FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Drabble Comic
Quiz about The Drabble Comic

The "Drabble" Comic Trivia Quiz


Hi, this will be an easy quiz for fans of "Drabble." Have fun!

A multiple-choice quiz by Ms.Lady. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Entertainment Trivia
  6. »
  7. Comics
  8. »
  9. Comics A-D

Author
Ms.Lady
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
37,674
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
517
- -
Question 1 of 10
1. What are the names of Norm's brother and sister? Hint


Question 2 of 10
2. What does Norm's dad call Mrs. Drabble? Hint


Question 3 of 10
3. Norm's mom always wears what 2 items? Hint


Question 4 of 10
4. Norm has an unusual pet - what is it?

Answer: (One Word)
Question 5 of 10
5. Who is the girl Norm likes? Hint


Question 6 of 10
6. What was Ralph's occupation? Hint


Question 7 of 10
7. Who is Ralph's best friend? Hint


Question 8 of 10
8. What is the name of the Drabble's cat? Hint


Question 9 of 10
9. What is the name of the Drabble's dog? Hint


Question 10 of 10
10. True or False: Norm goes to college?

Answer: (True or False?)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What are the names of Norm's brother and sister?

Answer: Patrick and Penny

2. What does Norm's dad call Mrs. Drabble?

Answer: Honeybunch

3. Norm's mom always wears what 2 items?

Answer: Pearls and apron

She even wore them when they were on vacation!
4. Norm has an unusual pet - what is it?

Answer: duck

His pet duck is named Bob.
5. Who is the girl Norm likes?

Answer: Wendy

Poor Norm, she doesn't return his affection.
6. What was Ralph's occupation?

Answer: Security guard

He was a mall cop. He did a great job guarding the food court!
7. Who is Ralph's best friend?

Answer: No Neck

No Neck is a security guard too.
8. What is the name of the Drabble's cat?

Answer: Oogie

Oogie makes Ralph crazy!
9. What is the name of the Drabble's dog?

Answer: Wally

Wally is a 'wiener dog'.
10. True or False: Norm goes to college?

Answer: True

He doesn't do well, but he goes.
Source: Author Ms.Lady

This quiz was reviewed by FunTrivia editor DakotaNorth before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/12/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us