FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about All About Corbin Bleu
Quiz about All About Corbin Bleu

All About Corbin Bleu Trivia Quiz


Best known for his 2006 "High School Musical" debut, Corbin has appeared in other roles. Want to learn more? Take this quiz to find out.

A multiple-choice quiz by kabuggi. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Celebrity Trivia
  6. »
  7. Celebrities A-B

Author
kabuggi
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
277,427
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
614
- -
Question 1 of 10
1. In 2007, Corbin appeared in "Jump In", what was the name of his character? Hint


Question 2 of 10
2. In 2007, Corbin released his first CD. What was the title of Corbin's debut album? Hint


Question 3 of 10
3. In which city was Corbin born? Hint


Question 4 of 10
4. In 2006, Corbin made an appearence on the premiere episode of what Disney Channel show? Hint


Question 5 of 10
5. What medical show did Corbin appear on in 1996? Hint


Question 6 of 10
6. How was Corbin discovered? Hint


Question 7 of 10
7. Which high school did Corbin Bleu attend? Hint


Question 8 of 10
8. In 2006 and 2007's "High School Musical", Corbin's name was Chad Danforth?


Question 9 of 10
9. In 2007, to promote his album, Corbin toured with which Nickolodeon star? Hint


Question 10 of 10
10. What was the name of Corbin's character in 2004's "Catch That Kid"? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In 2007, Corbin appeared in "Jump In", what was the name of his character?

Answer: Izzy Daniels

Corbin portrayed Izzy Daniels, who was a boxer. In the show, Bleu's character, Izzy Daniels, became a double dutch player with the Red Hot Chili Steppers.
2. In 2007, Corbin released his first CD. What was the title of Corbin's debut album?

Answer: Another Side

His CD was released May 1, 2007. It was released by Hollywood Records and had songs such as "Push It To The Limit" and "Deal With It."
3. In which city was Corbin born?

Answer: Brooklyn

Corbin was born of Februrary 21,1989; he is of Jamaican and Italian heritage. Corbin also has three sisters, their names are: Hunter, Jag and Phoenix.
4. In 2006, Corbin made an appearence on the premiere episode of what Disney Channel show?

Answer: Hannah Montana

The episode was released in 2006. It was called "Lilly, Do You Want to Know a Secret?" In the episode Corbin played Johnny Collins, who Miley had a huge crush on.
5. What medical show did Corbin appear on in 1996?

Answer: ER

He appeared on the episode back when George Clooney was still there. The episode was called "Ask Me No Questions, I'll Tell You No Lies". In the episode Corbin played a sick little boy being treated by Dr. Clooney.
6. How was Corbin discovered?

Answer: modeling

He was discovered in 1995. He also got noticed for his acting which led to "E.R." He also modeled for Target, Toys R Us, and Tommy Hilfiger in those years.
7. Which high school did Corbin Bleu attend?

Answer: Los Angeles County High School for the Arts

After graduating, Corbin was accepted into Stanford University, but declined because of his schedules. Corbin attended the School of the Arts from early 2003 to late 2006.
8. In 2006 and 2007's "High School Musical", Corbin's name was Chad Danforth?

Answer: yes

In the movie, he played the best friend of Troy Bolton, a basketball player, who also sang and danced.
9. In 2007, to promote his album, Corbin toured with which Nickolodeon star?

Answer: Drake Bell

The tour was called NextFest. He toured with Drake Bell, Aly and AJ and Bianca Ryan.
10. What was the name of Corbin's character in 2004's "Catch That Kid"?

Answer: Austin

In the movie he helps his best friends, Gus and Maddy rob a state-of-the-art bank to get money for Maddy's father.
Source: Author kabuggi

This quiz was reviewed by FunTrivia editor JuniorTheJaws before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Love the Attenboroughs Average
2. Adam Brody from "The O.C." Average
3. Random Facts on Jason Behr Average
4. The Incredible Mayim Bialik Average
5. George Burns Tough
6. Kristian Alfonso Tough
7. Tatyana Ali Tough
8. John Ales Average
9. Walk to the Side of the Mountain Average
10. Bacall and Bogie Average
11. The Life of Judith Barsi Average
12. Lovely Amy Acker Average

4/19/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us