Quiz about Where Are They Located
Quiz about Where Are They Located

Where Are They Located? Trivia Quiz


Each question contains the name or names of U.S. cities from a particular state. Match the town with the state it is located in.

A multiple-choice quiz by dingo986. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Geography Trivia
  6. »
  7. USA
  8. »
  9. USA - Cities

Author
dingo986
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
350,419
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
6486
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: mellen17 (10/10), Guest 98 (10/10), GLitsmyt (9/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Which state are the following towns located in: Ada, Akron, Celina, Columbus? Hint

Ohio
Florida
California
Oregon

2. Which Southern state is home to the following towns: Hardy, Lepanto, Mountain View and Hot Springs? Hint

New York
Idaho
Arkansas
Kansas

3. Which state on the Eastern seaboard is home to the following towns: Arlington, Bellwood, Bentley and Lynchburg? Hint

South Carolina
Virginia
Georgia
North Carolina

4. Which state is home to these towns: Andrews, Beaumont, Bay City and Austin? Hint

Oklahoma
Alabama
Texas
California

5. Which state is home to these towns: Arroyo Grande, Central Coast, Chula Vista, Elk Grove and Cherry Valley? Hint

Texas
California
New Mexico
Arkansas

6. Which Gulf state is home to the following towns: Montgomery, Dothan, Birmingham and Mobile? Hint

Alabama
Mississippi
Louisiana
Florida

7. What state is home to these towns: Canton, Walnut Grove, Meridian and Jackson? Hint

Mississippi
Wisconsin
Illinois
Arizona

8. Which state is home to these towns: Wisconsin Dells and Madison? Hint

West Virginia
North Dakota
South Carolina
Wisconsin

9. Which state is home to the following towns: Knoxville, Lawrenceburg, Millington and Pigeon Forge? Hint

Idaho
Washington
Tennessee
Colorado

10. Which state is home to these towns: Port Orange, Panama City Beach, Destin and Clearwater? Hint

California
Florida
Hawaii
New York




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which state are the following towns located in: Ada, Akron, Celina, Columbus?

Answer: Ohio

Fifty percent of the nation's population lives within a five-hundred mile radius of Columbus, Ohio (2011 data). Columbus is the state capital.
2. Which Southern state is home to the following towns: Hardy, Lepanto, Mountain View and Hot Springs?

Answer: Arkansas

The State of Arkansas contains over 600,000 acres of lakes, and 9,700 miles of streams and rivers. That's a lot of water!
3. Which state on the Eastern seaboard is home to the following towns: Arlington, Bellwood, Bentley and Lynchburg?

Answer: Virginia

The state of Virginia gets its name from England's Queen Elizabeth I, who was nicknamed the "virgin queen". The state is home to the navy's Atlantic fleet, and home to the first American settlement, Jamestown. The state flower is the American Dogwood, and the state fish is the Brook Trout.
4. Which state is home to these towns: Andrews, Beaumont, Bay City and Austin?

Answer: Texas

Texas is home to the largest population of whitetail deer. Central Texas is often referred to the Silicon Valley of the South because of all the technology-based companies located there.
5. Which state is home to these towns: Arroyo Grande, Central Coast, Chula Vista, Elk Grove and Cherry Valley?

Answer: California

Over three hundred thousand tons of grapes are grown in California vineyards each year. California has a total area of 163,696 sq mi.
6. Which Gulf state is home to the following towns: Montgomery, Dothan, Birmingham and Mobile?

Answer: Alabama

There are a lot of interesting things to know about Alabama. It is the only state to have all the major natural resources necessary to build iron and steel, and Alabamans built parts of the rocket that launched man to the moon.
7. What state is home to these towns: Canton, Walnut Grove, Meridian and Jackson?

Answer: Mississippi

The world's largest pecan nursery is located in the Mississippi town of Lumberton. The town of Biloxi is home of the soft drink root beer, which was invented there in 1898.
8. Which state is home to these towns: Wisconsin Dells and Madison?

Answer: Wisconsin

Wisconsin Dells is home to America's largest water park, Noah's Ark. It has over fifty slides and offers free drinks and sun screen to its patrons.
9. Which state is home to the following towns: Knoxville, Lawrenceburg, Millington and Pigeon Forge?

Answer: Tennessee

Pigeon Forge, Tennessee started out as a small mountain town nestled in the Smoky Mountains, but has grown to become a huge tourist destination offering a wide range of attractions. The area is also home to country singer and actress Dolly Parton who is responsible for catapulting the small town into the spotlight with the creation of Dollywood and its adjacent water park, Splash Country.
10. Which state is home to these towns: Port Orange, Panama City Beach, Destin and Clearwater?

Answer: Florida

Florida is home to beautiful lengthy beaches, citrus fruits, and pythons who are not native to the state. They have made it their mission to take over the Everglades and they are killing many living things that stand in their way. Florida officials have been trying to remove them from the Everglades for years.
Source: Author dingo986

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Pagiedamon before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 30 2023 : mellen17: 10/10
Jan 30 2023 : Guest 98: 10/10
Jan 30 2023 : GLitsmyt: 9/10
Jan 29 2023 : George95: 10/10
Jan 28 2023 : SCHLEP: 10/10
Jan 28 2023 : HeidiErdahl: 10/10
Jan 26 2023 : lbsterling: 10/10
Jan 25 2023 : HarpMan7: 8/10
Jan 25 2023 : da_man11: 10/10

Score Distribution

quiz
2/2/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us