Fun Trivia
Sections
Trivia Questions
Trivia Quizzes
Daily and Hourly Trivia Games
Ask FunTrivia - Get Answers to Questions
Crossword Puzzles
Trivia Questions Archive
Trivia
Animal Trivia
Bible Trivia
Brain Teasers
Celebrity Quizzes
Trivia For Kids
General Knowledge
Geography Quizzes
History Trivia
Hobbies Trivia
Humanities Quizzes
Literature Quizzes
Movie Trivia
Music Trivia
Famous People Trivia
Religion Quizzes
Science Trivia
Sports Trivia
Television Trivia
World Trivia
All Trivia and Quiz Topics
Services
Gold Memberships: Gift Certificates
Get Daily Email Trivia
Create a Daily Trivia Tournament
Pub Trivia Question Packs
Buy Trivia Questions
Large Scale Content / Data Licensing
Contact Us
New Player
Log In
New Player
|
Log In
FREE!
Click here to
Join FunTrivia
. Thousands of games, quizzes, and lots more!
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 32 Quiz
Match the song to the singer/band that debuted in the Australian Singles Chart in the weeks between March 6th and 27th 1972.
A matching quiz by
wwe84
. Estimated time: 3 mins.
Home
»
Quizzes
»
Music Trivia
»
1970s Music
»
1970s - Australian Singles Chart
Share on
Facebook
Share on
Twitter
Share by
E-Mail
Author
wwe84
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
420,437
Updated
Aug 08 25
# Qns
15
Difficulty
Easy
Avg Score
13 / 15
Plays
88
Last 3 plays
: mandy2 (
13/15
), jibberer (
15/15
), sadwings (
15/15
).
You must have Javascript enabled to play this game.
(a)
Drag-and-drop
from the right to the left, or (b)
click
on a right side answer box and then on a left side box to move it.
Questions
Choices
1
.
"Most People I Know (Think That I'm Crazy)"
Carpenters
2
.
"Sweet Seasons"
Cher
3
.
"Mother and Child Reunion"
Chicory Tip
4
.
"Live With Friends"
Neil Young
5
.
"A Horse With No Name"
Labi Siffre
6
.
"Morning Has Broken"
T. Rex
7
.
"It Must Be Love"
Paul Simon
8
.
"Hurting Each Other"
Billy Thorpe & The Aztecs
9
.
"The Way Of Love"
Russell Morris
10
.
"Son Of My Father"
Carole King
11
.
"People Call Me Country/The Dancer"
Indelible Murtceps
12
.
"Esmeralda"
Jigsaw
13
.
"Telegram Sam"
America
14
.
"How Do You Do"
Cat Stevens
15
.
"Heart Of Gold"
Digby Richards
Select each answer
1. "Most People I Know (Think That I'm Crazy)"
---
Carpenters
Cher
Chicory Tip
Neil Young
Labi Siffre
T. Rex
Paul Simon
Billy Thorpe & The Aztecs
Russell Morris
Carole King
Indelible Murtceps
Jigsaw
America
Cat Stevens
Digby Richards
2. "Sweet Seasons"
---
Carpenters
Cher
Chicory Tip
Neil Young
Labi Siffre
T. Rex
Paul Simon
Billy Thorpe & The Aztecs
Russell Morris
Carole King
Indelible Murtceps
Jigsaw
America
Cat Stevens
Digby Richards
3. "Mother and Child Reunion"
---
Carpenters
Cher
Chicory Tip
Neil Young
Labi Siffre
T. Rex
Paul Simon
Billy Thorpe & The Aztecs
Russell Morris
Carole King
Indelible Murtceps
Jigsaw
America
Cat Stevens
Digby Richards
4. "Live With Friends"
---
Carpenters
Cher
Chicory Tip
Neil Young
Labi Siffre
T. Rex
Paul Simon
Billy Thorpe & The Aztecs
Russell Morris
Carole King
Indelible Murtceps
Jigsaw
America
Cat Stevens
Digby Richards
5. "A Horse With No Name"
---
Carpenters
Cher
Chicory Tip
Neil Young
Labi Siffre
T. Rex
Paul Simon
Billy Thorpe & The Aztecs
Russell Morris
Carole King
Indelible Murtceps
Jigsaw
America
Cat Stevens
Digby Richards
6. "Morning Has Broken"
---
Carpenters
Cher
Chicory Tip
Neil Young
