FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Untruths About Hollywood Stars
Quiz about Untruths About Hollywood Stars

Untruths About Hollywood Stars Quiz


Can you spot the statement that is untrue about your favorite Hollywood stars?

A multiple-choice quiz by jesseg. Estimated time: 7 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Celebrity Trivia
  6. »
  7. Celebrity Squares
  8. »
  9. Celebrity Notoriety

Author
jesseg
Time
7 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
28,448
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
4 / 10
Plays
1980
Last 3 plays: davobwd9 (5/10), Sharky2 (5/10), Guest 172 (4/10).
- -
Question 1 of 10
1. Which of the following facts about Robin Williams is a boldface lie? Hint


Question 2 of 10
2. Which of the following facts about Drew Barrymore is not true? Hint


Question 3 of 10
3. Which of the following statements about Johnny Depp is false? Hint


Question 4 of 10
4. Which of the following facts about Julia Roberts can't possibly be true? Hint


Question 5 of 10
5. Which of the following statements about Andy Garcia is utterly false? Hint


Question 6 of 10
6. Which of the following statements about Gwyneth Paltrow is poppycock? Hint


Question 7 of 10
7. Which of the following statements about Bruce Willis is a total fabrication? Hint


Question 8 of 10
8. Which of the following statements about Annette Bening is untrue? Hint


Question 9 of 10
9. Which of the following statements about Mel Gibson has no merit? Hint


Question 10 of 10
10. Which of the following statements about Jim Carrey is false? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 15 2024 : davobwd9: 5/10
Apr 26 2024 : Sharky2: 5/10
Apr 22 2024 : Guest 172: 4/10
Apr 22 2024 : Guest 136: 2/10
Apr 21 2024 : Guest 24: 3/10
Apr 21 2024 : Guest 166: 4/10
Apr 20 2024 : Guest 68: 6/10
Apr 20 2024 : Guest 104: 3/10
Apr 04 2024 : Guest 98: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which of the following facts about Robin Williams is a boldface lie?

Answer: He was born in Detroit, Michigan.

Robin was actually born in Chicago,Illinois.
2. Which of the following facts about Drew Barrymore is not true?

Answer: She went to college at UCLA.

Drew did not finish high school.
3. Which of the following statements about Johnny Depp is false?

Answer: He was once married to Winona Ryder.

He was engaged to Winona but they eventually broke up.
4. Which of the following facts about Julia Roberts can't possibly be true?

Answer: She was born Nancy but changed her name to Julia.

Actually she was born Julie but changed it to Julia when she applied for a SAG card and there was another SAG member actress named Julie Roberts.
5. Which of the following statements about Andy Garcia is utterly false?

Answer: He had a small part in 'Saturday Night Fever'.

He starred in his first picture in 1983, six years after 'Saturday Night Fever'.
6. Which of the following statements about Gwyneth Paltrow is poppycock?

Answer: She was maid of honour at Madonna's wedding to Guy Ritchie in Scotland.

She was not Madonna's maid of honor, but she did attend the wedding in Scotland.
7. Which of the following statements about Bruce Willis is a total fabrication?

Answer: He was opposed to Demi Moore's role in 'Striptease'.

In fact, in 1996 he appeared on 'Late Show with David Letterman' to advertise for Demi Moore's Striptease by doing his own undressing act.
8. Which of the following statements about Annette Bening is untrue?

Answer: She won a Tony for her performance in 'Coastal Disturbances' in 1987.

She was nominated but did not win the Tony award.
9. Which of the following statements about Mel Gibson has no merit?

Answer: He has 2 children from a previous marriage.

He has 7 children including twin boys, all from his only wife Robyn.
10. Which of the following statements about Jim Carrey is false?

Answer: At age 10, he briefly appeared on 'The Carol Burnett Show'.

He never appeared on 'The Carol Burnett Show', but at 10 years old he did send her his resume.
Source: Author jesseg

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/23/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us