FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about 2003 NFL Free Agent Signings
Quiz about 2003 NFL Free Agent Signings

2003 NFL Free Agent Signings Trivia Quiz


I will give you a NFL player and you choose which team they signed with in 2003.

A multiple-choice quiz by Sarah606. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. NFL Drafts and Trades
  8. »
  9. NFL Draft 2000s

Author
Sarah606
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
124,517
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
1636
- -
Question 1 of 10
1. Which team did Sam Adams sign with in 2003? Hint


Question 2 of 10
2. Who did David Boston sign with in 2003? Hint


Question 3 of 10
3. What teamd did Curtis Conway sign with for the 2003 season? Hint


Question 4 of 10
4. Which team did Hugh Douglas sign with in 2003? Hint


Question 5 of 10
5. Where did Jay Riemersma sign in the 2003 free agency? Hint


Question 6 of 10
6. Mark Royals signed with whom in 2003? Hint


Question 7 of 10
7. Where did Takeo Spikes sign in 2003? Hint


Question 8 of 10
8. Which team signed Brandon Stokley in 2003? Hint


Question 9 of 10
9. Where did Derrius Thompson sign in 2003? Hint


Question 10 of 10
10. Where did running back, Tyrone Wheatley sign in 2003? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which team did Sam Adams sign with in 2003?

Answer: Buffalo Bills

In 1994, Adams was selected in the first round of the draft by the Seattle Seahawks. He was the 8th overall pick. Sam Adams was a defensive tackle for the AFC Champions, Oakland Raiders, in 2002.
2. Who did David Boston sign with in 2003?

Answer: San Diego Chargers

David Boston was also drafted 8th overall. He was drafted by Arizona. David Boston played the 2002 season with Jake Plummer in Arizona.
3. What teamd did Curtis Conway sign with for the 2003 season?

Answer: New York Jets

In 1993, Conway was selected as the 7th overall pick by the Chicago Bears. Curtis Conway was a Wide Receiver for the San Diego Chargers in 2002.
4. Which team did Hugh Douglas sign with in 2003?

Answer: Jacksonville Jaguars

Hugh Douglas was been a major force in Philadelphia's defense since 1998. He played his first three years in the NFL with the New York Jets. Douglas was also drafted in the first round. He was the 16th overall pick in the 1995 draft.
5. Where did Jay Riemersma sign in the 2003 free agency?

Answer: Pittsburgh

Jay was with the Buffalo Bills from 1996 - 2002. He played college football at Michigan.
6. Mark Royals signed with whom in 2003?

Answer: Miami

Mark Royals was the punter for Miami in 2002. He has also been the punter for Tampa Bay, New Orleans, Detroit and Pittsburgh. Mark went to the Pro Bowl when he was with Tampa.
7. Where did Takeo Spikes sign in 2003?

Answer: Buffalo

Takeo was drafted by the Bengals in 1998, and played there the first five years of his career. He went to Auburn.
8. Which team signed Brandon Stokley in 2003?

Answer: Indianapolis

Brandon Stokley was a wide receiver for his first five seasons for the Baltimore Ravens. He was chosen in the 4th round as the 105th pick overall.
9. Where did Derrius Thompson sign in 2003?

Answer: Miami

Derrius Thompson played college football at Baylor. Thompson played the 2002 season with the Washington Redskins.
10. Where did running back, Tyrone Wheatley sign in 2003?

Answer: Oakland

Tyrone re-signed with the Raiders in 2003. He was drafed 17th overall in the 1995 draft by the New York Giants.
Source: Author Sarah606

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us