Quiz about How about dem apples
Quiz about How about dem apples

How about dem' apples? Trivia Quiz


Well, this quiz is quite easy. Try it with the kids. Have fun!

A multiple-choice quiz by chryterisnocone. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Hobbies Trivia
  6. »
  7. Food & Drink
  8. »
  9. Fruit and Vegetables

Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
21,472
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
7679
Last 3 plays: Guest 67 (10/10), Guest 104 (9/10), hilhanes (9/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. At Halloween, children like to bob for what? Usually in a large tub of water. Hint

peanuts
apples
pears
bananas

2. On a cold day, its nice to drink a hot apple _____. What is it? Hint

coffee
koolaid
cider
soda

3. At an American carnival or fair, it is fun to eat these apples on a stick. What usually is the topping? Hint

chocolate
whipped cream and clotted cream
caramel or syrup
candy floss

4. What do they usually call the funny little bump in the middle of your throat? _____ apple? Hint

Peter's
Adam's
Tim's
Michael's

5. There is a saying, 'As American as _____ pie.'

Answer: (one word)
6. There was a movie called,' Apple ________ Gang.' Fill in the blank. Hint

Critter
Fritter
Tree
Dumpling

7. There is a kind of apple out there with a relatives name in it? Do you know what it is called? ______ Smith Apple. Hint

Daddy
Granny
Gramps
Mama

8. There is a saying: "Them apples don't fall far from the ____." What is the missing word? Hint

sky
mouth
plane
tree

9. What profession do children give an apple to? Hint

bus driver
lawyer
astronaut
teacher

10. What shape do the seeds make in an apple when you cut it horizontally (with the stem at the top)? Hint

star
diamond
square
triangle


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. At Halloween, children like to bob for what? Usually in a large tub of water.

Answer: apples

Sinking your teeth in them hard is literally the catch to catching them.
2. On a cold day, its nice to drink a hot apple _____. What is it?

Answer: cider

Good stuff!
3. At an American carnival or fair, it is fun to eat these apples on a stick. What usually is the topping?

Answer: caramel or syrup

They are good with nuts too!
4. What do they usually call the funny little bump in the middle of your throat? _____ apple?

Answer: Adam's

5. There is a saying, 'As American as _____ pie.'

Answer: Apple

6. There was a movie called,' Apple ________ Gang.' Fill in the blank.

Answer: Dumpling

The movie was released in 1975 and starred Bill Bixby.
7. There is a kind of apple out there with a relatives name in it? Do you know what it is called? ______ Smith Apple.

Answer: Granny

They are very tasty apples, Thanks Granny!
8. There is a saying: "Them apples don't fall far from the ____." What is the missing word?

Answer: tree

It means that your children are a lot like you.
9. What profession do children give an apple to?

Answer: teacher

10. What shape do the seeds make in an apple when you cut it horizontally (with the stem at the top)?

Answer: star

Try it, my kids love it!
Source: Author chryterisnocone

This quiz was reviewed by FunTrivia editor minch before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Nov 29 2022 : Guest 67: 10/10
Nov 26 2022 : Guest 104: 9/10
Nov 21 2022 : hilhanes: 9/10
Nov 19 2022 : cinnam0n: 9/10
Nov 16 2022 : Guest 207: 9/10
Nov 12 2022 : Guest 90: 9/10
Nov 06 2022 : fluffyjo: 10/10
Oct 31 2022 : Nala2: 10/10
Oct 31 2022 : royboy1964: 10/10

Score Distribution

quiz
12/4/2022, Copyright 2022 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us