FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Ben Afflecks Life and Career
Quiz about Ben Afflecks Life and Career

Ben Affleck's Life and Career Trivia Quiz


This is about the life and career of the charming and handsome, Ben Affleck. It includes questions about Ben's life, movies and co-stars.

A multiple-choice quiz by pinkblush2. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Celebrity Trivia
  6. »
  7. Celebrities A-B
  8. »
  9. Ben Affleck

Author
pinkblush2
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
62,125
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
9 / 15
Plays
8432
Last 3 plays: Guest 77 (2/15), Guest 142 (7/15), Guest 175 (3/15).
- -
Question 1 of 15
1. When was Ben born? Hint


Question 2 of 15
2. Who co-starred with Ben in 'Forces of Nature'? Hint


Question 3 of 15
3. What is Ben's middle name?

Answer: (One Word)
Question 4 of 15
4. Ben met Matt Damon when Ben was how old? Hint


Question 5 of 15
5. What was the name of Ben's character in 'Armageddon'? Hint


Question 6 of 15
6. Ben and Gwyneth Paltrow starred in what 2000 movie?

Answer: (One Word)
Question 7 of 15
7. In 2001, Ben was voted one of 'People's Most Eligible Bachelors'.


Question 8 of 15
8. Ben starred in his own show when he was 8 years-old. What was it called? Hint


Question 9 of 15
9. Ben's parents are still together in Berkeley, California?


Question 10 of 15
10. What was Ben's first film (credited role)? Hint


Question 11 of 15
11. Ben won an Oscar in 1997 for _______ ? Hint


Question 12 of 15
12. Ben had a longtime relationship with what actress? Hint


Question 13 of 15
13. Ben and Matt started a project in 2000 for what? Hint


Question 14 of 15
14. What is the name of Ben's brother who is also an actor?

Answer: (One Word)
Question 15 of 15
15. Ben Affleck starred opposite Kate Beckinsale and Josh Hartnett in what 2001 blockbuster hit? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 17 2024 : Guest 77: 2/15
Jul 14 2024 : Guest 142: 7/15
Jun 24 2024 : Guest 175: 3/15
Jun 19 2024 : Kat1982: 11/15
Jun 19 2024 : jonnowales: 8/15
Jun 13 2024 : Guest 136: 5/15
Jun 11 2024 : Guest 67: 11/15
Jun 02 2024 : paulamccool: 7/15
Jun 01 2024 : bernie73: 9/15

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. When was Ben born?

Answer: August 15, 1972

Ben was born in Berkley, California.
2. Who co-starred with Ben in 'Forces of Nature'?

Answer: Sandra Bullock

In 'Forces of Nature' Ben plays a struggling writer who falls in love with a rebel on the way to his wedding.
3. What is Ben's middle name?

Answer: Geza

Ben was named after a Holocaust survivor friend of his parents.
4. Ben met Matt Damon when Ben was how old?

Answer: 8

In early 1981, while living in Cambridge, Mass., Ben met Matt Damon who is still one of his closest friends.
5. What was the name of Ben's character in 'Armageddon'?

Answer: A. J. Frost

A.J. helps save the world from asteroids.
6. Ben and Gwyneth Paltrow starred in what 2000 movie?

Answer: Bounce

Although Gwyneth and Ben acted together in 'Shakespeare in Love', this was the first movie Gwyneth and Ben both starred together in.
7. In 2001, Ben was voted one of 'People's Most Eligible Bachelors'.

Answer: True

Along with 24 other very good-looking men, Ben was voted as one of America's cutest guys! I completely agree!
8. Ben starred in his own show when he was 8 years-old. What was it called?

Answer: The Voyage of the Mimi

The show premiered on PBS in 1980 and featured short documentaries to help children develop their math and science skills.
9. Ben's parents are still together in Berkeley, California?

Answer: False

Ben's parents, Chris and Tim, separated shortly after he was born.
10. What was Ben's first film (credited role)?

Answer: School Ties

Matt Damon and Brendan Fraser were also feature in this 1992 movie. He had previously appeared in an uncredited role as a basketball player in "Buffy The Vampire Slayer" (1992).
11. Ben won an Oscar in 1997 for _______ ?

Answer: Best Original Screenplay

Both Ben and Matt Damon won in 1997 for their screenplay for 'Good Will Hunting'.
12. Ben had a longtime relationship with what actress?

Answer: Gwyneth Paltrow

Although Ben and Gwyneth split up they continued to be good friends.
13. Ben and Matt started a project in 2000 for what?

Answer: Project Greenlight

14. What is the name of Ben's brother who is also an actor?

Answer: Casey

Casey Affleck also was in '200 Cigerettes' with his brother Ben.
15. Ben Affleck starred opposite Kate Beckinsale and Josh Hartnett in what 2001 blockbuster hit?

Answer: Pearl Harbor

Ben played a 'Pearl Harbor' pilot named Rafe.
Source: Author pinkblush2

This quiz was reviewed by FunTrivia editor silverginger before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us