FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Running Backs Drafted in 2007
Quiz about Running Backs Drafted in 2007

Running Backs Drafted in 2007 Trivia Quiz


Here is a quiz about 10 of the running backs taken in the 2007 NFL Draft.

A multiple-choice quiz by GoRedskins. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. NFL Drafts and Trades
  8. »
  9. NFL Draft 2000s

Author
GoRedskins
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
260,831
Updated
Jul 23 22
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
1085
- -
Question 1 of 10
1. Who was the first running back taken in the 2007 Draft? Hint


Question 2 of 10
2. What running back did the Bills select in the first round? Hint


Question 3 of 10
3. Who was the first running back taken in the second round? Hint


Question 4 of 10
4. What Arizona running back did Tennesee select 50th overall? Hint


Question 5 of 10
5. What running back was drafted by Green Bay in the second round? Hint


Question 6 of 10
6. What Florida State running back did Miami select in the third round? Hint


Question 7 of 10
7. What running back did the Eagles select with the 90th overall pick? Hint


Question 8 of 10
8. Who did the Bears select with the 93rd overall pick? Hint


Question 9 of 10
9. What Louisville running back did the Raiders select with the first pick of the fourth round? Hint


Question 10 of 10
10. Who was the last running back drafted in the 2007 NFL Draft? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who was the first running back taken in the 2007 Draft?

Answer: Adrian Peterson

The Vikings selected Peterson with the 7th overall pick. Peterson missed most of the 2006 NCAA season due to an injury.
2. What running back did the Bills select in the first round?

Answer: Marshawn Lynch

Lynch was named All-American, All Pac-10 First Team, and Pac-10 Offensive Player of the Year in 2006 at California.
3. Who was the first running back taken in the second round?

Answer: Kenny Irons

Cincinnati selected this Auburn running back with the 49th overall pick.
4. What Arizona running back did Tennesee select 50th overall?

Answer: Chris Henry

While at Arizona, Henry started only four games.
5. What running back was drafted by Green Bay in the second round?

Answer: Brandon Jackson

Jackson was a running back out of Nebraska.
6. What Florida State running back did Miami select in the third round?

Answer: Lorenzo Booker

Despite starting 11 games for the Seminoles in 2006, Booker rushed only for 525 yards.
7. What running back did the Eagles select with the 90th overall pick?

Answer: Tony Hunt

Hunt played for Coach Joe Paterno at Penn State.
8. Who did the Bears select with the 93rd overall pick?

Answer: Garrett Wolfe

Wolfe, of Northern Illinois, will stay in Illinois to play for the Bears.
9. What Louisville running back did the Raiders select with the first pick of the fourth round?

Answer: Michael Bush

Bush scored three TDs in the first half of Louisville's season opener, before he was injured in the second half. This would end his season.
10. Who was the last running back drafted in the 2007 NFL Draft?

Answer: Ahmad Bradshaw

Bradshaw was the fifth leading rusher in Marshall's school history. He was drafted 250th overall by the NY Giants.
Source: Author GoRedskins

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. NFL Draft 2004 Tough
2. Offseason Moves 2004: #1 Easier
3. The 2007 NFL Draft Average
4. First Round NFL Draft 2003 Average
5. NFL Draft 2003 Tough
6. 2003 NFL Draft Average
7. NFL Draft 2008 Average
8. NFL Rookies 2003 Easier
9. NFL Draft 2005 Average
10. 2005 Offseason Moves: Pt. 1 Easier
11. 2006 NFL Draft Average
12. 2003 NFL Free Agent Signings Average

5/23/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us