FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The 2007 NFL Draft
Quiz about The 2007 NFL Draft

NFL Drafts and Trades Quiz: The 2007 NFL Draft | 10 Questions


If you thought you knew this draft, think again. I hoped you watched Day 2!

A multiple-choice quiz by samfoge94. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. NFL Drafts and Trades
  8. »
  9. NFL Draft 2000s

Author
samfoge94
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
277,792
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
657
Awards
Top 35% Quiz
- -
Question 1 of 10
1. After losing Joe Horn to the Falcons, which receiver did the Saints take in the first round? Hint


Question 2 of 10
2. After Tarik Glenn made a surprising decision to retire, who did the Colts take with the 42nd pick? Hint


Question 3 of 10
3. There were 11 quarterbacks selected in the 2007 draft.


Question 4 of 10
4. Who was the first punter taken? Hint


Question 5 of 10
5. A strong, talented RB out of Louisville, I broke my leg in the first game of the college season which is why I fell to the 100th pick of the draft. Who am I? Hint


Question 6 of 10
6. Cleveland was recognized for their first 2 picks, but who was Cleveland's third selection? Hint


Question 7 of 10
7. Which one of these players was not drafted in the sixth round? Hint


Question 8 of 10
8. Which one of these QBs is the brother of an already NFL QB in the league? Hint


Question 9 of 10
9. Ramzee Robinson was named "Mr. Irrelevant"?


Question 10 of 10
10. Who was the first linebacker taken in the 2007 draft? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. After losing Joe Horn to the Falcons, which receiver did the Saints take in the first round?

Answer: Robert Meachem

All of the others were from LSU.
2. After Tarik Glenn made a surprising decision to retire, who did the Colts take with the 42nd pick?

Answer: Tony Ugoh

All of the other 3 went in the first round.
3. There were 11 quarterbacks selected in the 2007 draft.

Answer: True

Only 2 of them went in the first round.
4. Who was the first punter taken?

Answer: Adam Podlesh

Out of Maryland, it was a bit surprising taking a punter so early in the 4th round.
5. A strong, talented RB out of Louisville, I broke my leg in the first game of the college season which is why I fell to the 100th pick of the draft. Who am I?

Answer: Michael Bush

Hunt went to Penn State, Irons from Auburn, and Henry went to Arizona.
6. Cleveland was recognized for their first 2 picks, but who was Cleveland's third selection?

Answer: Eric Wright

Wright went to UNLV.
7. Which one of these players was not drafted in the sixth round?

Answer: Troy Smith

The Heisman winner who had a tough time in the national championship, slipped all the way down to the last pick in the fifth round with the Baltimore Ravens.
8. Which one of these QBs is the brother of an already NFL QB in the league?

Answer: Jordan Palmer

Palmer's brother is Carson, who was a QB for the Bengals.
9. Ramzee Robinson was named "Mr. Irrelevant"?

Answer: True

Robinson was a cornerback at Alabama, taken by the Lions who would put him in their practice squad.
10. Who was the first linebacker taken in the 2007 draft?

Answer: Patrick Willis

The other 3 were defensive ends.
Source: Author samfoge94

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/23/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us