FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Very Monty Python  Part C
Quiz about Very Monty Python  Part C

Very "Monty Python" : Part C Trivia Quiz


Another one of my quizzes on "Monty Python's Flying Circus". Now hop to it.

A multiple-choice quiz by C.A Gumby. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Entertainment Trivia
  6. »
  7. TV & Movies Mixture
  8. »
  9. Monty Python

Author
C.A Gumby
Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
173,381
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Very Difficult
Avg Score
4 / 10
Plays
818
- -
Question 1 of 10
1. In the "Middle Age" scene from "The Meaning of Life", what two football teams were suggestions for the topic of a conversation for the middle-aged couple? Hint


Question 2 of 10
2. At the "Hollywood Bowl", what was Terry Gilliam singing about when he came down from the wire? Hint


Question 3 of 10
3. How many votes did the "Very Silly Party" have? Hint


Question 4 of 10
4. Finish the quote by Graham Chapman: "There's a dead bishop on the ______."

Answer: (One Word)
Question 5 of 10
5. What is Raymond Luxury Yacht's nose made out of? Hint


Question 6 of 10
6. Finish the line from the "Silly Walks" sketch: John Cleese says "Ms. Twolumps, would you bring in some coffee please?" Ms. Twolumps says, "Yes Mr. _______."

Answer: (One Word)
Question 7 of 10
7. In the "Mosquito Hunting" sketch, Eric Idle was missing his left arm.


Question 8 of 10
8. When the Python's were live in Aspen, who walked out with them that was not a Python? Hint


Question 9 of 10
9. What was the lady's name who directed "The Reenactent of Pearl Harbor" and "The Reenactment of the First Heart Transplant"? Hint


Question 10 of 10
10. During "How to Recognize Different Parts of the Body", where was Margaret Thatcher's brain? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In the "Middle Age" scene from "The Meaning of Life", what two football teams were suggestions for the topic of a conversation for the middle-aged couple?

Answer: Steelers and Bears

The couple picked philosophy for a conversation topic.
2. At the "Hollywood Bowl", what was Terry Gilliam singing about when he came down from the wire?

Answer: His legs

He was wearing a big fake nose, body suit, and was playing a ukelele until John Cleese came and shot him.
3. How many votes did the "Very Silly Party" have?

Answer: Two

This sketch was making fun on the British elections and the candidate had a very long name with funny sounds in it.
4. Finish the quote by Graham Chapman: "There's a dead bishop on the ______."

Answer: Landing

This sketch was at the "Holly Wood Bowl" and from the TV show.
5. What is Raymond Luxury Yacht's nose made out of?

Answer: Polystyrene

This has been mentioned in several episodes of what his nose was made of.
6. Finish the line from the "Silly Walks" sketch: John Cleese says "Ms. Twolumps, would you bring in some coffee please?" Ms. Twolumps says, "Yes Mr. _______."

Answer: Teabag

Ms. Twolumps came in with a tray of coffee and was "silly walking" at the same time and spilled the coffee.
7. In the "Mosquito Hunting" sketch, Eric Idle was missing his left arm.

Answer: False

It was never told how he lost his arm.
8. When the Python's were live in Aspen, who walked out with them that was not a Python?

Answer: Eddie Izzard

This was their 28th anniversary.
9. What was the lady's name who directed "The Reenactent of Pearl Harbor" and "The Reenactment of the First Heart Transplant"?

Answer: Rita Fairbanks

All the reenactments were guys in drag, wrestling in the mud and water, hitting each other with their purses.
10. During "How to Recognize Different Parts of the Body", where was Margaret Thatcher's brain?

Answer: Her right leg

This "series" went on throughout the entire episode.
Source: Author C.A Gumby

This quiz was reviewed by FunTrivia editor linkan before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/22/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us