FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Ben Affleck and Matt Damon
Quiz about Ben Affleck and Matt Damon

Ben Affleck and Matt Damon Trivia Quiz


This shouldn't be too difficult for big fans of Ben Affleck and Matt Damon.

A multiple-choice quiz by msjingles. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Celebrity Trivia
  6. »
  7. Celebrities A-B
  8. »
  9. Ben Affleck

Author
msjingles
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
15,561
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
5721
Last 3 plays: Guest 175 (3/10), Kat1982 (10/10), jonnowales (7/10).
- -
Question 1 of 10
1. What is Matt Damon's birthdate? Hint


Question 2 of 10
2. What is Ben Affleck's birthdate? Hint


Question 3 of 10
3. What university did Matt used to attend? Hint


Question 4 of 10
4. Ben and Matt once worked together, before they were famous.


Question 5 of 10
5. Which of these films did they write together? Hint


Question 6 of 10
6. What is Matt's middle name? Hint


Question 7 of 10
7. What is Ben's middle name? Hint


Question 8 of 10
8. What is the name of Ben's actor brother? Hint


Question 9 of 10
9. In which film did Ben star with his girlfriend, Gwyneth Paltrow?

Answer: (it can be one of two films - one with three words, one with one word)
Question 10 of 10
10. Who co-starred with Matt in The Rainmaker? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 24 2024 : Guest 175: 3/10
Jun 19 2024 : Kat1982: 10/10
Jun 19 2024 : jonnowales: 7/10
Jun 18 2024 : Guest 51: 0/10
Jun 11 2024 : Guest 67: 6/10
Jun 01 2024 : bernie73: 3/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is Matt Damon's birthdate?

Answer: 8th October 1970

2. What is Ben Affleck's birthdate?

Answer: 15th August 1972

3. What university did Matt used to attend?

Answer: Harvard

He was studying media until he dropped out to become an actor.
4. Ben and Matt once worked together, before they were famous.

Answer: true

5. Which of these films did they write together?

Answer: Good Will Hunting

And they won an Oscar for it too!
6. What is Matt's middle name?

Answer: Paige

Matthew Paige Damon
7. What is Ben's middle name?

Answer: Geza

Benjamin Geza Affleck
8. What is the name of Ben's actor brother?

Answer: Casey

9. In which film did Ben star with his girlfriend, Gwyneth Paltrow?

Answer: Shakespeare In Love

Bounce was released in October 2000.
10. Who co-starred with Matt in The Rainmaker?

Answer: Claire Danes

Source: Author msjingles

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us