffin
Blackfoot Sue
Chicago
Johnny Farnham
Lynsey de Paul
Billy Thorpe & The Aztecs
Johnny Nash
Raspberries
Jamie Redfern
11. "Mad About You"
---
Michael Jackson
Lieutenant Pigeon
Joe Cocker
Chuck Berry
Leon Russell
Bulldog
Bruce Ruffin
Blackfoot Sue
Chicago
Johnny Farnham
Lynsey de Paul
Billy Thorpe & The Aztecs
Johnny Nash
Raspberries
Jamie Redfern
12. "Ben"
---
Michael Jackson
Lieutenant Pigeon
Joe Cocker
Chuck Berry
Leon Russell
Bulldog
Bruce Ruffin
Blackfoot Sue
Chicago
Johnny Farnham
Lynsey de Paul
Billy Thorpe & The Aztecs
Johnny Nash
Raspberries
Jamie Redfern
13. "No"
---
Michael Jackson
Lieutenant Pigeon
Joe Cocker
Chuck Berry
Leon Russell
Bulldog
Bruce Ruffin
Blackfoot Sue
Chicago
Johnny Farnham
Lynsey de Paul
Billy Thorpe & The Aztecs
Johnny Nash
Raspberries
Jamie Redfern
14. "Saturday In The Park"
---
Michael Jackson
Lieutenant Pigeon
Joe Cocker
Chuck Berry
Leon Russell
Bulldog
Bruce Ruffin
Blackfoot Sue
Chicago
Johnny Farnham
Lynsey de Paul
Billy Thorpe & The Aztecs
Johnny Nash
Raspberries
Jamie Redfern
15. My Ding-A-Ling
---
Michael Jackson
Lieutenant Pigeon
Joe Cocker
Chuck Berry
Leon Russell
Bulldog
Bruce Ruffin
Blackfoot Sue
Chicago
Johnny Farnham
Lynsey de Paul
Billy Thorpe & The Aztecs
Johnny Nash
Raspberries
Jamie Redfern
Most Recent Scores
Oct 04 2025 : Strike121: 3/15
Oct 04 2025 : pollucci19:
15/15
Oct 01 2025 : jry63: 5/15
Sep 30 2025 : mandy2: 11/15
Sep 22 2025 : sadwings:
15/15
Sep 20 2025 : jibberer:
15/15
Sep 08 2025 : Guest 81: 0/15
Sep 03 2025 : daisygirl20:
15/15
Sep 03 2025 : Guest 174: 1/15
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Rock Me Baby"
Answer:
Johnny Farnham
"Rock Me Baby" from Johnny Farnham debuted in the Australian Singles Chart on October 2nd 1972.
The highest Australian chart peak was six.
2. "Rainbow On the River/We'll Meet Again"
Answer:
Jamie Redfern
"Rainbow On The River/We'll Meet Again" from Jamie Redfern debuted in the Australian Singles Chart on October 2nd 1972.
The highest Australian chart peak was five.
Album: "Sitting On Top Of The World" (1972).
3. "Woman To Woman"
Answer:
Joe Cocker
"Woman To Woman" from Joe Cocker debuted in the Australian Singles Chart on October 2nd 1972.
The highest Australian chart peak was 49.
Highest worldwide peak was 29 (Canada).
Album: "Joe Cocker" (1972).
4. "Tight Rope"
Answer:
Leon Russell
"Tight Rope" from Leon Russell debuted in the Australian Singles Chart on October 2nd 1972.
The highest Australian chart peak was 24.
Highest worldwide peak was five (Canada).
Album: "Carney" (1972).
5. "Mouldy Old Dough"
Answer:
Lieutenant Pigeon
"Mouldy Old Dough" from Lieutenant Pigeon debuted in the Australian Singles Chart on October 2nd 1972.
The highest Australian chart peak was five.
The song peaked at number one in:
Belgium.
Ireland.
New Zealand.
United Kingdom.
Album: "Mouldy Old Music" (1973).
6. "Sugar Me"
Answer:
Lynsey de Paul
"Sugar Me" from Lynsey de Paul debuted in the Australian Singles Chart on October 2nd 1972.
The highest Australian chart peak was four.
The song peaked at number one in:
Belgium.
The Netherlands.
Spain.
Sweden.
7. "Go All The Way"
Answer:
Raspberries
"Go All The Way" from Raspberries debuted in the Australian Singles Chart on October 2nd 1972.
The highest Australian chart peak was 14.
Highest worldwide peak was five (Canada and United States).
Album: "Raspberries" (1972).
8. "Standing In The Road"
Answer:
Blackfoot Sue
"Standing In The Road" from Blackfoot Sue debuted in the Australian Singles Chart on October 9th 1972.
The highest Australian chart peak was 26.
Highest worldwide peak was four (United Kingdom).
9. "I Can See Clearly Now"
Answer:
Johnny Nash
"I Can See Clearly Now" from Johnny Nash debuted in the Australian Singles Chart on October 9th 1972.
The highest Australian chart peak was three.
The song peaked at number one in:
Canada.
South Africa.
United States.
Album: "I Can See Clearly Now" (1972).
10. "Believe It Just Like Me"
Answer:
Billy Thorpe & The Aztecs
"Believe It Just Like Me" from Billy Thorpe & The Aztecs debuted in the Australian Singles Chart on October 16th 1972.
The highest Australian chart peak was 25.
11. "Mad About You"
Answer:
Bruce Ruffin
"Mad About You" from Bruce Ruffin debuted in the Australian Singles Chart on October 23rd 1972.
The highest Australian chart peak was six.
12. "Ben"
Answer:
Michael Jackson
"Ben" from Michael Jackson debuted in the Australian Singles Chart on October 23rd 1972.
The highest Australian chart peak was one.
The song peaked at number one in:
Australia.
United States.
Album: "Ben" (1972).
13. "No"
Answer:
Bulldog
"No" from Bulldog debuted in the Australian Singles Chart on October 30th 1972.
The highest Australian chart peak was 22.
Album: "Bulldog" (1972).
14. "Saturday In The Park"
Answer:
Chicago
"Saturday In The Park" from Chicago debuted in the Australian Singles Chart on October 30th 1972.
The highest Australian chart peak was 43.
Highest worldwide peak was two (Canada).
Album: "Chicago V" (1972).
15. My Ding-A-Ling
Answer:
Chuck Berry
"My Ding-A-Ling" from Chuck Berry debuted in the Australian Singles Chart on October 30th 1972.
The highest Australian chart peak was 47.
The song peaked at number one in:
Canada.
Ireland.
United Kingdom.
United States.
Album: "The London Chuck Berry Sessions" (1972).
Source: Author
wwe84
This quiz was reviewed by FunTrivia editor
agony
before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
This quiz is part of series
1970s Australian Top 50 Songs 2
:
Volumes 26-50
1.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 26
Average
2.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 27
Easier
3.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 28
Average
4.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 29
Easier
5.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 30
Easier
6.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 31
Easier
7.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 32
Easier
8.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 33
Easier
9.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 34
Easier
10.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 35
Easier
11.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 36
Average
12.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 37
Easier
Referenced Topics
Match Quizzes
Music
World
1970s Music
African Geography
Australians: Famous & Historical
London
Netherlands
Music from 1972
Chuck Berry
Chicago
Chicago
1970s Country Music
Joe Cocker
Other Destinations
Explore Other Quizzes by
wwe84
Go to
1970s Music
Quizzes
More
1970s - Australian Singles Chart
Quizzes
FunTrivia
Homepage
10/15/2025, Copyright 2025
FunTrivia, Inc. -
Report an Error / Contact Us