FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Im Where In Europe  II
Quiz about Im Where In Europe  II

I'm Where In Europe - II Trivia Quiz


I give you the names of four places, located all in the same country. Do you know what country that is?

A multiple-choice quiz by Vermic. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Geography Trivia
  6. »
  7. Europe

Author
Vermic
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
16,317
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
5484
Last 3 plays: Guest 38 (10/10), Guest 184 (9/10), bradez (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. Krakow - Wroclaw - Gdansk - Zakopane Hint


Question 2 of 10
2. Plovdiv - Varna - Burgas - Pleven Hint


Question 3 of 10
3. Dubrovnik - Split - Zadar - Osijek Hint


Question 4 of 10
4. Sligo - Cork - Wexford - Limerick Hint


Question 5 of 10
5. Riga - Aluksne - Dundaga - Salacgriva Hint


Question 6 of 10
6. Faro - Porto - Batalha - Leiria Hint


Question 7 of 10
7. Ljubljana - Krsko - Trebnje -Kranj Hint


Question 8 of 10
8. Grundarfjordur - Siglufjordur - Seydisfjordur - Eskifjordur Hint


Question 9 of 10
9. Linz - Graz - Innsbruck - Lech Hint


Question 10 of 10
10. Torshavn - Vidareidi - Tjornuvik - Skopun Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 21 2024 : Guest 38: 10/10
Feb 17 2024 : Guest 184: 9/10
Feb 17 2024 : bradez: 9/10
Feb 15 2024 : Guest 82: 7/10
Feb 15 2024 : Guest 213: 8/10
Feb 11 2024 : Cougar2024: 4/10
Feb 10 2024 : Guest 82: 8/10
Feb 10 2024 : Guest 92: 9/10
Feb 03 2024 : colbymanram: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Krakow - Wroclaw - Gdansk - Zakopane

Answer: Poland

2. Plovdiv - Varna - Burgas - Pleven

Answer: Bulgaria

3. Dubrovnik - Split - Zadar - Osijek

Answer: Croatia

4. Sligo - Cork - Wexford - Limerick

Answer: Republic of Ireland

5. Riga - Aluksne - Dundaga - Salacgriva

Answer: Latvia

6. Faro - Porto - Batalha - Leiria

Answer: Portugal

7. Ljubljana - Krsko - Trebnje -Kranj

Answer: Slovenia

8. Grundarfjordur - Siglufjordur - Seydisfjordur - Eskifjordur

Answer: Iceland

9. Linz - Graz - Innsbruck - Lech

Answer: Austria

10. Torshavn - Vidareidi - Tjornuvik - Skopun

Answer: Faeroe Islands

Source: Author Vermic

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Exit10 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/26/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us