FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about NFL Draft 2008
Quiz about NFL Draft 2008

NFL Draft 2008 Trivia Quiz


This is a quiz on the 2008 NFL Draft.

A multiple-choice quiz by AC23. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. NFL Drafts and Trades
  8. »
  9. NFL Draft 2000s

Author
AC23
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
290,443
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
574
- -
Question 1 of 10
1. Who was the first overall pick? Hint


Question 2 of 10
2. Which quarterback did Green Bay end up taking? Hint


Question 3 of 10
3. RB Jonathon Stewart was taken by which team as the 13th overall pick? Hint


Question 4 of 10
4. How many RBs were taken in the 1st round? Hint


Question 5 of 10
5. Three QBs were taken in the first round of the draft.


Question 6 of 10
6. How many CBs were taken in the 1st round? Hint


Question 7 of 10
7. Who was the first safety taken in the draft? Hint


Question 8 of 10
8. Who was the first WR taken in the draft? Hint


Question 9 of 10
9. Who did the Jaguars take as the 8th overall pick? Hint


Question 10 of 10
10. Which RB did Chicago take in the 2nd round? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who was the first overall pick?

Answer: Jake Long

Jake Long was a offensive tackle out of Michigan was taken by the Miami Dolphins.
2. Which quarterback did Green Bay end up taking?

Answer: Brian Brohm

Green Bay took Brohm as the 56th overall pick.
3. RB Jonathon Stewart was taken by which team as the 13th overall pick?

Answer: Panthers

Stewart was running back out of Oregon.
4. How many RBs were taken in the 1st round?

Answer: 5

Darren Mcfadden: OAK, Jonathon Stewart: CAR, Felix Jones: DAL, Rashard Mendenhall: PIT, Chris Johnson: TEN.
5. Three QBs were taken in the first round of the draft.

Answer: False

Two QBs were taken: Matt Ryan: ATL, and Joe Flacco: BAL.
6. How many CBs were taken in the 1st round?

Answer: 5

Leodis Mckelvin: BUF, Domonic Rogers-Cromartie: ARI, Aqib Talib: TAM, Mike Jenkins: DAL, Antoine Cason:SD.
7. Who was the first safety taken in the draft?

Answer: Kenny Phillips

Terrence Wheatly and Terrel Thomas aren't even safeties. Kenny Phillips was taken as the 31st overall pick and he came out of Miami-FL.
8. Who was the first WR taken in the draft?

Answer: Donnie Avery

Avery was taken by the Rams as the 33rd overall pick.
9. Who did the Jaguars take as the 8th overall pick?

Answer: Derrick Harvey

Harvey is a DE out of Florida.
10. Which RB did Chicago take in the 2nd round?

Answer: Matt Forte

Chicago took Forte as the 44th overall pick.
Source: Author AC23

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. NFL Draft 2004 Tough
2. Offseason Moves 2004: #1 Easier
3. The 2007 NFL Draft Average
4. First Round NFL Draft 2003 Average
5. NFL Draft 2003 Tough
6. 2003 NFL Draft Average
7. NFL Rookies 2003 Easier
8. NFL Draft 2005 Average
9. 2005 Offseason Moves: Pt. 1 Easier
10. NFL #1 Picks of the 2000s Difficult
11. 2006 NFL Draft Average
12. 2003 NFL Free Agent Signings Average

6/15/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us