FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Jenna Elfman
Quiz about Jenna Elfman

Jenna Elfman Trivia Quiz


This is a fun quiz to see how much you really know about Jenna Elfman.

A multiple-choice quiz by lilmac11313. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Celebrity Trivia
  6. »
  7. Celebrities E-G

Author
lilmac11313
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
246,291
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
341
- -
Question 1 of 10
1. What is Jenna's real name? Hint


Question 2 of 10
2. What are the names of are Jenna's parents? Hint


Question 3 of 10
3. Where did Jenna go to high school? Hint


Question 4 of 10
4. Jenna attended Harvard University.


Question 5 of 10
5. Jenna started her acting career by appearing in commercials.


Question 6 of 10
6. Which of these movies was Jenna NOT in? Hint


Question 7 of 10
7. Jenna is a classically-trained ballet dancer.


Question 8 of 10
8. Jenna was in what short lived show in 2006? Hint


Question 9 of 10
9. In "Dharma and Greg" who played opposite Jenna? Hint


Question 10 of 10
10. Which character did Jenna portray in "Dharma and Greg"? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is Jenna's real name?

Answer: Jennifer Mary Butala

Jenna married Bodhi Elfman on February 18, 1995. She then started going by Jenna Elfman as her screen name. Jenna was born on September 30, 1971 in Los Angeles, California.
2. What are the names of are Jenna's parents?

Answer: Richard and Sue

Richard and Sue are Jenna's parents. Rick and Debbie are the names of Jenna's brother and sister.
3. Where did Jenna go to high school?

Answer: Los Angeles County High School for the Arts

Jenna graduated from the Los Angeles County High School in 1989. Jenna was senior class representative (dance dept), and on the Student Arts Council.
4. Jenna attended Harvard University.

Answer: False

Jenna attended California State University in Northridge, California.
5. Jenna started her acting career by appearing in commercials.

Answer: true

Jenna began her career appearing in commercials, including ads for Sprite and Clearasil. Later she moved on the star in small television roles. Her first starring role was in Krippendorf's Tale.
6. Which of these movies was Jenna NOT in?

Answer: Laws Of Attraction

Jenna was in "Krippendorf's Tribe" (1998), "Edtv" (1999), and "Keeping the Faith" (2000). "Laws of Attraction" starred Julianne Moore and Peirce Brosnan.
7. Jenna is a classically-trained ballet dancer.

Answer: True

She started taking classical ballet at the age of five, but by nine, she suffered a serious ankle injury, and at age 12, the tendon came off the bone. She later gave up ballet at the age of 16.
8. Jenna was in what short lived show in 2006?

Answer: Courting Alex

Courting Alex had a short run in which Jenna starred as a lawyer. Jenna had guest starred on" Two and a Half Men" but that was back in 2004. "Committed" and "Living With Fran" were also short lived shows; however, Jenna was not in either of them.
9. In "Dharma and Greg" who played opposite Jenna?

Answer: Thomas Gibson

Thomas Gibson played Greg. Mitch Ryan played Ed, Dharma's father-in-law, Alan Rachins played Larry, Dharma's father, and Joel Murray played Pete, Greg's best friend.
10. Which character did Jenna portray in "Dharma and Greg"?

Answer: Dharma

Jenna protrayed Dharma, a free-spirited young woman. Abby was Dharma's equally free-spirited mother, Kitty was Dharma's disapproving mother-in-law, and Jane was Dharma's best friend.
Source: Author lilmac11313

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/28/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us