FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Dean Martin
Quiz about Dean Martin

Dean Martin Trivia Quiz


I didn't see a quiz on Dean Martin so I made one myself, have fun.

A multiple-choice quiz by kitjoe. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Celebrity Trivia
  6. »
  7. Celebrities K-L
  8. »
  9. Lewis & Martin

Author
kitjoe
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
49,591
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
2378
Last 3 plays: Deanjr1661626 (8/10), Guest 82 (8/10), Guest 199 (6/10).
- -
Question 1 of 10
1. What is Dean Martin's real name? Hint


Question 2 of 10
2. When was Dean born? Hint


Question 3 of 10
3. Where was Dean born? Hint


Question 4 of 10
4. Dean worked for a while as an amateur boxer, what was his boxing name? Hint


Question 5 of 10
5. How many times was Dean married? Hint


Question 6 of 10
6. Dean was half of a comedy duo, what is the name of the other half? Hint


Question 7 of 10
7. Dean was involved in a club with Frank Sinatra, what is the name of that club? Hint


Question 8 of 10
8. Who were the members of the club he started with Frank Sinatra? Hint


Question 9 of 10
9. Dean had his own TV show in the 70s, besides the "Dean Martin Variety Show". What was the name of that other TV show? Hint


Question 10 of 10
10. When did Dean pass away? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 18 2024 : Deanjr1661626: 8/10
May 06 2024 : Guest 82: 8/10
Apr 25 2024 : Guest 199: 6/10
Apr 24 2024 : Guest 50: 7/10
Apr 20 2024 : Guest 136: 6/10
Apr 19 2024 : Guest 98: 10/10
Apr 17 2024 : Guest 24: 9/10
Apr 16 2024 : Guest 174: 8/10
Apr 15 2024 : Guest 69: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is Dean Martin's real name?

Answer: Dino Paul Crocetti

2. When was Dean born?

Answer: June 7, 1917

3. Where was Dean born?

Answer: Steubenville, Ohio

4. Dean worked for a while as an amateur boxer, what was his boxing name?

Answer: Kid Crochet

5. How many times was Dean married?

Answer: 3

6. Dean was half of a comedy duo, what is the name of the other half?

Answer: Jerry Lewis

7. Dean was involved in a club with Frank Sinatra, what is the name of that club?

Answer: The Rat Pack

There was an earlier group also known as The Rat Pack.
8. Who were the members of the club he started with Frank Sinatra?

Answer: Dean Martin, Frank Sinatra, Sammy Davis Jr., Peter Lawford, and Joey Bishop

Frank Sinatra's Rat Pack was the 1960s version of the group that originated with Humphrey Bogart and his friends in the 1950s.
9. Dean had his own TV show in the 70s, besides the "Dean Martin Variety Show". What was the name of that other TV show?

Answer: Dean Martin's Celebrity Roasts

10. When did Dean pass away?

Answer: December 25, 1995

Dean passed away on Christmas morning, December 1995, from acute respiratory failure.
Source: Author kitjoe

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us