FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about NFL Rookies 2003
Quiz about NFL Rookies 2003

NFL Rookies 2003 Trivia Quiz


These players were rookies in 2003. Do you know who drafted them?

A multiple-choice quiz by ddubbzz. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. NFL Drafts and Trades
  8. »
  9. NFL Draft 2000s

Author
ddubbzz
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
157,085
Updated
Apr 26 22
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
1030
- -
Question 1 of 10
1. Charles Rogers was drafted in the first round, and he came from the Spartans at Michigan St. Do you know which team drafted him? Hint


Question 2 of 10
2. Byron Leftwitch played for Marshall, and he was a top draft pick for which NFL team? Hint


Question 3 of 10
3. Onterrio Smith played for Oregon Ducks and was drafted by which team? Hint


Question 4 of 10
4. Larry Johnson was a top candidate for the 2002 Heisman Trophy under coach Joe Paterno for Penn State. But this Pro Bowl running back is starting instead of Larry Johnson. Who is the starter? Hint


Question 5 of 10
5. Terrell Suggs a Linebacker that came from Arizona St. was drafted and is teamed up with a very talented LB squad for the '03 season. Do you know which LB duo is lined up next to Terrell Suggs? Hint


Question 6 of 10
6. Anquan Boldin, the rookie wide receiver came out of Florida St., and in his first week he caught 10 passes and a debut record for any rookie of 217 yards receiving. Which lucky team drafted him in 2003? Hint


Question 7 of 10
7. Dallas Clark, the Tight End from the Iowa Hawkeyes. After getting drafted, he played for whose offense in 2003? Hint


Question 8 of 10
8. Andre Johnson who was drafted out of Miami(FL), caught passes from which young gun QB for the 03-04 season? Hint


Question 9 of 10
9. Kyle Boller drafted from the California Bears, threw passes for which team as a rookie in 2003? Hint


Question 10 of 10
10. This defensive standout at Kansas St., Terrence Newman started for which defense in 2003? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Charles Rogers was drafted in the first round, and he came from the Spartans at Michigan St. Do you know which team drafted him?

Answer: Detroit Lions

Drafted as a Junior this #2 overall pick signed a 6 year deal with the Lions.
2. Byron Leftwitch played for Marshall, and he was a top draft pick for which NFL team?

Answer: Jacksonville Jaguars

Named the MAC Offensive Player of the Year, selected All-Conference, was selected #7 overall.
3. Onterrio Smith played for Oregon Ducks and was drafted by which team?

Answer: Minnesota Vikings

Junior eligible and 1st team All-Conference for 2002. Taken in the 4th round 105th overall.
4. Larry Johnson was a top candidate for the 2002 Heisman Trophy under coach Joe Paterno for Penn State. But this Pro Bowl running back is starting instead of Larry Johnson. Who is the starter?

Answer: Priest Holmes

All-Conference selection with 2087 yards and 20 TD's. 1st Nittany Lion to lead nation in rushing and all purpose yards at the end of the season. 1st round #27 overall in '03.
5. Terrell Suggs a Linebacker that came from Arizona St. was drafted and is teamed up with a very talented LB squad for the '03 season. Do you know which LB duo is lined up next to Terrell Suggs?

Answer: Ray Lewis & Peter Boulware

As a Junior was selected All-American and All-Conference, and also set NCAA record with 24 sacks in a season. Drafted as a Junior 1st round 10th overall.
6. Anquan Boldin, the rookie wide receiver came out of Florida St., and in his first week he caught 10 passes and a debut record for any rookie of 217 yards receiving. Which lucky team drafted him in 2003?

Answer: Arizona Cardinals

Also caught 2 TD's. Second round #54 overall.
7. Dallas Clark, the Tight End from the Iowa Hawkeyes. After getting drafted, he played for whose offense in 2003?

Answer: Indianapolis Colts

Selected All-Conference and All-American as a Junior. Then drafted 24th overall.
8. Andre Johnson who was drafted out of Miami(FL), caught passes from which young gun QB for the 03-04 season?

Answer: David Carr

Drew Brees got to throw to David Boston, Quincy Carter had Joey Galloway, and Aaron Brooks got to throw to Joe Horn. Johnson also a Junior was only the 2nd player in Canes history to recieve for over 1000 yards in a season. He had 1092 yards. Drafted 1st round overall #3 to the Texans.
9. Kyle Boller drafted from the California Bears, threw passes for which team as a rookie in 2003?

Answer: Baltimore Ravens

A four year starter at Cal was selected 2nd team All-Conference, and taken in the 1st round with #19 overall.
10. This defensive standout at Kansas St., Terrence Newman started for which defense in 2003?

Answer: Dallas Cowboys

Awarded the Thorpe Award for top defensive back was also selected to the All-American and All-Conference Team. Drafted #4 overall.
Source: Author ddubbzz

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/23/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us