FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Offseason Moves 2004 2
Quiz about Offseason Moves 2004 2

Offseason Moves 2004: #2 Trivia Quiz


Part 2 of the off season moves teams made in the NFL during the spring and summer of 2004.

A multiple-choice quiz by Sarah606. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. NFL Drafts and Trades
  8. »
  9. NFL Draft 2000s

Author
Sarah606
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
174,559
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
964
- -
Question 1 of 10
1. Which team signed James Thrash in 2004? Hint


Question 2 of 10
2. Keith Traylor signed with which NFL franchise on March 2004? Hint


Question 3 of 10
3. Where did Garrison Hearst end up signing in 2004? Hint


Question 4 of 10
4. Amani Toomer signed a five year contract in 2004. Which team did he sign with? Hint


Question 5 of 10
5. Corey Dillon signed a contract with which team in April of 2004? Hint


Question 6 of 10
6. What veteran quarterback was reunited with an old coach by signing with the Dallas Cowboys? Hint


Question 7 of 10
7. Kurt Warner was cut by the Rams in June of 2004. Which team did he sign with after that? Hint


Question 8 of 10
8. Amos Zereoue signed with which team in April of 2004? Hint


Question 9 of 10
9. Shannon Sharpe re-signed with the Denver Broncos for the 2004-05 season.


Question 10 of 10
10. Which Baltimore Raven's player was served with drug conspiracy charges in 2004? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which team signed James Thrash in 2004?

Answer: Washington Redskins

The Redskins added former Eagle James Thrash to Laveranues Coles and Rod Gardner to make a strong veteran receiving squad.
2. Keith Traylor signed with which NFL franchise on March 2004?

Answer: New England Patriots

After three seasons with the Chicago Bears, Keith Traylor signed with New England.
3. Where did Garrison Hearst end up signing in 2004?

Answer: Denver Broncos

Denver Broncos general manager, Ted Sundquist said that, "Georgia guys do pretty well around here", upon signing Hearst. Terrell Davis was actually Heart's backup at the University of Georgia.
4. Amani Toomer signed a five year contract in 2004. Which team did he sign with?

Answer: New York Giants

Amani Toomer re-signed with the New York Giants for five more years. He restructured his deal to better suit the Giant's salary cap situation.
5. Corey Dillon signed a contract with which team in April of 2004?

Answer: New England Patriots

After seven years with the Cincinnati Bengals, Corey Dillon was traded to the New England Patriots for a second round draft pick.
6. What veteran quarterback was reunited with an old coach by signing with the Dallas Cowboys?

Answer: Vinny Testaverde

Vinny Testaverde signed with the Dallas Cowboys after being cut by the New York Jets. He was reunited with his old coach, Bill Parcells.
7. Kurt Warner was cut by the Rams in June of 2004. Which team did he sign with after that?

Answer: New York Giants

Warner signed a two year deal with the Giants. The Giants organization said that they wanted someone reliable in the event that Eli Manning could not start.
8. Amos Zereoue signed with which team in April of 2004?

Answer: Oakland Raiders

On April 29th, 2004, Amos Zereoue joined Warren Sapp as a new Raider.
9. Shannon Sharpe re-signed with the Denver Broncos for the 2004-05 season.

Answer: False

Shannon Sharpe officially retired in the summer of 2004. He won two Super Bowl's with Denver and one with Baltimore. Sharpe was selected to go to the Pro Bowl eight times during his 14 year NFL career.
10. Which Baltimore Raven's player was served with drug conspiracy charges in 2004?

Answer: Jamal Lewis

Lewis was accused of setting up a cocaine deal in Atlanta back in 2000.
Source: Author Sarah606

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/20/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us