FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about American TV Shows Vol 115
Quiz about American TV Shows Vol 115

American TV Shows Vol. 115 Trivia Quiz

2017 - Part 4

Match the characters/clues to the American television series that first aired in 2017.

A matching quiz by wwe84. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. 2010s TV
  8. »
  9. U.S. TV Chronology - 2010s

Author
wwe84
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
426,034
Updated
Oct 27 26
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
12 / 15
Plays
21
Last 3 plays: Guest 86 (2/15), lethisen250582 (15/15), cardsfan_027 (15/15).
(a) Drag-and-drop from the right to the left, or (b) click on a right side answer box and then on a left side box to move it.
QuestionsChoices
1. Frank Castle  
  Marvel's Runaways
2. Sheila and Joel Hammond  
  S.W.A.T.
3. Hondo and Deacon  
  A Series Of Unfortunate Events
4. Bridgette and Tutu  
  Santa Clarita Diet
5. Alex Kompothecras and Juliette Porter  
  Riverdale
6. Chelsea Grayson  
  Raven's Home
7. Franklin Saint  
  Snowfall
8. Kitty Barringer  
  SEAL Team
9. Detective Harry Ambrose  
  Salvation
10. Jason Hayes  
  The Punisher
11. Darius Tanz and Grace Barrows  
  SMILF
12. Archie, Betty and Veronica  
  Siesta Key
13. Count Olaf  
  Ransom
14. Eric Beaumont  
  The Sinner
15. Alex, Nico and Karolina  
  The Rich and The Ruthless





Select each answer

1. Frank Castle
2. Sheila and Joel Hammond
3. Hondo and Deacon
4. Bridgette and Tutu
5. Alex Kompothecras and Juliette Porter
6. Chelsea Grayson
7. Franklin Saint
8. Kitty Barringer
9. Detective Harry Ambrose
10. Jason Hayes
11. Darius Tanz and Grace Barrows
12. Archie, Betty and Veronica
13. Count Olaf
14. Eric Beaumont
15. Alex, Nico and Karolina

Most Recent Scores
Today : Guest 86: 2/15
Oct 27 2026 : lethisen250582: 15/15
Oct 27 2026 : cardsfan_027: 15/15
Oct 27 2026 : Guest 98: 15/15
Oct 27 2026 : shoeman425: 15/15
Oct 27 2026 : DizWiz: 15/15
Oct 27 2026 : Alcoholic63: 3/15
Oct 27 2026 : dmaxst: 15/15
Oct 27 2026 : Kabdanis: 15/15

Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Frank Castle

Answer: The Punisher

"The Punisher" aired for two seasons from 2017 to 2019 on Netflix.

"The Punisher" cast included:
Jon Bernthal
Ebon Moss-Bachrach
Amber Rose Revah
Daniel Webber
Jason R. Moore
Michael Nathanson
Ben Barnes
Paul Schulze
Josh Stewart.

The series was based on Marvel Comics' character Punisher.
2. Sheila and Joel Hammond

Answer: Santa Clarita Diet

"Santa Clarita Diet" aired for three seasons from 2017 to 2019 on Netflix.

"Santa Clarita Diet" cast included:
Drew Barrymore
Timothy Olyphant
Liv Hewson
Skyler Gisondo
Ricardo Chavira
Andy Richter
Mary Elizabeth Ellis
Richard T. Jones.
3. Hondo and Deacon

Answer: S.W.A.T.

"S.W.A.T." aired for eight seasons from 2017 to 2025 on CBS.

"S.W.A.T." cast included:
Shemar Moore
Jay Harrington
Stephanie Sigman
Alex Russell
Lina Esco
Kenny Johnson
Peter Onorati
David Lim
Patrick St. Esprit
Rochelle Aytes.

In 2026, the "S.W.A.T," spin-off series, "S.W.A.T. Exiles," premiered on Starz.
4. Bridgette and Tutu

Answer: SMILF

"SMILF" aired for two seasons from 2017 to 2019 on Showtime.

"SMILF" cast included:
Frankie Shaw
Miguel Gomez
Samara Weaving
Rosie O'Donnell
Raven Goodwin
Connie Britton.

In 2018, "SMILF" was nominated for the Golden Globe Award for Best Television Series - Musical or Comedy.
5. Alex Kompothecras and Juliette Porter

Answer: Siesta Key

"Siesta Key" aired for five seasons from 2017 to 2023 on MTV.

