FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about 2003 Offseason Deals
Quiz about 2003 Offseason Deals

2003 Offseason Deals Trivia Quiz


A brief recap of who went where before the 2003 NFL season.

A multiple-choice quiz by wsu420. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. NFL Drafts and Trades
  8. »
  9. NFL Draft 2000s

Author
wsu420
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
124,623
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
1186
- -
Question 1 of 10
1. Which colorful OT was traded by New Orleans to St. Louis? Hint


Question 2 of 10
2. Emmitt Smith signed with what NFC team? Hint


Question 3 of 10
3. Minnesota upgraded their defense with what free agent LB? Hint


Question 4 of 10
4. Curtis Conway was released by San Diego, but was signed by which other AFC team? Hint


Question 5 of 10
5. What WR was obtained by Atlanta to give QB Michael Vick a dangerous downfield threat? Hint


Question 6 of 10
6. Super Bowl XXXVII MVP Dexter Jackson bolted Tampa Bay for which team? Hint


Question 7 of 10
7. The Kansas City Chiefs got a boost on defense by signing what former Philadelphia Eagle? Hint


Question 8 of 10
8. Jake Plummer never got it going in Arizona, but signed a big contract with which AFC team? Hint


Question 9 of 10
9. What lone Cincinnati All-Pro was signed by San Diego? Hint


Question 10 of 10
10. Which hard hitting safety did New England pick up in the offseason? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which colorful OT was traded by New Orleans to St. Louis?

Answer: Kyle Turley

Turley was acquired by the Rams for a 2nd Round draft pick. He was signed to a 5 year contract.
2. Emmitt Smith signed with what NFC team?

Answer: Arizona Cardinals

The NFL's all-time leading rusher signed for 2 years with Arizona.
3. Minnesota upgraded their defense with what free agent LB?

Answer: Chris Claiborne

Diggs resigned with Green Bay, Colvin signed with New England, and Spikes signed with Buffalo.
4. Curtis Conway was released by San Diego, but was signed by which other AFC team?

Answer: Jets

Curtis Conway was brought in to replace Laverneaus Coles who went to the Washington Redskins.
5. What WR was obtained by Atlanta to give QB Michael Vick a dangerous downfield threat?

Answer: Peerless Price

Peerless Price was obtained by Atlanta for a 2003 1st Round draft choice from Buffalo.
6. Super Bowl XXXVII MVP Dexter Jackson bolted Tampa Bay for which team?

Answer: Arizona Cardinals

Dexter Jackson signed a 5 year contract with the Cardinals.
7. The Kansas City Chiefs got a boost on defense by signing what former Philadelphia Eagle?

Answer: Shawn Barber

Douglas signed with Jacksonville, Vincent stayed with the Eagles, and Harris was traded to Green Bay.
8. Jake Plummer never got it going in Arizona, but signed a big contract with which AFC team?

Answer: Denver Broncos

Plummer signed a 7 year contract with the Denver Broncos.
9. What lone Cincinnati All-Pro was signed by San Diego?

Answer: Lorenzo Neal

That's right FB Lorenzo Neal.
10. Which hard hitting safety did New England pick up in the offseason?

Answer: Rodney Harrison

Former Charger bad boy Rodney Harrison signed in the offseason, with an already talented defensive backfield with the Patriots.
Source: Author wsu420

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/23/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us