Labi Siffre
T. Rex
Paul Simon
Billy Thorpe & The Aztecs
Russell Morris
Carole King
Indelible Murtceps
Jigsaw
America
Cat Stevens
Digby Richards
7. "It Must Be Love"
---
Carpenters
Cher
Chicory Tip
Neil Young
Labi Siffre
T. Rex
Paul Simon
Billy Thorpe & The Aztecs
Russell Morris
Carole King
Indelible Murtceps
Jigsaw
America
Cat Stevens
Digby Richards
8. "Hurting Each Other"
---
Carpenters
Cher
Chicory Tip
Neil Young
Labi Siffre
T. Rex
Paul Simon
Billy Thorpe & The Aztecs
Russell Morris
Carole King
Indelible Murtceps
Jigsaw
America
Cat Stevens
Digby Richards
9. "The Way Of Love"
---
Carpenters
Cher
Chicory Tip
Neil Young
Labi Siffre
T. Rex
Paul Simon
Billy Thorpe & The Aztecs
Russell Morris
Carole King
Indelible Murtceps
Jigsaw
America
Cat Stevens
Digby Richards
10. "Son Of My Father"
---
Carpenters
Cher
Chicory Tip
Neil Young
Labi Siffre
T. Rex
Paul Simon
Billy Thorpe & The Aztecs
Russell Morris
Carole King
Indelible Murtceps
Jigsaw
America
Cat Stevens
Digby Richards
11. "People Call Me Country/The Dancer"
---
Carpenters
Cher
Chicory Tip
Neil Young
Labi Siffre
T. Rex
Paul Simon
Billy Thorpe & The Aztecs
Russell Morris
Carole King
Indelible Murtceps
Jigsaw
America
Cat Stevens
Digby Richards
12. "Esmeralda"
---
Carpenters
Cher
Chicory Tip
Neil Young
Labi Siffre
T. Rex
Paul Simon
Billy Thorpe & The Aztecs
Russell Morris
Carole King
Indelible Murtceps
Jigsaw
America
Cat Stevens
Digby Richards
13. "Telegram Sam"
---
Carpenters
Cher
Chicory Tip
Neil Young
Labi Siffre
T. Rex
Paul Simon
Billy Thorpe & The Aztecs
Russell Morris
Carole King
Indelible Murtceps
Jigsaw
America
Cat Stevens
Digby Richards
14. "How Do You Do"
---
Carpenters
Cher
Chicory Tip
Neil Young
Labi Siffre
T. Rex
Paul Simon
Billy Thorpe & The Aztecs
Russell Morris
Carole King
Indelible Murtceps
Jigsaw
America
Cat Stevens
Digby Richards
15. "Heart Of Gold"
---
Carpenters
Cher
Chicory Tip
Neil Young
Labi Siffre
T. Rex
Paul Simon
Billy Thorpe & The Aztecs
Russell Morris
Carole King
Indelible Murtceps
Jigsaw
America
Cat Stevens
Digby Richards
Most Recent Scores
Sep 29 2025 : mandy2: 13/15
Sep 20 2025 : jibberer:
15/15
Sep 20 2025 : sadwings:
15/15
Sep 16 2025 : xchasbox: 10/15
Aug 31 2025 : Guest 86:
15/15
Aug 29 2025 : redwaldo:
15/15
Aug 28 2025 : DCW2:
15/15
Aug 20 2025 : gogetem:
15/15
Aug 19 2025 : Guest 94: 9/15
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Most People I Know (Think That I'm Crazy)"
Answer:
Billy Thorpe & The Aztecs
"Most People I Know (Think That I'm Crazy)" from Billy Thorpe & The Aztecs debuted in the Australian Singles Chart on March 6th 1972.
The highest Australian chart peak was two.
2. "Sweet Seasons"
Answer:
Carole King
"Sweet Seasons" from Carole King debuted in the Australian Singles Chart on March 6th 1972.
The highest Australian chart peak was 23.
Highest worldwide peak was nine (United States).
Album: "Carole King Music" (1971).
3. "Mother and Child Reunion"
Answer:
Paul Simon
"Mother and Child Reunion" from Paul Simon debuted in the Australian Singles Chart on March 6th 1972.
The highest Australian chart peak was five.
The song peaked at number one in:
Rhodesia.
South Africa.
Album: "Paul Simon" (1972).
4. "Live With Friends"
Answer:
Russell Morris
"Live With Friends" from Russell Morris debuted in the Australian Singles Chart on March 6th 1972.
The highest Australian chart peak was 13.
