Quiz about Celebrity Couples
Quiz about Celebrity Couples

Celebrity Couples Trivia Quiz


This is a quiz about the many couples of Hollywood. Unfortunately, I couldn't fit all of them into one quiz, but I did my best. I hope you like my quiz!

A multiple-choice quiz by talkingfrog234. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Celebrity Trivia
  6. »
  7. Celebrities Mixture
  8. »
  9. Celeb Couples

Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
266,511
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
23870
Awards
Top 20% Quiz
Last 3 plays: medicine_man (7/10), K76kev (7/10), BarbaraMcI (10/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. I was a Golden Globe winner with fiery, red hair. My husband was a Sundance Film Festival award nominee. We had two children, Caleb and Liv. What celebrity couple are we? Hint

Debra Messing and Daniel Zelman
Julianne Moore and Bart Freundlich
Marcia Cross and Tom Mahoney
Rene Russo and Dan Gilroy

2. I was an Academy Award winning actress. My husband was the lead singer for a major rock band. We had two children, Moses and Apple. What celebrity couple are we? Hint

Gwyneth Paltrow and Chris Martin
Michelle Pfeiffer and David E. Kelley
Lisa Kudrow and Michel Stern
Madonna and Guy Ritchie

3. I was an American actress. My famous dad passed his genes to me, helping me make it into Hollywood. My husband was a member of a glam rock band. We had one child, Milo. What celebrity couple are we? Hint

Christina Aguilera and Jordan Bratman
Courteney Cox and David Arquette
Keri Russell and Shane Deary
Liv Tyler and Royston Langdon

4. I was an Academy Award winning actress. I was most known for my wide, sparkling smile. I was also known for being "America's Sweetheart". My cameraman husband and I met while filming a movie. We had an affair and got married, leading to three beautiful children, Hazel, Phinnaeus, and Henry. What celebrity couple are we? Hint

Catherine Zeta-Jones and Michael Douglas
Julia Roberts and Danny Moder
Katie Holmes and Tom Cruise
Victoria Beckham and David Beckham

5. I was a Golden Globe and Academy Award winning actress. I suffered a miscarriage during my rocky marriage with Tom Cruise. After Tom and I divorced, I met my husband at an Australian event. I had two adopted kids from my relationship with Tom Cruise, Isabella and Connor. What celebrity couple are we? Hint

Alicia Silverstone and Christopher Jarecki
Robin Wright Penn and Sean Penn
Nicole Kidman and Keith Urban
Brigitte Bardot and Bernard d'Ormale

6. I was an actress, who co-hosted an American talk show with Regis Philbin. I met my husband, "Mateo Santos", when I starred in "All My Children", from 1990 to 2002. My husband was known for starring in the Canadian TV series "1-800-Missing". We eloped and had three children, Michael, Lola, and Joaquin. What celebrity couple are we? Hint

Elisabeth Hasselbeck and Tim Hasselbeck
Brooke Shields and Chris Henchy
Sandra Bullock and Jesse James
Kelly Ripa and Mark Consuelos

7. I was an American actress and the star of the ABC drama, "Alias". I was once married to "Felicity" star, Scott Foley. We divorced in 2004 and I married the star of "Hollywoodland" and "Good Will Hunting". I gave birth to a girl, Violet, in 2005. What celebrity couple are we? Hint

Amanda Peet and David Benioff
Gwen Stefani and Gavin Rossdale
Luciana Barroso and Matt Damon
Jennifer Garner and Ben Affleck

8. I was an American actress. My husband, who was 15 years my junior, was a "Punker" and was also known as "Michael Kelso". I was once married to a "die hard" actor but we divorced in 2000. My three kids, Rumer, Scout, and Tallulah called my hubby, M.O.D, as in "My Other Dad". What celebrity couple are we? Hint

Heidi Klum and Seal
Cate Blanchett and Andrew Upton
Sarah Jessica Parker and Matthew Broderick
Demi Moore and Ashton Kutcher

