FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Adam Brody from The OC
Quiz about Adam Brody from The OC

Adam Brody from "The O.C." Trivia Quiz


When I first decided to write a quiz on Adam Brody, I searched for quizzes on him and to my amazement, there were none! So I hope all Adam Brody fans enjoy my quiz!

A multiple-choice quiz by ZoeW500. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Celebrity Trivia
  6. »
  7. Celebrities A-B

Author
ZoeW500
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
175,387
Updated
Nov 09 23
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
1703
- -
Question 1 of 10
1. When was Adam Brody born? Hint


Question 2 of 10
2. Which college did Adam attend? Hint


Question 3 of 10
3. Adam plays the drums in which band? Hint


Question 4 of 10
4. Adam has appeared in quite a few shows. Which of the following shows has he NOT appeared in? Hint


Question 5 of 10
5. Adam appeared in the T.V show "Gilmore Girls." What was his character's name? Hint


Question 6 of 10
6. Which quote is NOT a Seth Cohen (Adam Brody's character on "The O.C.") quote? Hint


Question 7 of 10
7. Which of the following shows has Adam NOT made an appearance on? Hint


Question 8 of 10
8. What was Adam's job before he got into acting? Hint


Question 9 of 10
9. Adam considers himself a little bit geeky because he loves which of the following? Hint


Question 10 of 10
10. In "The O.C.", Adam plays Seth Cohen. What are the names of his parents on the show? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 07 2024 : 1995Tarpon: 10/10
Apr 06 2024 : Guest 172: 6/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. When was Adam Brody born?

Answer: December 15, 1979

Adam Brody was born in San Diego, California.
2. Which college did Adam attend?

Answer: Mira Costa College in Oceanside, California

Adam graduated from Scripps Ranch High School in San Diego, California, before going to Mira Costa College in Oceanside, California. He also went to acting classes with "The O.C." co-stars, Rachel Bilson and Samaire Armstrong.
3. Adam plays the drums in which band?

Answer: Big Japan

Adam loves emo and indie music. He also likes the same music as Seth Cohen, his character from "The O.C."
4. Adam has appeared in quite a few shows. Which of the following shows has he NOT appeared in?

Answer: Friends

He appeared on "Once and Again" and nine episodes of "Gilmore Girls." He was only in two episode of "Grounded for Life" but has been in no episodes of "Friends."
5. Adam appeared in the T.V show "Gilmore Girls." What was his character's name?

Answer: Dave Rygalsky

Adam has made appearances in the movies "The Ring", "Grind" and "American Pie 2" He has also been in many T.V shows.
6. Which quote is NOT a Seth Cohen (Adam Brody's character on "The O.C.") quote?

Answer: "But I've got these Kurt Cobain calluses now, how cool is that?"

"But I've got these Kurt Cobain calluses now, how cool is that?" is a quote from Adam's character on "Gilmore Girls." He said this to Lane after he had been playing his guitar for a really long time.
7. Which of the following shows has Adam NOT made an appearance on?

Answer: The Golden Girls

Adam has not appeared on the discontinued 1985 show, "The Golden Girls". He has however been "Punk'd" by Ashton Kutcher, been interviewed on "TRL" and appeared on the "Late Show with David Letterman".
8. What was Adam's job before he got into acting?

Answer: He worked at Blockbuster

Adam is quoted to having said, "I just graduated from high school, and I was working at Blockbuster. Not only did I get into movies while I was there, but I was putting away boxes and looking at the kids on the covers, it felt like windows into these seemingly perfect lives."
9. Adam considers himself a little bit geeky because he loves which of the following?

Answer: The"X - Men" comics

Adam likes "The X-Men", for music he likes "Ben Folds" and "Bright Eyes". His least favorite subject at school was Spanish and he is a huge Vince Vaughn fan.
10. In "The O.C.", Adam plays Seth Cohen. What are the names of his parents on the show?

Answer: Sandy and Kirsten Cohen

"The O.C." is about Ryan Atwood, a troubled teen, who moves in with the Cohen family. We get to see how he experiences life as a Newport teen.
Source: Author ZoeW500

This quiz was reviewed by FunTrivia editor linkan before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Love the Attenboroughs Average
2. Random Facts on Jason Behr Average
3. The Incredible Mayim Bialik Average
4. George Burns Tough
5. Kristian Alfonso Tough
6. Tatyana Ali Tough
7. John Ales Average
8. Walk to the Side of the Mountain Average
9. Bacall and Bogie Average
10. The Life of Judith Barsi Average
11. Lovely Amy Acker Average
12. Paul Thomas Anderson Tough

4/13/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us