Album: "Wings Of An Eagle and Other Great Hits" (1973).
5. "A Horse With No Name"
Answer:
America
"A Horse With No Name" from America debuted in the Australian Singles Chart on March 13th 1972.
The highest Australian chart peak was two.
The song peaked at number one in:
Canada.
Finland.
United States.
America's debut single.
Album: "America" (1972).
6. "Morning Has Broken"
Answer:
Cat Stevens
"Morning Has Broken" from Cat Stevens debuted in the Australian Singles Chart on March 13th 1972.
The highest Australian chart peak was four.
Highest worldwide peak was three (New Zealand).
Album: "Teaser and The Firecat" (1971).
7. "It Must Be Love"
Answer:
Labi Siffre
"It Must Be Love" from Labi Siffre debuted in the Australian Singles Chart on March 13th 1972.
The highest Australian chart peak was 46.
Highest worldwide peak was 14 (United Kingdom).
Album: "Crying Laughing Loving Lying" (1972).
8. "Hurting Each Other"
Answer:
Carpenters
"Hurting Each Other" from Carpenters debuted in the Australian Singles Chart on March 20th 1972.
The highest Australian chart peak was four.
Highest worldwide peak was two (Canada and United States).
Cover version of: Jimmy Clanton - "Hurting Each Other" (1965).
Album: "A Song For You" (1972).
9. "The Way Of Love"
Answer:
Cher
"The Way Of Love" from Cher debuted in the Australian Singles Chart on March 20th 1972.
The highest Australian chart peak was 42.
Highest worldwide peak was six (Canada).
Cover version of: Kathy Kirby - "The Way Of Love" (1965).
Album: "Gypsys, Tramps & Thieves" (1971).
10. "Son Of My Father"
Answer:
Chicory Tip
"Son Of My Father" from Chicory Tip debuted in the Australian Singles Chart on March 20th 1972.
The highest Australian chart peak was 19.
The song peaked at number one in:
Argentina.
Belgium.
Spain.
South Africa.
United Kingdom.
Album: "Son Of My Father".
11. "People Call Me Country/The Dancer"
Answer:
Digby Richards
"People Call Me Country/The Dancer" from Digby Richards debuted in the Australian Singles Chart on March 20th 1972.
The highest Australian chart peak was 24.
Album: "Harlequin" (1971).
12. "Esmeralda"
Answer:
Indelible Murtceps
"Esmeralda" from Indelible Murtceps debuted in the Australian Singles Chart on March 20th 1972.
The highest Australian chart peak was 37.
13. "Telegram Sam"
Answer:
T. Rex
"Telegram Sam" from T. Rex debuted in the Australian Singles Chart on March 20th 1972.
The highest Australian chart peak was 27.
The song peaked at number one in:
Ireland.
United Kingdom.
Album: "The Slider" (1972).
14. "How Do You Do"
Answer:
Jigsaw
"How Do You Do" from Jigsaw debuted in the Australian Singles Chart on March 27th 1972.
The highest Australian chart peak was eight.
Cover version of: Mouth & MacNeal - "How Do You Do" (1971).
15. "Heart Of Gold"
Answer:
Neil Young
"Heart Of Gold" from Neil Young debuted in the Australian Singles Chart on March 27th 1972.
The highest Australian chart peak was 14.
The song peaked at number one in:
Canada.
United States.
Album: "Harvest" (1972).
Source: Author
wwe84
This quiz was reviewed by FunTrivia editor
agony
before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
This quiz is part of series
1970s Australian Top 50 Songs 2
:
Volumes 26-50
1.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 26
Average
2.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 27
Easier
3.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 28
Average
4.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 29
Easier
5.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 30
Easier
6.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 31
Easier
7.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 32
Easier
8.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 33
Easier
9.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 34
Easier
10.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 35
Easier
11.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 36
Average
12.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 37
Easier
Referenced Topics
Match Quizzes
Music
People
1970s Music
African Geography
Horse
Names
Cats
Australians: Famous & Historical
Music from 1972
Carpenters
Carole King
Paul Simon
Neil Young
Cher
Cat Stevens
1970s Country Music
T. Rex
Jigsaws
Carpenters
Other Destinations
Explore Other Quizzes by
wwe84
Go to
1970s Music
Quizzes
More
1970s - Australian Singles Chart
Quizzes
FunTrivia
Homepage
10/1/2025, Copyright 2025
FunTrivia, Inc. -
Report an Error / Contact Us