FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about NFL Draft 2006
Quiz about NFL Draft 2006

NFL Draft 2006 Trivia Quiz


These are easy questions about the NFL Draft in 2006 and the rookies who were in the draft.

A multiple-choice quiz by Oberon916. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. NFL Drafts and Trades
  8. »
  9. NFL Draft 2000s

Author
Oberon916
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
248,997
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
1595
Question 1 of 10
1. What Heisman Winner from USC was selected second overall? Hint


Question 2 of 10
2. Who was the first overall draft pick? Hint


Question 3 of 10
3. How many people from Florida St. were drafted in the first round? Hint


Question 4 of 10
4. Who won AP Offensive Rookie of the Year? Hint


Question 5 of 10
5. Who won AP Defensive Rookie of the Year? Hint


Question 6 of 10
6. Who was the Jets' first overall pick? Hint


Question 7 of 10
7. Who was the Raiders' first overall pick? Hint


Question 8 of 10
8. Who was the Chargers' first overall pick? Hint


Question 9 of 10
9. Who was the Eagles' first overall pick? Hint


Question 10 of 10
10. Who was the Steelers' first overall pick? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What Heisman Winner from USC was selected second overall?

Answer: Reggie Bush

Reggie Bush was a RB from USC. He played with Matt Leinart, Lendale White, and Winston Justice.
2. Who was the first overall draft pick?

Answer: Mario Williams

Mario Williams was a DE from NC State.
3. How many people from Florida St. were drafted in the first round?

Answer: 4

Ernie Sims(9)- Detroit Lions, Kamerion Wimbley(13)- Cleveland Browns, Broderick Bunkley(14)- Philadelphia Eagles, Antonio Cromartie(19)- San Diego Chargers were all selected in the first round.
4. Who won AP Offensive Rookie of the Year?

Answer: Vince Young

Young of the Titans threw for 2199 yards and 12 TDs.
5. Who won AP Defensive Rookie of the Year?

Answer: Demeco Ryans

Ryans of the Texans had 155 total tackles and 3.5 sacks.
6. Who was the Jets' first overall pick?

Answer: D'Brickashaw Ferguson

Ferguson was a LT from Virginia.
7. Who was the Raiders' first overall pick?

Answer: Michael Huff

Huff was a CB/S from Texas.
8. Who was the Chargers' first overall pick?

Answer: Antonio Cromartie

Cromartie was a CB from Florida St.
9. Who was the Eagles' first overall pick?

Answer: Broderick Bunkley

Bunkley was a DT from Florida St.
10. Who was the Steelers' first overall pick?

Answer: Santonio Holmes

Holmes was a WR from Ohio St.
Source: Author Oberon916

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/23/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us