FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Is This Really a City in Washington State
Quiz about Is This Really a City in Washington State

Is This Really a City in Washington State? Quiz


Four cities to choose from, one is a fake. Can you figure out which one?

A multiple-choice quiz by LoveRCrowe. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Geography Trivia
  6. »
  7. States U-W
  8. »
  9. Washington

Author
LoveRCrowe
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
38,188
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
5 / 10
Plays
2624
Last 3 plays: Guest 63 (7/10), JanIQ (3/10), Guest 173 (5/10).
- -
Question 1 of 10
1. Which of these is not an actual city in the Evergreen State? Hint


Question 2 of 10
2. Obviously Washington was named after our first President, but which of these towns is a lie? Hint


Question 3 of 10
3. Which of these well known names is not in Washington State? Hint


Question 4 of 10
4. Which of these silly cities doesn't exist? Hint


Question 5 of 10
5. Strange but true...which one's false? Hint


Question 6 of 10
6. Okay sportsmen, which isn't a town? Hint


Question 7 of 10
7. Which of these names is a little too fishy? Hint


Question 8 of 10
8. Which 'Mo-Town' isn't real? Hint


Question 9 of 10
9. Which of these towns with animal namesakes is the imposter? Hint


Question 10 of 10
10. What were they thinking? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 25 2024 : Guest 63: 7/10
May 23 2024 : JanIQ: 3/10
May 04 2024 : Guest 173: 5/10
Apr 29 2024 : Johnmcmanners: 10/10
Apr 18 2024 : Guest 130: 2/10
Apr 13 2024 : Guest 67: 5/10
Apr 11 2024 : Guest 24: 5/10
Apr 04 2024 : Guest 216: 8/10
Apr 04 2024 : Guest 204: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which of these is not an actual city in the Evergreen State?

Answer: Boeing

I was surprised to find a town named Starbuck...Boeing the business is named after the family who started it.
2. Obviously Washington was named after our first President, but which of these towns is a lie?

Answer: President

3. Which of these well known names is not in Washington State?

Answer: Pittsburgh

4. Which of these silly cities doesn't exist?

Answer: Pissamone

5. Strange but true...which one's false?

Answer: Avalanche

6. Okay sportsmen, which isn't a town?

Answer: Bullet

7. Which of these names is a little too fishy?

Answer: Bass

8. Which 'Mo-Town' isn't real?

Answer: Chevrolet

9. Which of these towns with animal namesakes is the imposter?

Answer: Eagle

10. What were they thinking?

Answer: Seahawk

Source: Author LoveRCrowe

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Pagiedamon before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/28/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us