Quiz about Bible Quiz for Little Kids
Quiz about Bible Quiz for Little Kids

Bible Quiz for Little Kids


See if you can guess who these popular Bible characters are by what they say!

A multiple-choice quiz by hogwired. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. For Children Trivia
  6. »
  7. Topics for Kids
  8. »
  9. Bible for Kids

Author
hogwired
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
148,683
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Very Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
17484
Awards
Top 10% Quiz
Last 3 plays: Guest 104 (10/10), Guest 217 (10/10), Guest 174 (9/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. "I was the first man God created." Hint

Paul
Noah
Adam
David

2. "I was created from the rib of the first man." Hint

Ruth
Sarah
Rachel
Eve

3. "God saved me and my family from the Great Flood." Hint

Paul
David
Noah
Adam

4. "I killed a very tall man with a very small weapon." Hint

Adam
Paul
Noah
David

5. "I was very strong and had very long hair." Hint

Samson
Noah
Paul
Abraham

6. "I changed my name from Saul and started many churches." Hint

David
Solomon
Samson
Paul

7. "I almost sacrificed my son, Isaac, before God stopped me." Hint

Abraham
Noah
Jacob
Adam

8. "I am the Son of God and came to earth to die for your sins." Hint

Jesus
Peter
Paul
John

9. "I was a carpenter and Mary's husband." Hint

John
Abraham
Jesus
Joseph

10. "I was a disciple of Jesus who once cut off a man's ear." Hint

James
Timothy
John
Peter




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "I was the first man God created."

Answer: Adam

God created Adam as the first man.
2. "I was created from the rib of the first man."

Answer: Eve

After Adam, God created Eve to be Adam's wife.
3. "God saved me and my family from the Great Flood."

Answer: Noah

God was not happy with the world and decided to destroy it. But he found Noah, whom he was pleased with, and decided to let Noah and his family live.
4. "I killed a very tall man with a very small weapon."

Answer: David

David killed the giant, Goliath, with only a slingshot and a stone!
5. "I was very strong and had very long hair."

Answer: Samson

God gave Samson superhuman strength. The only secret was that if he cut his hair, his strength went away.
6. "I changed my name from Saul and started many churches."

Answer: Paul

Paul changed his name from Saul when he stopped killing Christians and became one himself.
7. "I almost sacrificed my son, Isaac, before God stopped me."

Answer: Abraham

Abraham was obeying God when he took his son up to a mountain to sacrifice him to God. But God stopped him and offered him a ram to sacrifice instead. God was testing Abraham's faith in Him.
8. "I am the Son of God and came to earth to die for your sins."

Answer: Jesus

Jesus is God's only son. He came down to earth to save you from your sins. I believe that Jesus is the only way to Heaven.
9. "I was a carpenter and Mary's husband."

Answer: Joseph

Joseph was Jesus' earthly father, while God was Jesus' heavenly father!
10. "I was a disciple of Jesus who once cut off a man's ear."

Answer: Peter

Peter used a sword to cut off a soldier's ear when they were taking Jesus away for trial.
Source: Author hogwired

This quiz was reviewed by FunTrivia editor NatalieW before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 31 2023 : Guest 104: 10/10
Jan 31 2023 : Guest 217: 10/10
Jan 31 2023 : Guest 174: 9/10
Jan 31 2023 : Guest 98: 10/10
Jan 30 2023 : Guest 184: 9/10
Jan 30 2023 : fgrozalen: 10/10
Jan 30 2023 : klukblazen: 10/10
Jan 29 2023 : Guest 146: 8/10
Jan 29 2023 : Guest 108: 10/10

Score Distribution

quiz
2/1/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us