"Siesta Key" cast included:
Alex Kompothecras
Juliette Porter
Brandon Gomes
Madisson Hausburg
Garrett Miller
Kelsey Owens
Chloe Trautman-Long
Amanda Miller
Sam Logan.
6. Chelsea Grayson

Answer: Raven's Home

"Raven's Home" aired for six seasons from 2017 to 2023 on The Disney Channel.

"Raven's Home" cast included:
Raven-Symone
Isaac Ryan Brown
Navia Robinson
Jason Maybaum
Sky Katz
Annaliese van der Pol
Mykal-Michelle Harris
Emmy Liu-Wang
Jenna Davis.

The series was a spin-off of "That's So Raven" that aired from 2003 to 2007.
7. Franklin Saint

Answer: Snowfall

"Snowfall" aired for six seasons from 2017 to 2023 on FX.

"Snowfall" cast included:
Damson Idris
Carter Hudson
Emily Rios
Sergio Peris-Mencheta
Michael Hyatt
Amin Joseph
Angela Lewis
Isaiah John
Malcolm Mays
Gail Bean
Nicholas Bishop.
8. Kitty Barringer

Answer: The Rich and The Ruthless

"The Rich and The Ruthless" aired for four seasons from 2017 to 2021 on Urban Movie Channel (2017-2019) and BET+ (2021).

"The Rich and The Ruthless" cast included:
Victoria Rowell
Richard Brooks
Valenzia Algarin
Elaine Ballace
Hunter Bodine
Elizabeth J. Carlisle
Michael Colyar
Starletta DuPois
Brenda Epperson.
9. Detective Harry Ambrose

Answer: The Sinner

"The Sinner" aired for four seasons from 2017 to 2021 on USA Network.

"The Sinner" cast included:
Bill Pullman
Jessica Hecht
Jessica Biel
Christopher Abbott
Abby Miller
Carrie Coon
Matt Bomer
Chris Messina
Michael Mosley
Frances Fisher.

In 2018, "The Sinner" was nominated for the Golden Globe Award for Best Miniseries or Television Film.
10. Jason Hayes

Answer: SEAL Team

"SEAL Team" aired seven seasons from 2017 to 2024 on CBS (2017-2021) and Paramount+ (2021-2024).

"SEAL Team" cast included:
David Boreanaz
Max Thieriot
Neil Brown Jr.
Jessica Pare
A.J. Buckley
Toni Trucks
Judd Lormand
Beau Knapp
Dylan Walsh.
11. Darius Tanz and Grace Barrows

Answer: Salvation

"Salvation" aired for two seasons from 2017 to 2018 on CBS.

"Salvation" cast included:
Santiago Cabrera
Jennifer Finnigan
Charlie Rowe
Jacqueline Byers
Ian Anthony Dale
Ashley Thomas
Melia Kreiling
Autumn Reeser
Taylor Cole.
12. Archie, Betty and Veronica

Answer: Riverdale

"Riverdale" aired for seven seasons from 2017 to 2023 on The CW.

"Riverdale" cast included:
KJ Apa
Lili Reinhart
Camila Mendes
Cole Sprouse
Marisol Nichols
Madelaine Petsch
Ashleigh Murray
Madchen Amick
Luke Perry
Mark Consuelos
Skeet Ulrich
Molly Ringwald
Vanessa Morgan.

The series was based on the comic book series "Archie".
13. Count Olaf

Answer: A Series Of Unfortunate Events

"A Series Of Unfortunate Events" aired for three seasons from 2017 to 2019 on Netflix.

"A Series Of Unfortunate Events" cast included:
Neil Patrick Harris
Patrick Warburton
Malina Weissman
Louis Hynes
K. Todd Freeman
Dylan Kingwell
Will Arnett.

"A Series Of Unfortunate Events" was nominated for two Emmy Awards for Outstanding Children's Program in 2018 and 2019.

The series was based on Lemony Snicket's book series "A Series Of Unfortunate Events".
14. Eric Beaumont

Answer: Ransom

"Ransom" aired for three seasons from 2017 to 2019 on CBS.

"Ransom" cast included:
Luke Roberts
Nazneen Contractor
Brandon Jay McLaren
Sarah Greene
Karen LeBlanc.
15. Alex, Nico and Karolina

Answer: Marvel's Runaways

"Marvel's Runaways" aired for three seasons from 2017 to 2019 on Hulu.

"Marvel's Runaways" cast included:
Rhenzy Feliz
Virginia Gardner
Ariela Barer
Gregg Sulkin
Angel Parker
Ryan Sands
Annie Wersching
Kip Pardue
Ever Carradine
James Marsters
Julian McMahon.
Source: Author wwe84

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
10/28/2026, Copyright 2026 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us