9. I was a Golden Globe Award winning actor. My wife, the star of "Spellbinder", and I got married in 1991. That marriage was legally invalid, so we remarried. What celebrity couple are we? Hint

Kate Beckinsale and Len Wiseman
Mariska Hargitay and Peter Hermann
Dorothea Hurley and Jon Bon Jovi
Kelly Preston and John Travolta

10. I was a successful country singer. In 1996, I was engaged to a producer, then I met my husband, a fellow country singer. We got married that same year. During our marriage, we tried not to be apart for more than three consecutive days. We had 3 kids, Gracie, Maggie, and Audrey. What celebrity couple are we? Hint

Melina Kanakaredes and Peter Constantinides
Martina McBride and John McBride
Faith Hill and Tim McGraw
Margherita Ronchi and Matthew Fox


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. I was a Golden Globe winner with fiery, red hair. My husband was a Sundance Film Festival award nominee. We had two children, Caleb and Liv. What celebrity couple are we?

Answer: Julianne Moore and Bart Freundlich

Julianne and Bart dated in 1996 and were married on August 23, 2003. Their son Caleb was born December 4, 1997, and their daughter Liv Helen, was born April 11, 2002.

Julianne won a Golden Globe for Best Ensemble Cast of the 1994 film "Short Cuts", while her husband was nominated for Grand Jury Prize of the 1997 film "The Myth of Fingerprints".
2. I was an Academy Award winning actress. My husband was the lead singer for a major rock band. We had two children, Moses and Apple. What celebrity couple are we?

Answer: Gwyneth Paltrow and Chris Martin

Gwyneth and Chris got married December 5, 2003. Their daughter Apple Blythe was born May 14, 2004, and their son Moses Bruce was born April 8, 2006.

Gwyneth won an Academy Award for Best Actress in a Leading Role of the 1998 romantic comedy, "Shakespeare in Love", while her husband, Chris, was the lead singer of Coldplay, an English rock band.
3. I was an American actress. My famous dad passed his genes to me, helping me make it into Hollywood. My husband was a member of a glam rock band. We had one child, Milo. What celebrity couple are we?

Answer: Liv Tyler and Royston Langdon

Liv and Royston got married March 25, 2003. Their son, Milo William, was born December 14, 2004. Liv's famous father was the Aerosmith frontman Steven Tyler, while Royston was one of the vocalists of the glam rock band, Spacehog.
4. I was an Academy Award winning actress. I was most known for my wide, sparkling smile. I was also known for being "America's Sweetheart". My cameraman husband and I met while filming a movie. We had an affair and got married, leading to three beautiful children, Hazel, Phinnaeus, and Henry. What celebrity couple are we?

Answer: Julia Roberts and Danny Moder

Julia and Danny got married July 4, 2002. Their fraternal twins, Hazel Patricia and Phinnaeus Walter, were born November 28, 2004. Their third child, Henry Daniel, was born June 18, 2007.

Julia won an Academy Award for Best Actress in a Leading Role of "Erin Brockovich". During the filming of Julia's 2001 romantic comedy, "The Mexican", she and her husband, Danny, began a love affair while he was already married. After Danny's divorce was official, the couple then got married.
5. I was a Golden Globe and Academy Award winning actress. I suffered a miscarriage during my rocky marriage with Tom Cruise. After Tom and I divorced, I met my husband at an Australian event. I had two adopted kids from my relationship with Tom Cruise, Isabella and Connor. What celebrity couple are we?

Answer: Nicole Kidman and Keith Urban

Nicole and Keith got married June 25, 2006. Nicole was married to Tom Cruise for approximately 10 years. During that marriage, she adopted two children. The two of them, Isabella Jane, born December 22, 1993, and Connor Anthony, born January 17, 1995, lived with Tom. Keith a country singer, famous for his albums, "Be Here" and "Love, Pain, and the whole crazy thing".

