FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about I Cant Do This All Day
Quiz about I Cant Do This All Day

I Can't Do This All Day Trivia Quiz


All these people are featured in the 2010 Guinness World Records book. Can you match them to the activity that they spent a non-stop 24 hours doing?

A matching quiz by ElusiveDream. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. General Knowledge Trivia
  6. »
  7. World Records

Author
ElusiveDream
Time
6 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
391,221
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Very Difficult
Avg Score
4 / 10
Plays
194
(a) Drag-and-drop from the right to the left, or (b) click on a right side answer box and then on a left side box to move it.
QuestionsChoices
1. Greatest distance covered by a wheelchair in twenty-four hours.  
  Sam Wakeling
2. Most tattoos done by a single artist in twenty-four hours.  
  Greg Kolodziejzky
3. Most individual holes of miniature golf played in twenty-four hours.  
  Mario Trindale
4. Greatest distance covered in a pedal-powered boat in twenty-four hours.  
  Greg Kolodziejzky
5. Most weight squat-lifted in twenty-four hours.  
  John McManus
6. Greatest distance pushing a car in twenty-four hours.  
  David Pfefferle
7. Greatest distance travelled on a unicycle in twenty-four hours.  
  Keane West
8. Greatest distance travelled on a hand-cranked cycle in twenty-four hours.  
  Kevin Machate
9. Greatest distance travelled on a human-powered vehicle in twenty-four hours.  
  Ashrita Furman
10. Greatest distance travelled on a skateboard in twenty-four hours.  
  James Peters





Select each answer

1. Greatest distance covered by a wheelchair in twenty-four hours.
2. Most tattoos done by a single artist in twenty-four hours.
3. Most individual holes of miniature golf played in twenty-four hours.
4. Greatest distance covered in a pedal-powered boat in twenty-four hours.
5. Most weight squat-lifted in twenty-four hours.
6. Greatest distance pushing a car in twenty-four hours.
7. Greatest distance travelled on a unicycle in twenty-four hours.
8. Greatest distance travelled on a hand-cranked cycle in twenty-four hours.
9. Greatest distance travelled on a human-powered vehicle in twenty-four hours.
10. Greatest distance travelled on a skateboard in twenty-four hours.

Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Greatest distance covered by a wheelchair in twenty-four hours.

Answer: Mario Trindale

Over the course of twenty-four hours in December 2007, Mario Trindale covered 182.4 kilometres in a wheelchair at the Vila Real Stadium in Vila Real, Portugal.
2. Most tattoos done by a single artist in twenty-four hours.

Answer: John McManus

Starting on October 31st, 2008, over the course of twenty-four hours, John McManus from West Monroe, Louisiana, USA, tattooed a total of 775 two-coloured stars.
3. Most individual holes of miniature golf played in twenty-four hours.

Answer: David Pfefferle

During a twenty-four hour period in May 2008, David Pfefferle played 4,729 holes of miniature golf at Westerville Golf Centre, Westerville, Ohio, USA.
4. Greatest distance covered in a pedal-powered boat in twenty-four hours.

Answer: Greg Kolodziejzky

Over twenty-four hours in September 2008, Greg Kolodziejzky, from Canada, propelled his pedal-powered boat 245.16 kilometres on Whitefish Lake, Montana, USA.
5. Most weight squat-lifted in twenty-four hours.

Answer: Kevin Machate

Over twenty-four hours in November 2008, Kevin Machate squat-lifted a total of 45,999.75 kilograms at Gold's Gym in Garland, Texas, USA.
6. Greatest distance pushing a car in twenty-four hours.

Answer: Ashrita Furman

At the Old Bridge Township Raceway Park in Englishtown, New Jersey, USA, Ashrita Furman pushed a car 27.45 kilometres during a twenty-four hour period in March 2008.
7. Greatest distance travelled on a unicycle in twenty-four hours.

Answer: Sam Wakeling

Over twenty-four hours in September 2007, Sam Wakeling travelled on a unicycle for a total distance of 453.6 kilometres in Aberystwyth, Wales, UK.
8. Greatest distance travelled on a hand-cranked cycle in twenty-four hours.

Answer: Keane West

During a twenty-four hour period in February 2008, Keane West travelled 518.85 kilometres on a hand-cranked cycle during the Bike Sebring 12/24 Hours event in Sebring, Florida, USA.
9. Greatest distance travelled on a human-powered vehicle in twenty-four hours.

Answer: Greg Kolodziejzky

Over the course of twenty-four hours in July, 2006, Greg Kolodziejzky rode a specially-designed HPV (human-powered vehicle) a total distance of 1,041.24 kilometres at Redwood Acres Raceway in Eureka, California.
10. Greatest distance travelled on a skateboard in twenty-four hours.

Answer: James Peters

On the Greenlake bike trail in Seattle, Washington, USA, James Peters rode a skateboard 296.12 kilometres during a twenty-four hour period in May 2007.
Source: Author ElusiveDream

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/3/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us