FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Sutton Foster
Quiz about Sutton Foster

Sutton Foster Trivia Quiz


Sutton Foster won a Tony for her role as Millie in 2002's "Thoroughly Modern Millie". She has also been seen in "The Drowsy Chaperone" and "Little Women", making her well-known to Broadway audiences!

A multiple-choice quiz by anthonyrappfan. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Celebrity Trivia
  6. »
  7. Celebrities E-G

Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
234,176
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
228
- -
Question 1 of 10
1. Sutton's first Broadway show was "Les Miserables".


Question 2 of 10
2. What item of furniture did Sutton buy after her Tony win? Hint


Question 3 of 10
3. How many songs did Sutton's character sing in "The Drowsy Chaperone"? Hint


Question 4 of 10
4. What song did Sutton sing in the concert of "Funny Girl"? Hint


Question 5 of 10
5. Sutton once owned a pair of mouse slippers.


Question 6 of 10
6. How is Sutton related to Hunter Foster? Hint


Question 7 of 10
7. Sutton had seven fish as pets in September 2003. Which of the choices was NOT one of their names? Hint


Question 8 of 10
8. Sutton played Sally in a regional production of "Me and My Girl". At what theater did the show play? Hint


Question 9 of 10
9. Where did Sutton grow up? Hint


Question 10 of 10
10. Sutton was not originally slated to star in "Thoroughly Modern Millie". Whom did she replace? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Sutton's first Broadway show was "Les Miserables".

Answer: False

Sutton understudied the role of Eponine in the Broadway production, and also was featured in the ensemble. The original run of "Les Miserables" was from March 12, 1987 to May 18, 2003. However, her debut role was in "Grease!" (in 1996), which ran from May 11, 1994 to January 25, 1998. She played the role of Sandy.
2. What item of furniture did Sutton buy after her Tony win?

Answer: A couch

"And then I bought a couch!" is one of Sutton's better-known quotes. Sutton won the Tony Award for Best Actress in a Musical for her role as Millie in "Thoroughly Modern Millie" in 2002.
3. How many songs did Sutton's character sing in "The Drowsy Chaperone"?

Answer: Four

Janet van de Graaf was a movie star who decided to give up acting because she had fallen in love. She sang "Show Off" and "Bride's Lament", a duet with Robert Martin called "Accident Waiting To Happen" and also a few lines in "Toledo Surprise" . Sutton was nominated for a Tony for her work with the show, but lost to LaChanze. "The Drowsy Chaperone" opened in May, 2006.
4. What song did Sutton sing in the concert of "Funny Girl"?

Answer: I'm The Greatest Star

On September 23, 2002, many of Broadway's leading actresses sang in the concert of "Funny Girl", a musical about Fanny Brice. Also included in the concert were Idina Menzel, Carolee Carmello and Julia Murney.
5. Sutton once owned a pair of mouse slippers.

Answer: True

According to her then-boyfriend Christian Borle, Sutton proudly owned a pair of slippers with fake mouse heads on the ends. Sutton was featured on a makeover show with her sister-in-law Jennifer Cody, where Christian spilled the beans.
6. How is Sutton related to Hunter Foster?

Answer: He's her brother

Hunter Foster has been seen in "Little Shop of Horrors" and "Urinetown", for which he was nominated for a Tony Award. He has also served as a replacement cast member for the musical version of "The Producers". "Little Shop of Horrors" ran from October 2, 2003 to August 22, 2004. "Urinetown" ran from September 20, 2001 to January 18, 2004. "The Producers" opened on April 19, 2001.
7. Sutton had seven fish as pets in September 2003. Which of the choices was NOT one of their names?

Answer: Daffy

It is well known that Sutton enjoys goldfish, and in September 2003 she had Darth, Pepe, Yuna, BBQ,Mad Eye, Kitty and Yuna. Sadly, Darth passed away in August of 2005.
8. Sutton played Sally in a regional production of "Me and My Girl". At what theater did the show play?

Answer: Pittsburgh Civic Light Opera

"Me and My Girl" debuted on Broadway in 1986 at the Marquis Theater, and enjoys even greater success in England. With a revised script by British actor Stephen Fry, the original Broadway cast included Tim Jerome, George S. Irving and Robert Lindsay.
9. Where did Sutton grow up?

Answer: Georgia

Sutton and her brother Hunter were born and raised in Georgia. Sutton now makes her home in New York City. She was born on March 18, 1975.
10. Sutton was not originally slated to star in "Thoroughly Modern Millie". Whom did she replace?

Answer: Erin Dilly

Erin Dilly has also been seen in the Broadway productions of "Chitty Chitty Bang Bang", "Follies", "The Boys from Syracuse" and as a replacement cast member of "Into the Woods" where she played Cinderella. Dilly injured herself and could not open with the show, and so Sutton was moved from ensemble to the lead role! "Thoroughly Modern Millie" opened on April 18, 2002 and closed on June 20, 2004.
Source: Author anthonyrappfan

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/28/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us