Nicole won an Academy Award for Best Actress in a Leading Role of the 2002 film "The Hours". She also had three Golden Globe Awards.
6. I was an actress, who co-hosted an American talk show with Regis Philbin. I met my husband, "Mateo Santos", when I starred in "All My Children", from 1990 to 2002. My husband was known for starring in the Canadian TV series "1-800-Missing". We eloped and had three children, Michael, Lola, and Joaquin. What celebrity couple are we?

Answer: Kelly Ripa and Mark Consuelos

Kelly and Mark got married May 1, 1996. Their sons, Michael Joseph and Joaquin Antonio, were born June 2, 1997 and February 24, 2003, respectively. Their daughter, Lola Grace, was born June 16, 2001.

Kelly and Mark starred in "All My Children", Kelly as Hayley Vaughn and Mark as Mateo Santos. Kelly co-hosted "Live with Regis and Kelly", while Mark starred in "1-800-Missing" and Kelly in "Hope & Faith".
7. I was an American actress and the star of the ABC drama, "Alias". I was once married to "Felicity" star, Scott Foley. We divorced in 2004 and I married the star of "Hollywoodland" and "Good Will Hunting". I gave birth to a girl, Violet, in 2005. What celebrity couple are we?

Answer: Jennifer Garner and Ben Affleck

Jennifer and Ben got married June 29, 2005. Their daughter, Violet Anne, was born December 1, 2005.

Jennifer was once married to Scott Foley. They married in 2000 and divorced in 2004. On Jen's thirty-third birthday, Ben proposed, and two months later, they were married.
8. I was an American actress. My husband, who was 15 years my junior, was a "Punker" and was also known as "Michael Kelso". I was once married to a "die hard" actor but we divorced in 2000. My three kids, Rumer, Scout, and Tallulah called my hubby, M.O.D, as in "My Other Dad". What celebrity couple are we?

Answer: Demi Moore and Ashton Kutcher

Demi and Ashton got married September 24, 2005. Demi had three kids, Rumer Glenn, Scout LaRue, and Tallulah Belle, with ex-husband, Bruce Willis.

Demi was known for starring in films, such as "Ghost", "St. Elmo's Fire", and "G.I. Jane", while Ashton was known for starring as Michael Kelso in "That's 70's Show".
9. I was a Golden Globe Award winning actor. My wife, the star of "Spellbinder", and I got married in 1991. That marriage was legally invalid, so we remarried. What celebrity couple are we?

Answer: Kelly Preston and John Travolta

Kelly and John got married on September 5, 1991. That marriage was legally invalid, so they remarried that same month. John won a Golden Globe Award for Best Performance by an Actor in a Motion Picture in the 1995 film, "Get Shorty".
10. I was a successful country singer. In 1996, I was engaged to a producer, then I met my husband, a fellow country singer. We got married that same year. During our marriage, we tried not to be apart for more than three consecutive days. We had 3 kids, Gracie, Maggie, and Audrey. What celebrity couple are we?

Answer: Faith Hill and Tim McGraw

Faith Hill was once engaged to music producer, Scott Hendricks. Once she met Tim McGraw, singer of "Indian Outlaw" and "Don't Take the Girl", it was love at first sight. They married October 6, 1996. They had 3 daughters, Gracie Katherine (born 1997), Maggie Elizabeth (born 1998), and Audrey Caroline (born 2001).
Source: Author talkingfrog234

This quiz was reviewed by FunTrivia editor JuniorTheJaws before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Nov 28 2022 : medicine_man: 7/10
Nov 27 2022 : K76kev: 7/10
Nov 22 2022 : BarbaraMcI: 10/10
Nov 22 2022 : Iceman61: 9/10
Nov 22 2022 : Guest 72: 9/10
Nov 21 2022 : Bammaao: 10/10
Nov 21 2022 : Guest 69: 9/10
Nov 21 2022 : 1995Tarpon: 10/10
Nov 17 2022 : Guest 109: 9/10

Score Distribution

quiz
11/29/2022, Copyright 2022 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us