FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Quarterbacks Drafted in 2007
Quiz about Quarterbacks Drafted in 2007

Quarterbacks Drafted in 2007 Trivia Quiz


This is a quiz about 10 of the quarterbacks taken in the 2007 NFL Draft.

A multiple-choice quiz by GoRedskins. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. NFL Drafts and Trades
  8. »
  9. NFL Draft 2000s

Author
GoRedskins
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
260,679
Updated
Jul 23 22
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
1414
- -
Question 1 of 10
1. Who was the 1st QB taken in the 2007 NFL Draft? Hint


Question 2 of 10
2. What Notre Dame QB slipped to being drafted 22nd overall? Hint


Question 3 of 10
3. Who did the Philadelphia Eagles select in the 2nd round with the 36th pick? Hint


Question 4 of 10
4. What BYU QB did Miami select with the 40th pick? Hint


Question 5 of 10
5. Who did the Detroit Lions draft with the 43rd pick to go along with WR Calvin Johnson? Hint


Question 6 of 10
6. What QB from Stanford was selected by the Buffalo Bills in the 3rd round? Hint


Question 7 of 10
7. Who did the Dallas Cowboys draft in the 4th round of the NFL Draft? Hint


Question 8 of 10
8. What Heisman Trophy winner fell to the last pick of the 5th round? Hint


Question 9 of 10
9. Who did the Washington Redskins draft with the 205th pick? Hint


Question 10 of 10
10. Who was the last quarterback taken in the 7th round? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who was the 1st QB taken in the 2007 NFL Draft?

Answer: JaMarcus Russell

The Oakland Raiders drafted Russell out of LSU with the 1st overall pick in the draft.
2. What Notre Dame QB slipped to being drafted 22nd overall?

Answer: Brady Quinn

This was shocking as the Cleveland Browns got both Joe Thomas and Quinn in the first round.
3. Who did the Philadelphia Eagles select in the 2nd round with the 36th pick?

Answer: Kevin Kolb

Kolb was the first freshman to start an entire season for the Houston Cougars.
4. What BYU QB did Miami select with the 40th pick?

Answer: John Beck

Beck led BYU to a 38-8 victory over Oregon in the Las Vegas Bowl of 2006.
5. Who did the Detroit Lions draft with the 43rd pick to go along with WR Calvin Johnson?

Answer: Drew Stanton

As a junior, Stanton became the 2nd Michigan State QB to throw for more than 3000 yards in a season.
6. What QB from Stanford was selected by the Buffalo Bills in the 3rd round?

Answer: Trent Edwards

Edwards was the only quarterback taken in the 3rd round.
7. Who did the Dallas Cowboys draft in the 4th round of the NFL Draft?

Answer: Isaiah Stanback

Stanback excelled as both a quarterback and wide receiver for the University of Washington.
8. What Heisman Trophy winner fell to the last pick of the 5th round?

Answer: Troy Smith

The Baltimore Ravens drafted Smith with the 174th pick.
9. Who did the Washington Redskins draft with the 205th pick?

Answer: Jordan Palmer

Palmer of UTEP, is the brother of once Bengals quarterback Carson Palmer.
10. Who was the last quarterback taken in the 7th round?

Answer: Tyler Thigpen

The Minnesota Vikings drafted him from Coastal Carolina.
Source: Author GoRedskins

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. NFL Draft 2004 Tough
2. Offseason Moves 2004: #1 Easier
3. The 2007 NFL Draft Average
4. First Round NFL Draft 2003 Average
5. NFL Draft 2003 Tough
6. 2003 NFL Draft Average
7. NFL Draft 2008 Average
8. NFL Rookies 2003 Easier
9. NFL Draft 2005 Average
10. 2005 Offseason Moves: Pt. 1 Easier
11. NFL #1 Picks of the 2000s Difficult
12. 2006 NFL Draft Average

6/20/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us