FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about General Trivial Junk
Quiz about General Trivial Junk

General Trivial Junk Trivia Quiz


Not too tough... but fun. If you enjoy this quiz, click on alanyo to play the others I've written.

A multiple-choice quiz by alanyo. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. General Knowledge Trivia
  6. »
  7. Mixed 10 Questions
  8. »
  9. Mixed 10 Qn Tough C

Author
alanyo
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
23,900
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
4002
Last 3 plays: Guest 5 (7/10), Guest 172 (5/10), Guest 4 (3/10).
- -
Question 1 of 10
1. Approximately how much liquid can be held in a ten gallon hat? Hint


Question 2 of 10
2. Which US President appears on the $10 bill? Hint


Question 3 of 10
3. A broken analog watch will show the correct time sometimes. How often? Hint


Question 4 of 10
4. QWERTY is a sequence of letters you've often seen. Where have you seen it?

Answer: (Look Down, One Word)
Question 5 of 10
5. Whose image is on the 'heads' side of the 1965 US half dollar? Hint


Question 6 of 10
6. A standard bicycle has two wheels, but how many wheels does a bicycle built for two have?

Answer: (One Word)
Question 7 of 10
7. If a standard club sandwich is cut into four pieces, how many pieces of bread will there be after the cutting? Hint


Question 8 of 10
8. When it comes to eating oysters, it has been said "Don't eat them in months without an R'. How many months do NOT contain an 'R'? Hint


Question 9 of 10
9. How many books are there in the Protestant Bible? Hint


Question 10 of 10
10. Everyone knows that December 25 is Christmas Day. What is the fourth day after Christmas Day called?

Answer: (No abbreviations; word and number)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 04 2024 : Guest 5: 7/10
Jun 24 2024 : Guest 172: 5/10
May 30 2024 : Guest 4: 3/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Approximately how much liquid can be held in a ten gallon hat?

Answer: 3 quarts

2. Which US President appears on the $10 bill?

Answer: None

Alexander Hamilton was Secretary of the Treasury, not President.
3. A broken analog watch will show the correct time sometimes. How often?

Answer: Twice a day

An electronic digital clock or watch, if stopped, will show no time at all, because there is no power. An analog (dial) clock or watch, if stopped, will show a time by the hands which will be correct twice a day - am and pm.
4. QWERTY is a sequence of letters you've often seen. Where have you seen it?

Answer: keyboard

5. Whose image is on the 'heads' side of the 1965 US half dollar?

Answer: John F Kennedy

6. A standard bicycle has two wheels, but how many wheels does a bicycle built for two have?

Answer: Two

7. If a standard club sandwich is cut into four pieces, how many pieces of bread will there be after the cutting?

Answer: Twelve

The standard club sandwich begins as a 'triple decker'... three slices of bread.
8. When it comes to eating oysters, it has been said "Don't eat them in months without an R'. How many months do NOT contain an 'R'?

Answer: Four

9. How many books are there in the Protestant Bible?

Answer: 66

There are 27 in the New Testament and 39 in the Old Testament.
10. Everyone knows that December 25 is Christmas Day. What is the fourth day after Christmas Day called?

Answer: December 29

Groan
Source: Author alanyo

This quiz was reviewed by FunTrivia editor LadyCaitriona before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/19/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us