FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about 2003 NFC Free Agent Signings
Quiz about 2003 NFC Free Agent Signings

2003 NFC Free Agent Signings Trivia Quiz


I will give you a NFL player and you choose which team they signed with in 2003.

A multiple-choice quiz by Sarah606. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. NFL Drafts and Trades
  8. »
  9. NFL Draft 2000s

Author
Sarah606
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
124,510
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
836
- -
Question 1 of 10
1. What team did Jeff Blake sign with in 2003? Hint


Question 2 of 10
2. What team did Lavernius Coles sign with in 2003? Hint


Question 3 of 10
3. Who did Stephen Davis sign with in 2003? Hint


Question 4 of 10
4. Who did Ty Detmer sign with in the 2003 free agency period? Hint


Question 5 of 10
5. Which team did Gus Frerotte sign with in 2003? Hint


Question 6 of 10
6. Where did Shane Matthews sign in 2003 before being cut and sent on to the Bengals? Hint


Question 7 of 10
7. With which team will Brian Mitchell play the 2003 season? Hint


Question 8 of 10
8. Who did Damien Robinson sign with in 2003? Hint


Question 9 of 10
9. Where did Emmitt Smith choose to play in 2003? Hint


Question 10 of 10
10. Who did Kordell Stewart sign with for the 2003 season? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What team did Jeff Blake sign with in 2003?

Answer: Arizona

Jeff Blake was with Baltimore in 2002. Previous to the Ravens he played for the New Orleans Saints, the Cincinnatti Bengals and the New York Jets. Jeff Blake will wear #11 for the Cardinals. Blake was drafted by the Jets in 1992.
2. What team did Lavernius Coles sign with in 2003?

Answer: Washington Redskins

Coles went to Flordia State University. He was drafted 78th overall in the 2000 draft. Lavernius Coles played his fisrt three seasons with the New York Jets.
3. Who did Stephen Davis sign with in 2003?

Answer: Carolina

Stephen Davis went to Auburn and was drafted by the Washington Redskins in 1996. Stephen Davis played for Steve Spurrier in Washington in 2002.
4. Who did Ty Detmer sign with in the 2003 free agency period?

Answer: Detroit

Ty Detmer re-signed with the Lions in 2003. His brother Koy was a back up Quarterback in Philadelphia in 2002. Ty played college football at BYU. He was drafted by the Green Bay Packers.
5. Which team did Gus Frerotte sign with in 2003?

Answer: Minnesota

Gus Frerotte was been all over the league, he played 1994 - 1998 with the Washington Redskins, the 1999 season with the Detroit Lions, and 2000 - 2001 with the Denver Broncos. He spent 2002 in a very disappointing season for the Cincinnati Bengals.
6. Where did Shane Matthews sign in 2003 before being cut and sent on to the Bengals?

Answer: Tampa Bay

Shane Matthews played for his college coach, Steve Spurrier, in 2002 in Washington. He has also played for Carolina and the Chicago Bears on two seperate occasions. Shane played college football at the University of Flordia.
7. With which team will Brian Mitchell play the 2003 season?

Answer: New York Giants

Mitchell was chosen as the 130th overall pick in the 1990 draft by the Washington Redskins. Brian Mitchell had great success in 2002 as a Kick Returner for the Eagles.
8. Who did Damien Robinson sign with in 2003?

Answer: Seattle Seahawks

Damien Robinson was a Free Safety for the Jets in 2002, before that he played with Tampa Bay. In 2001 Damien Robinson was fined a week's pay by the NFL team after being charged with taking an assault rifle into a Giants Stadium parking lot.
9. Where did Emmitt Smith choose to play in 2003?

Answer: Arizona

On October 27, 2002, Emmitt Smith surpassed Walter Payton as the all time rushing leader. It will be strange to see Emmitt in any other uniform than Dallas.
10. Who did Kordell Stewart sign with for the 2003 season?

Answer: Chicago

Kordell Stewart played for Pittsburgh for nine seasons. He was drafted 60th overall in the 1995 draft.
Source: Author Sarah606

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/19/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us