Quiz about Kids Bible Quiz
Quiz about Kids Bible Quiz

Kids' Bible Quiz


A quiz for Bible beginners.

A multiple-choice quiz by seaninlv. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. For Children Trivia
  6. »
  7. Topics for Kids
  8. »
  9. Bible for Kids

Author
seaninlv
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
48,959
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Very Easy
Avg Score
10 / 10
Plays
17198
Awards
Top 10% Quiz
Last 3 plays: H53 (10/10), Dorsetmaid (10/10), rubytops (10/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Whom did God use to part the Red Sea? Hint

Pharaoh
Jesus
Moses
David

2. What did Moses say to the Pharaoh when he came to Egypt to free his people? Hint

'Hello Pharaoh'
'Are you losing weight?'
'Please free my people'
'Let my people go'

3. What did Jesus tell the fishermen Peter and Andrew when he wanted them to follow him? Hint

'I will make you fishers of men'
'I will make you tired from walking'
'I will make you bakers'
'I will be back later to pick you up'

4. 'Blessed are the meek ... '? Hint

For they will inherit the Earth
For they eat little
For they are very quiet
For I like meek people

5. What did Jesus say about judging people? Hint

It's OK
Judge not, lest you be judged
Only judge bad people
He liked it

6. What did Jesus feed to the five thousand people who had come to hear him speak? Hint

Pop Tarts
Sandwiches
Pizza
Bread and Fish

7. Where was Jesus born? Hint

Las Vegas
Bethlehem
Hawaii
Ireland

8. Whom did God order to build an ark? Hint

Abraham
Goliath
Jesus
Noah

9. We all know that there are seven days in a week. The Bible says that God created the world in six days. What did He do on the seventh day? Hint

He got a Coke
He went on vacation
He rested
He went to Disneyland

10. What did God tell Noah was his sign of never flooding the Earth again? Hint

A letter
Snow
Rain
A rainbow




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Whom did God use to part the Red Sea?

Answer: Moses

God chose Moses to work his miracles through.
2. What did Moses say to the Pharaoh when he came to Egypt to free his people?

Answer: 'Let my people go'

The actual words told to Moses by God were 'Let my son go, so he may worship me'. Exodus 4:22
3. What did Jesus tell the fishermen Peter and Andrew when he wanted them to follow him?

Answer: 'I will make you fishers of men'

Matthew 4:19; Jesus was walking by the Sea of Galilee and saw Peter and Andrew casting their nets.
4. 'Blessed are the meek ... '?

Answer: For they will inherit the Earth

Matthew 5:5. This is in the Beatitudes.
5. What did Jesus say about judging people?

Answer: Judge not, lest you be judged

Matthew 7:1-6 Jesus told us don't judge others if you dont want them to judge you.
6. What did Jesus feed to the five thousand people who had come to hear him speak?

Answer: Bread and Fish

Mark 6:30-44 The disciples wanted to send the people away to eat but Jesus told them he wanted the disciples to feed them. They asked him how they were supposed to do that and he performed his miracle of the never empty baskets of bread and fish.
7. Where was Jesus born?

Answer: Bethlehem

Luke 2:1-7 Jesus was born in a stable because there was no room for Joseph and Mary at the inn.
8. Whom did God order to build an ark?

Answer: Noah

Genesis 6:13-14 God wanted to start over but He saw that Noah was a good man and used him to save enough people and animals to start over.
9. We all know that there are seven days in a week. The Bible says that God created the world in six days. What did He do on the seventh day?

Answer: He rested

Genesis 2:2 He was probably tired after all that work so He rested and even told us we should rest also on the sabbath day, which means seventh.
10. What did God tell Noah was his sign of never flooding the Earth again?

Answer: A rainbow

Genesis 9:17 God made the rainbow and told Noah to remember God's promise to us whenever he saw one.
Source: Author seaninlv

This quiz was reviewed by FunTrivia editor minch before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 30 2023 : H53: 10/10
Jan 30 2023 : Dorsetmaid: 10/10
Jan 29 2023 : rubytops: 10/10
Jan 28 2023 : Guest 190: 9/10
Jan 28 2023 : Guest 190: 9/10
Jan 27 2023 : Guest 173: 10/10
Jan 27 2023 : Guest 180: 10/10
Jan 26 2023 : Guest 107: 10/10
Jan 24 2023 : Guest 152: 10/10

Score Distribution

quiz
2/1/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us