FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Offseason Moves 2004 1
Quiz about Offseason Moves 2004 1

Offseason Moves 2004: #1 Trivia Quiz


A quiz about some of the off-season moves made in the NFL in 2004.

A multiple-choice quiz by Sarah606. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. NFL Drafts and Trades
  8. »
  9. NFL Draft 2000s

Author
Sarah606
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
168,556
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
1763
- -
Question 1 of 10
1. Which wide receiver did the Baltimore Ravens get for a second round draft pick on the first day of free agency? Hint


Question 2 of 10
2. Quarterback Jeff Garcia's father told the media that his son was going to sign with the Tampa Bay Buccaneers. Who did Jeff Garcia sign a contract with in March of 2004? Hint


Question 3 of 10
3. Which former Miami Dolphin player took the job of senior vice president of football operations for the Dolphins, and then changed his mind three weeks later? Hint


Question 4 of 10
4. Duce Staley was an unrestricted free agent in 2004. Who did he sign a five year deal with? Hint


Question 5 of 10
5. The Tampa Bay Buccaneers traded Keyshawn Johnson to Dallas for which player? Hint


Question 6 of 10
6. Who did Denver get for Clinton Portis? Hint


Question 7 of 10
7. Bill Romanowski will not be playing for the Oakland Raiders in 2004. Where did he go? Hint


Question 8 of 10
8. Who did Kevin Dyson sign a contract with in March 2004? Hint


Question 9 of 10
9. Which free agent running back was reunited with his former coach, when he signed with the Tampa Bay Buccaneers on March 9, 2004? Hint


Question 10 of 10
10. Where did unrestricted free agent Jevon Kearse sign in 2004? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which wide receiver did the Baltimore Ravens get for a second round draft pick on the first day of free agency?

Answer: Terrell Owens

The Baltimore Ravens made a deal with the San Francisco 49ers for Terrell Ownes in exchange for their second round draft pick in the 2004 draft. The legality of this transaction went into arbitration since T.O. wanted to play in Philadelphia, and he ended up with Philadelphia, with the 49ers owing Baltimore compensation.
2. Quarterback Jeff Garcia's father told the media that his son was going to sign with the Tampa Bay Buccaneers. Who did Jeff Garcia sign a contract with in March of 2004?

Answer: Cleveland Browns

Jeff Garcia signed a four year deal with the Cleveland Browns.
3. Which former Miami Dolphin player took the job of senior vice president of football operations for the Dolphins, and then changed his mind three weeks later?

Answer: Dan Marino

Dan Marino was quarterback for the Miami Dolphins from 1983-1999. He said he decided it would be in the best interest of his family if he turned down the job 22 days after accepting the job.
4. Duce Staley was an unrestricted free agent in 2004. Who did he sign a five year deal with?

Answer: Pittsburgh

Duce Staley went from Philadelphia to the Pittsburgh Steelers.
5. The Tampa Bay Buccaneers traded Keyshawn Johnson to Dallas for which player?

Answer: Joey Galloway

He signed a one year deal with Tampa Bay.
6. Who did Denver get for Clinton Portis?

Answer: Champ Bailey

Denver traded the Washington Redskins' Clinton Portis for Champ Bailey.
7. Bill Romanowski will not be playing for the Oakland Raiders in 2004. Where did he go?

Answer: He retired

Romanowski was officially released on March 2, 2004, after he failed a physical. Romanowski played in five Super Bowls, including an appearance with the Raiders in Super Bowl XXXVII.
8. Who did Kevin Dyson sign a contract with in March 2004?

Answer: San Diego Chargers

Kevin Dyson signed with the San Diego Chargers, taking the place of David Boston. Dyson played for Tennessee from 1998 - 2002, then he played one year with the Carolina Panthers.
9. Which free agent running back was reunited with his former coach, when he signed with the Tampa Bay Buccaneers on March 9, 2004?

Answer: Charlie Garner

Charlie Garner was the third former Raider that Gruden signed in the 2004 off-season.
10. Where did unrestricted free agent Jevon Kearse sign in 2004?

Answer: Philadelphia Eagles

Jevon Kearse signed an eight year deal with the Philadelhia Eagles after playing for five seasons with the Tennesee Titans.
Source: Author Sarah606

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/23/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us